Redo för ny vecka! (20% rabattkod)

av Åse

Betalt samarbete med iDeal of Sweden, innehåller annonslänkar

Måndag och ny arbetsvecka!
Jag älskar måndagar – gör ni? 🙋🏻‍♀️

Vet inte riktigt varför jag gillar en ny vecka, en ny månad, ett nytt år etc så mycket men jag har en teori om att jag är så projektinriktad så det blir liksom en ”klara färdiga gå” känsla i hjärnan och jag delar upp saker mycket i fack/lådor i hjärnan (har något som kallas synestesi så i min hjärna så blir det väldigt organiserat med just måndagar, 1:a #månad, nytt år.
Otroligt svårt att förklara hur det ser ut i min hjärna! Haha!

Den perfekta kompisen för veckan är en fullmatad powerbank, jag har några stycken i olika färger som alltid ligger fullmatade. Det är alltid något barn som kommer hojtandes ”Mamma, jag har bara 6% och jag ska med bussen och måste kunna köpa biljett!
Spelar ju ingen roll att de  b o r d e  ladda sina mobiler innan de drar i väg 😉
Jag har alltid med mig en i min handväska, mobilen är mitt arbetsredskap så den är viktig att ha laddad.

Jag har en kod som ger er 20% hos iDeal of Sweden  i dag att dela med mig av 🙂
Kul att kunna matcha skalen med powerbanks, laddningskabel och den smarta QI chargern, dessa färgerna är mina absoluta favoriter – de har funnits i kollektionen ett tag nu men är alltid lika snygga och klassiska tycker jag!

Pilion Pink Marble ser ni här!
Skal HÄR – Laddningskabel HÄR – QI Charger HÄR, Powerbank HÄR

Laddningskabeln finns i både 1 m och 2 m.

Liten och nätt powerbank så den passar även i den lilla väskan!

Carrara Gold i vackert mönster med gulddetaljer matchar Pilion Marble så det är bara att mix & match!

QI-chargern fungerar med Qi-kompatibla smartphones. Bara att koppla in laddaren till vägguttaget med medföljande sladd och lägg sedan din mobil på Qi-laddaren med skärmen uppåt så laddas den!

Laddningen mellan mobil och QI laddaren är trådlös men själva QI laddaren måste vara kopplad till vägguttag.

Carrara Gold powerbank HÄR – Q1 Chargern HÄR är slut men kommer igen inom kort men finns ju i många andra olika färger och mönster.

Jag har en på kontoret, vid sängen och en i vardagsrummet (de är ju snygga!)

Med min personliga kod 56KILOMARS får ni 20% hos iDeal och gäller hela mars.
Ni kanske hittar ni något ni gillar eller behöver till familjen!

💖

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.