Skolans kalla dillsås

av Åse

Glad midsommardag! 🌸🇸🇪🥰

Hoppas ni hade en fin midsommar, det hade verkligen vi! Fantastiskt väder och ypperligt sällskap.
Men idag är vi trötta 😅 Och det syns i köket att det var fullt hus igår 😄
Ska uppdatera er senare!
Men först ett recept! ni har kanske lax kvar sedan igår?

Kommer ni ihåg skolans kalla fisksås med dill?
Den hade man ofta till panerad fisk!Så enkel att göra och vi har den ofta här hemma.

Man kan ha grekisk yoghurt eller gräddfil, den blir lite fastare med yoghurt men jag tycker nog att den blir godare med gräddfil!

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Skolans kalla dillsås


  • Författare: Åse
  • Portioner: 4

Ingredienser

2 dl grekisk yoghurt eller gräddfil
1/2 dl majonnäs
1/2 dl bostongurka eller finhackad ättiksgurka
1 kruka/knippe dill, finhackad
salt, peppar


Instruktioner

Blanda ihop och ställ kallt innan servering.

 

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Adriana 22 juni, 2024 - 21:42

Perfekt när man har rester och vill äta de på ett annorlunda sätt. TACK ….det var en kanonretro sås.
God fortsättning i lung och skönt stämning.

Svara
Åse 23 juni, 2024 - 11:42

Tack för din fina feedback och att receptet uppskattades! ❣️

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betyggsätt Receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.