Raringar!

av Åse

Tack vänner för era små söta kommentarer! Jag hoppas ni har tålamod att kosten just nu inte riktigt är i fokus här, så det blir nog stiltje här veckan ut också.
Jag mår bra! Har haft en otroligt bra postoperativ upplevelse. Har inte haft ont för fem öre, visst spänner det och eftersom jag varit tvungen att gå lätt framåtkrökt för stygnens skull i magen så har det varit lite jobbigt för ryggmuskler m.m men jag klagar verkligen inte!
Jag är såååååå glad att jag gjort detta!! Jag inser nu hur jag verkligen inte kunnat glädjas riktigt kring min viktminskning fullt ut  eftersom barn och viktminskningar under åren lämnade byst och mage åtgångna 😉
De tog bort 740 g fett och överflödig hud från magen och det är galet att jag inte längre har en falukorv att grabba tag om där 🙂 Att inget hänger ner till naveln ovanför det (bysten) är även det sjukt roligt!
Jag hoppas att jag, kan inspirera andra kvinnor att det INTE är något fult och fåfängt att ta till plastikkirurgi för att rätta till det som barnafödande och viktminskningar fördärvat. OM man accepterar och inte störs av det så är det ju inga problem, men vi är många som inte känt igen vår kropp när man väl nått sin målvikt och är klar med barnafödande och som inte kan acceptera det.
Jag har i princip bara fått positiv support kring detta! Visst har jag i stött på en uppenbar avundsjuka men så är det, det får stå för dem, ibland kanske det inte är lätt att handskas när någon gör det man själv innerst inne vill fixa till.
Det kommer komma bilder här (bikini), men det dröjer nog 2-3 månader till, tills allt läkt och utvecklats klart.

Stor kram kommer här, för att jag har bloggvärldens raraste besökare <3

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

74 kommentarer

sandra 17 oktober, 2009 - 20:29

Hej Åse!!!
har fått tips av Diana att besöka din hemsida…är lite nyfiken på din operation främst dem på magen ,,om du vill kan du mejla och berätta för jag är sugen att göra,,,,,
MVH Sandra

Svara
Jenny 16 oktober, 2009 - 12:16

Å du behöver inte svara på mina korkade frågor här ovan!! Läser man så ser jag ju!! Grattis till dig!!
Nu en annan (säkert lika korkad fråga)!! Detta du har gjort är det att ta bort hud eller? Är det något som landstinget betalar eller får man bekosta det själv?

Mvh Jenny

Svara
Aily 7 oktober, 2009 - 22:27

Grattis till målgången först och främst, men också till din, snart, vackra mage och byst. 🙂

Är det okej att fråga vad sådant kostar? Jag har nämligen ingen aning. Är det kanske inget för en smålänning? *Flinar*

Hoppas allt läker som det ska fort.
/Aily

Svara
fiffizz 6 oktober, 2009 - 19:35

Du är bara så bäst. Jag anser också att det är var människas rätt att få bestämma om sin kropp och utseende. Finner inga som helst anledningar till varför man inte kan få göra sig fin, så länge det är för en egens skull och ingen annans. Skulle själv vilja fixa en del. Bröst, ögon..
De flesta av oss kvinnor ger så mycket av oss själva till andra , vad är det då för fel att ge sig själv lite också..
Kramiz

Svara
Åse 7 oktober, 2009 - 09:45

Kram å tack för dina tankar! <3

Svara
Ingela 6 oktober, 2009 - 15:54

Du är bara så cool Åse!

Svara
Maria Rosendahl 6 oktober, 2009 - 15:42

Hej.

Vad bra att Du känner dig nöjd och att du mår bra.

Tänk att folk blir avundsjuka och kommer med dumma kommentarer. Men det kommer man väl aldrig ifrån.

Jag skulle lätt kunna fettsuga magen i morgon om jag hade råd.. Det är nämligen min största noja! Min degiga mage 🙁

Krya på dig.

Kram Maria

Svara
jenn 6 oktober, 2009 - 12:12

gumman , du är ju snyggast typ redan innan, men det är ju ändå viktigt att göra saker som man mår bra av även innuti.

*stooor kram*
Jenny

Svara
Sanne 6 oktober, 2009 - 11:35

hej Åse !

Jag ska själv göra en bröstoperation,undrar om du gjorde både lyft o med protes eller ett av det, nyfis…ska på konsultation i nov hos göran sandén, var gick du ?vad fick du betala (om jag får vara så fräck o fråga) ha det bäst
kram Sanna (som gör egen ben o jerry glass)

Svara
Emelie 6 oktober, 2009 - 11:23

Vad härligt att höra att du mår så bra!!
tänkte bara höra, tog du bort din ”Plastic Fantastic-sida” (först hade du en helt separat blogg och sedan en här på 56kilo som jag lusläste :-D).
Jag försökte logga in men lyckades inte hitta rätt så tänkte bara kolla.
Många Kramar!

Svara
Gunnela01 6 oktober, 2009 - 09:34

Jätteglad för din skull, du gör helt rätt som gör det här för din egen skull!

Svara
Tanja 6 oktober, 2009 - 08:48

Vad roligt att höra att allt gått bra. Efter tre barn är jag hyfsat nöjd med min kropp, men får väl villigt erkänna att vissa saker placerat sig på lite fel ställe (rumpan). Men jag tränar, väger inte för mycket och mår bra. Det är huvudsaken. Hade jag haft något jag var mycket missnöjd med hade jag inte tvekat på att ”fixa till det” så jag är helt med på vad du menar.
Kram och krya från Tanja

Svara
Jenjo 6 oktober, 2009 - 07:44

Det är väl inte konstigt att du har så underbara bloggbesökare. Det beror ju på den som skriver bloggen så klart! 🙂
Sköt om dig.
KRAMIS

Svara
Maria 6 oktober, 2009 - 07:36

Hej Åse!
Senaste veckorna har jag inte kunnat läsa din blogg. Enbart halva texten är synlig men den text som är till vänster, mot den svarta bakgrunden, syns inte. Har inte varit så förrut och jag läsre från samma dator. Saknar din blogg, can you help me?

Svara
Åse 6 oktober, 2009 - 08:56

Maria jag håller på att felsöka nu, vet många som har problem och problemet är bara närvarande när man använder Internet Explorer 6.

Svara
Åse 6 oktober, 2009 - 09:03

Voila!? Vågar jag säga att problemet är löst för dig??

Svara
Ida A 6 oktober, 2009 - 07:22

Hej Åse! Vad skönt att allt går bra och att du känner dig nöjd. Har själv gjort en magoperation för 5 år sedan,tog bort överflödigt skinn. Sedan dess ”lyckades” jag ju gå upp vikt, men är snart i mål för sista gången (7 kg kvar)och jag tror att magen håller sig fin denna gång 🙂
Var stolt och glad över dig, klart att det finns fördommar mot allt men man behöver inte ta åt sig av dom 🙂
Stor kram // Ida A

Svara
Ina 6 oktober, 2009 - 00:02

Jag jobbade som modell i flera år, och har från tidiga tonåren varit pytteliten och haft stora E-kupor. Jag har nära på förföljts pga mitt utseende och aldrig haft tjejkompisar för att jag setts som ett stort hot. Klart, jag är uppvuxen med brorsor och är rätt grabbig, killar gillade både min personlighet och utseende. Jag tvingades lämna en mindre stad i Norrland eftersom jag behandlades som spetälsk pga mitt utseende. Det hjälpte ju inte när jag blev modell och hamnade i Moore heller. Min fetma blev min borg. Jag har aldrig behandlats så ”normalt” som nu när jag är fet. Märkligt att kvinnor ska manövrera ut alla hot bara för att de själva inte klarar konkurrensen. Fetman blev ett sätt att skydda mig från elaka tjejer som var avundsjuka. Nu är jag (mycket tack vare Åse) på väg till min normalvikt men resan kommer att ta på kroppen. Jag ska lyfta min bröst när jag är färdig och fått mina barn, och jag kommer varken stoltsera eller dölja det. Jag har fått nog av att modellera om mitt liv och mitt utseende för att andra ska må bra.

Svara
Malo 5 oktober, 2009 - 22:51

Vad skönt att höra att du mår bra och att allt är där det borde vara igen 😉 Ta hand om dig!

Svara
susanne karlsson 5 oktober, 2009 - 22:25

toppen att allt gick bra det har du kämpat för

Svara
Jennie 5 oktober, 2009 - 22:03

Hejja Åse!

Svara
Ann 5 oktober, 2009 - 20:55

Skönt att allt gick bra. Hoppas få se ditt nya snygga jag på kort sen.

Ann

Svara
Beata 5 oktober, 2009 - 20:21

Du är modig, inspirerande och ursnygg! Så skaka av dig eventuella okonstruktiva kommentarer och vet om att du berör många hjärtan runt om i vårt land.

Svara
Ellen 5 oktober, 2009 - 20:11

Avundsjuk, nej, men jag ska inte hymla, jag är skeptisk till plastikkirurgi och skulle aldrig göra det själv (i nuläget, kanske säger annat om 20 år och tre barn ;-)). En stor del av det handlar om att jag är superrädd för läkare och sprutor och operation och ev komplikationer… så jag tycker du är supermodig som vågar!
Well, jag kommer från en småstad i Norrland, känner ingen som plastikopererat sig så min bild av den vanliga patienten är väl Linda Rosing ungefär. 😉 Men nu ser jag att det finns andra skäl till att operera sig än att fixa superstora bröst för nästa Slitzutvik, så tack för att du med din öppenhet gjorde mig lite, lite mindre fördomsfull. 😉
KRAM!!

Svara
Åse 5 oktober, 2009 - 20:37

Hihi precis, finns många fördomar att det bara handlar om att köpa sig sexighet, man gör det för att attrahera det andra könet etc. Men för många så handlar det om att rekonstruera det som blivit ganska fördärvat genom barn/amningar/stora viktminskningar.

Kraaaam!

Svara
Ina 5 oktober, 2009 - 23:58

Jag har gjort tre utvik och alltid varit pytteliten, smal och med naturliga stora fina E-kupor. Jag fick flytta från Piteå eftersom andra tjejer bokstavligen attackerade mig pga mitt utseende. Jag har aldrig varit med om något så fruktansvärt, jag behandlades som en spetälsk för att jag var vacker och uppenbarligen ett hot mot de mer medelmåttiga tjejerna. Nu bor jag i södra Sverige och tillåts vara vacker utan att tjejer känner att de måste döda mig bara för att jag är modell. Sen tycker jag inte att det är något fel med att operera sig för att man vill se bättre ut eller tjäna pengar på sitt utseende, det är inte värre än att folk tar lån och pluggar i flera år för att tjäna pengar på sin förvärvade kunskap, vilket jag gör nu.

Svara
Skogstrollet 5 oktober, 2009 - 19:59

Skönt att höra att du är nöjd och att du mår bra! Starkt av dig att vara så öppen om en halvt om halvt tabubelagt ämne!! Det är inte helt främmande för mig heller om jag efter barnafödande gör samma sak om jag inte är nöjd med kroppen, trots viktnedgång och träning.
Sen tycker jag det är roligt att läsa att du ska fortsätta skriva här, det glädjer mig!! ;o)
Hoppas på en bra och snabb återhämtning för dig!!!!

Svara
Sara 5 oktober, 2009 - 19:23

Härligt att du mår så bra och att du är nöjd med resultatet!! Tycker det är upp till var och en ang. operationer. Funderar själv på bröstförminskning när jag är klar med barnafödandet:) Det viktigaste är att man själv mår bra!!
Massor av kramar!!

Svara
Ewa 5 oktober, 2009 - 19:17

Efter fem barn tycker jag nog att du verkligen har förtjänat att själv bestämmahur du vill göra med din kropp! Jaghar bara fött ett och känner inte igen min mage för fem öre efter det (Hade ingen alls innan!) Lycka till!

Svara
Linda Silenhag Talik 5 oktober, 2009 - 19:03

Oj..det blev konstigt skrivet såg jag..menade att vi är inte helt säkra på om vi är klara med barnafödande och bäst att vänta tills dess 😉

Svara
GabriellaD 5 oktober, 2009 - 19:03

Tjejen!
Vad roligt att allt är bra! Läk väl nu 🙂
Pussen

Svara
Linda Silenhag Talik 5 oktober, 2009 - 19:02

Hej Åse!

Skönt att höra att du mår så bra =)
Du har gjort helt rätt. Absolut har du inspirerat mig.
Har länge funderat på att fixa mina bröst efter två ”långtidsamningar”, är dock inte helt säker på om vi vill ha fler barn.

Du kommer känna dig som en prinsessa när såret är läkt 🙂

Ta hand om dig!

Linda

Svara
Lina 5 oktober, 2009 - 18:49

Hej!

Jag har inte skrivit till dig någongång, inte heller läst din sida.
Var hos en kompis i Göteborg i helgen som visade mig den (Maria, har en liten pojke som heter Fille och två äldre flickor, du vet nog vem hon är för hon brukar ju skriva till dig)
Är väldigt imponerad av dig och har idag kört igång själv med att skippa alla kolhydrater!

Maria sa att du är uppväxt i Viken, det är jag med, jag är 76-a,så du är några år äldre. Men jag känner inte igen dig.
Jag bodde i gbg i nästan tio år men nu är jag tillbaka i Viken med min familj, man och 2 pojkar!

Kommer att följa din blogg i fortsättningen och det ska bli jättekul, kram Lina!

Svara
Anneli 5 oktober, 2009 - 18:05

Vad skönt att du mår bra. Kram Anneli

Svara
Pernilla 5 oktober, 2009 - 17:54

Väntar med spänning på slutresultatet. Håller med dig att det fortfarande anses fult fixa sin kropp och särskilt då man bekostar det själv. Vet inte om det skulle vara annorlunda om ens landsting skulle betala det. Får jag fråga hur mycket det kostade?

kram Pernilla

Svara
lotta 5 oktober, 2009 - 18:48

Kul att allt gått så bra! Håller inte med om att det skulle vara annorlunda om landstinget betalade, tvärtom. Det är ju upp till var och en vad man vill göra för sina pengar. Alla spekulationer om hur någon fått ”sin vilja igenom” och blivit opererad på ”andras bekostnad” slipper man ju då.

Svara
LenafranFIN 5 oktober, 2009 - 16:37

Så roligt att höra att du är nöjd med operation och att du står för det, för som du skriver är det en massa hysch hysch om plastikoperationer. För visst är det så att kroppen ändras efter barnafödandet, fastän jag väger lika mycket som före barnen så märker jag att i midjan finns nog mera fett.

Kram:)

Svara
Cajsa 5 oktober, 2009 - 16:21

Så skönt att höra att du mår så bra efter op. Jag blir så peppad när jag är här och läser. Varma höstkramar till dig fina Åse <3

Svara
cecilia 5 oktober, 2009 - 16:02

Skönt att du mår så bra!!
Jag tycker inte att du är fåfäng, det är viktigast att trivas med sig själv.Om en operation hjälper så är det ok.
MEN- jag tycker att vissa ibland går till överdrift och fixar till sig för mycket.Så tråkigt det skulle vara om alla såg likadana ut….Tror tyvärr att detta ofta, inte alltid, bottnar i dålig självkänsla.
Alla är fina på sitt sätt…..
Fortsätt nu vila, och bli uppassad:)

Svara
Carola 5 oktober, 2009 - 15:56

Du har gjort helt rätt i att tänka på dig efter alla barn du fått, tror många skulle vilja göra samma sak men inte vågar.
Hoppas vi får se bilder framöver.
Kram

Svara
Cathrine 5 oktober, 2009 - 15:43

Vad skönt att allt har gått så bra Åse!! Ska bli roligt att se dig in da bikinos senare 😀

Svara
Karin 5 oktober, 2009 - 15:07

Tack själv för att du är så öppen och givmild med dina upplevelser. Du är en stor inspirationskälla. Åh jag ska bombardera dig med frågor längre fram 😉 Trodde att det var smart att vänta lite med en liknande op eftersom det är svårt att ta hand om småbarn en längre tid efteråt, men hey jag har ju fler medlemmar i familjen som kan hjälpa till och efter ett år med ryggproblem och efterkommande ryggop februari borde det ju vara ungefär samma sak postop och den tiden klarade vi ju galant!

Skönt att du inte har ont och jag blir verkligen sporrad! Jag hatar min mage och trixar med den varje dag, känner igen det du beskriver om förmåga till glädje över viktminskningen. Vissa dagar känner jag sådan hopplöshet, vad är det för idé att kämpa när man ändå ser gravid ut eller när dallret ramlar ur tröjan eller brallorna i värsta tänkbara situationer 🙁 Det tar mycket energi och gör att man känner sig låg.

Dags att smida planer på riktigt, det är förstås det där ekonomiska kruxet… hmmm… 😉

Må gott och var rädd om dig. Kram Karin

Svara
Pernilla G 5 oktober, 2009 - 14:53

Va skönt att höra att du mår bra efter op!
Din op väckte en tanke hos mig att det kan behövas en op efter mina fyra barn och viktnedgång. Det hade jag faktiskt inte tänkt på, konstigt nog. Men jag har ff ca 10 kg kvar och jag får se hur kroppen ser ut då…
Tack för att du är en stor inspiration! Fast det är tråkigt att jag upptäckte din sida precis när du är i mål! Buh… Hoppas du fortsätter skriva ändå?

Svara
Åse 5 oktober, 2009 - 15:01

Jag fortsäter skriva :)) Promise! 🙂

Svara
zaderack 5 oktober, 2009 - 14:04

Härligt att höra att du har det så pass bra efter op!!
Du kommer att om möjligt bli ännu snyggare än du redan är och som du säger, jag tror också att man ska våga ge säg på detta om vill, det måste kännas toppen!!

Jag har ju forfarande 25 kilo att gå ner, men det är mitt mål, jag har sagt länge att den dag jag är klar med viktminskningen så ska jag fixa till resten också!!!

Ser framemot att få se resultatet på dej, så man kan få lov att bli ännu lite mer avis och kanske lite mer peppad att komma dit själv!!

Ha det gott!!
Jennie

Svara
livetoday - 52 kilo 5 oktober, 2009 - 13:58

oh DU är så rar. ska bli så spännande att få se sen :D:D men det viktigaste är att du är nöjd och mår bra 😀

Svara
Åsa N 5 oktober, 2009 - 13:08

…och du är bloggvärldens raraste Åse!

Kram

Svara
Malin 5 oktober, 2009 - 13:03

Ojoj!

Du är verkligen en inspirationskälla! Jag har aldrig tyckt att kirurgi är f.e.l. men har ändå varit ganska rädd för att fundera på att ta till det själv. Men när jag, liksom du, har sett vad graviditet och amning gjort med ens kropp änrades det radikalt. Att dessutom höra om dig och dina framsteg och vad du tycker kring det hela gör att man inte är lika rädd längre. Tack för att du delar med dig av detta till cyperrymden och för att du ger din syn på det hela!
Får man fråga vart du gjorde operationen (då jag sjäv också bor på de sydliga breddgraderna 🙂 ) ?

Kram å all lycka i återhämtandet!

Svara
Åse 5 oktober, 2009 - 13:10

Hallå! Jag gjorde mitt hos Peter Cosmo på Citadellkliniken i Landskrona, jag är supernöjd!

Svara
Bella 5 oktober, 2009 - 13:01

Hej vännen!!
Så skönt att höra att du är nöjd, mår bra och inte har ont! Allt annat är oväsentligt. Folks komentarer och avundsj. kan man vara utan.
Sköt om dig och ta d lugnt!

Kramis…

Svara
Jajja 5 oktober, 2009 - 12:49

Hello.

Klart att vi förstår att kosten inte är det främsta du tänker på just nu.

Trist med avundsjuka människor, det finns det allt för gott om här i Sverige.
Men håll huvudet högt, du har kämpat med att gå ner i vikt så många gånger, så du är värd denna op:n.

Kram Jajja.

Svara
Sara 5 oktober, 2009 - 12:33

Du är en stor insperationskälla hela du, jag älskar att läsa din blogg 🙂

Svara
Anneli 5 oktober, 2009 - 12:12

Härligt!
Jag kommer oxå göra en bukplastik när jag är klar med min viktminskning(gått ner 30kg nu o har ca10-15kg kvar). Trodde inte att jag skulle bekymra mig eller lida av ”hänget”. Men i samma takt som kilona försvunnit och jag har blivit mer rörlig så magen blivit mer påtaglig. Både psykiskt och fysiskt.
Du är en inspirationskälla!

Svara
Sandra Palmqvist 5 oktober, 2009 - 11:38

Man ska absolut göra det man mår bra av och jag uppskattar verkligen att du är så öppen med dina tankar kring detta.

Skönt att höra att du mår fint efter operationen.
Ta hand om dig även i fortsättningen!

Svara
Helena 5 oktober, 2009 - 11:37

Jag funderar, funderar och funderar… Få¨r se vad jag gör när jag når målvikt, isf kontaktar jag dig för råd. 🙂 Snyggt jiobbat Åse, som vanligt. Ska bli kul att se bilder sen!

Svara
Bina 5 oktober, 2009 - 11:35

Jag är grymt avis… men absolut inte på ett missunnsamt sätt!

Du har jobbat för det här.. du har gjort varenda förändring på ett utmärkt sätt! Det är beundransvärt och du är värd varenda hjälp på vägen att känna igen dig i din kropp!

STOR KRAM

Svara
Åse 5 oktober, 2009 - 11:41

Kram på dig vännen!!!! Klart man får vara avis men som sagt det är skillnad på ”avis” och ren o skär avundsjuka/missunsamhet som du sa.

Svara
Therese 5 oktober, 2009 - 11:33

Kul att det gått så bra!
Kan absolut tänka mig att göra samma ingrepp när jag nått min målvikt! Har ca 20kg att gå ner så det behövs säkert ett par ingrepp här också, får fundera på det då! Efter graviditet och amning blir ju inte kroppen densamma igen, varför ska man må dåligt över det? Det är definitivt upp till var och en vad man vill göra med sin kropp…
Tack för all inspiration! Börjar min viktresa idag och hoppas att jag lyckas denna gång! Kommer att äta LC, det är det enda som tar bort det förrädiska ”suget”.

Ha en bra dag!
Therese

Svara
maja 5 oktober, 2009 - 11:31

Skönt att du struntar i dom avundsjuka! Alla ska göra som dom själva vill, bra gjort av dig tycker jag!

Svara
bibi 5 oktober, 2009 - 11:30

Kul att det har gått bra och jag skulle absolut operera/fixa till mig om jag om inte var nöjd.Vi ska ju alla må bra och finns det ”hjälpmedel” som kirurgi att ta till, så självklart ska mna göra det. Nu har jag inte så mycket övervikt och jag har efter barnafödandet gått ihop bra över mage och byst.Mina fjuttiga x-kilo (3-4) sätter sig runt rumpa och lår men det tar lchf bort bra om man bara är konsekvent.
Ha det bra och fortsätt att krya på dig.

Svara
Soulsister 5 oktober, 2009 - 11:25

Va skönt att du mår bra. Tycker du gör helt rätt i att fixa till dig om det är så du känner. Var och en ska göra det som passar just henne/honom och inte bry sig om andra. Deras illvilja brukar bara bottna i avundsjuka ändå.
Fortsätt krya på dig
kram

Svara
Marie 5 oktober, 2009 - 11:04

Skönt att höra att du mår bra!! <3

Svara
sarah 5 oktober, 2009 - 11:01

Skönt att höra att du mår bra!
kram kram

Svara
Liz 5 oktober, 2009 - 10:59

Jaa avundsjuka idioter finns det gott om!..nee ta du och njut av att du fått tillbaka vackra kropp 😀

Stor kram på dig!

Svara
Lindha 5 oktober, 2009 - 10:49

Kul att du är så nöjd m resultatet. Funderar på samma ingrepp sen när jag är klar med min viktresa, förhoppningsvis nästa höst. Vad gick din operation på? Kan vara intressant att ha ett prisexempel när jag surfar runt i jakten på en bra klinik =) Ska bli spännande att se bilder sen. Må så gott i höstsolen!!
Kram Lindha

Svara
Anna-Lena 5 oktober, 2009 - 10:35

Hej vännen!
Så skönt att höra att allt är OK. Förstår helt vad du skriver om, känner precis likadant. Kanske nått att fundera på när man är nere i sin rätt vikt. Mellan 3-6 kilo kvar, vet inte riktigt vad jag skall stanna, får se det under resans gång. Men LCHF funkar sååå himla bra, mår kanon bra. – 2 kg på 4 veckor och mycket minus i cm. Så det är jag kanon nöjd med. Händer kanske inte lika mycket med vikten som med VV, men det händer betydligt mycket mer med kroppen, det är därför jag inte vet vilken vikt jag kommer att stanna vid.……
Mitt mål vad att få bort sötsuget och att må bättre i magen, vilket jag gör och sötsuget är som bortblåst.

Kramis på dig och han en fortsatt bra vecka.
/Anna-Lena

Svara
Åse 5 oktober, 2009 - 10:39

Helt rätt!! Man får ett annat perspektiv på detta med viktminskning när man äter lågkolhydratkost! Vikten är inte det väsentliga. Du är så duktig! Vad roligt att det fungerar!!

Svara
Anna-Lena 5 oktober, 2009 - 11:34

Ja, det är jag med, du har verkligen fått mig på andra tankar när det lägger lågkolhydratkost, var VÄLDIGT skeptisk till det innan. Det är helt otroligt hur snabbt man kommer in i tänket och det flyter på så himla lätt. Pratade med en kompis igår och tipsade hon om detta, men hon tyckte att det verkade vara så bökigt. Men jag tycker att det är nästan lättare än VV och betydligt roligare då man slipper att fyll i allt man äter hela tiden. För det har jag faktiskt inte gjort, jag äter med sunt förnuft, vill komma lite från den där kontrollen……
Du är den bästa inspirationskällan som finns.
/A-L

Svara
Johanna Trulsson 5 oktober, 2009 - 10:32

Hejsan!
Vad skönt att höra avv du mår bra efter OP:n.
Ska själv genomgå en bröstoperation i november. För min del rör det sig om både lyft och implantat. Vad exakt gjorde du? Om du vill berätta alltså…

Kramar!

Svara
Åse 5 oktober, 2009 - 10:34

Visst vill jag berätta! 🙂 Jag lyfte + lade in 380cc + stor buk. Jag lade inte in för att få jättebomber utan för att få ett estetiskt tilltalande resultat i lyftet. Jag är jättenöjd med storleken, de passar min övriga kropp! Lycka till med din op!

Svara
Louise 5 oktober, 2009 - 10:31

Tack för att du är en enorm inspirationskälla för så många! Kramar tillbaka

Svara
isabeli 5 oktober, 2009 - 10:31

Så skönt att höra att du mår bra 🙂

Jag håller med dig helt och fullt.. Det går inte att vara kategorisk i såna här frågor. Jag ska helt klart operera mig om det visar sig att jag inte trivs i min nya kropp efter viktminskning. Jag tycker helt enkelt inte det är värt det att gå omkring och må dåligt. Jag är nog den minst fåfänga personen jag känner så det handlar inte om att vara ”perfekt” eller knäppa någon annan på näsan. Alla gör som de vill tänker jag!

Svara
Linruz 5 oktober, 2009 - 10:10

Sänder dig en höstkram….

Svara
Maud 5 oktober, 2009 - 10:07

Så fantastikst roligt och inspirerande att höra att du är såååå supernöjd med resutlatet. Eftersom jag själv går i samma tankar så verkar det nu som att det blir mer självklart att jag skall göra det.
Jag håller fullständigt med dig att all plastikoperation inte skall ses som fåfäng, ibland är det välmåendet som måste få komma i första hand.

Tack för en otroligt inpirerande blogg, jag kommer att följa dig framöver, du är väl värd att må bra.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.