Midsommarrecept!

19 juni, 2018

Gooood morgon från West Hollywood!
Vi har vår sista dag här i dag, i morgon vid 14 så lyfter planet hemåt! Vilken resa, vilka äventyr! Har inte hunnit uppdatera er än men det kommer! Trots allt borta bra men hemma bäst, så har lite hemlängtan nu. Vill krama och pussa kidsen, klappa hundarna och bara vara! 💕

Nu är vi inne i Midsommarveckan ju och här kommer lite härliga midsommarrecept från mig! Man kan ju äta och njuta trots att man vill / behöver äta glutenfritt eller lågkolhydrat! Det är ju det bästa med denna livsstilen, man behöver aldrig göra avsteg om man inte vill.

Min gräddtårta är ett populärt inslag på midsommarbordet!

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


3 kommentarer

Nina 21 juni, 2018 - 15:16

Har precis gjort din matjestårta till vår lunchknytis imorgon. Gjorde den förra midsommar mé och den blev så omtyckt att jag blev ombedd att göra precis likadan!
Ha en riktigt fin midsommar 🌸!

Svara
Jenny 19 juni, 2018 - 21:18

Högtider som midsommar är ”vår” högtid, så även jul och påsk, då funkar det så bra med Lchf👍🏼 Ska göra din tårta med räkor till lunch på midsommar, så god👍🏼😍 tack för inspiration här på bloggen😘 ska bli intressant att höra ännu mer om er resa😄

Svara
Åse 20 juni, 2018 - 01:09

Kul du gillar! ✨❤️

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.