Någon frågade..

av Åse

..om jag kör ren kur CK nu men nej det gör jag inte. Jag hade tänkt köra längre än de 9 dagar jag körde men jag fick den kickstarten jag behövde och numera så byter jag ut lunchen mot Cambridge enbart. (Gjorde jag även i helgen då det även blev lite godis)
Detta fungerar bra för mig! Behöver inte fundera på maten utan har ju ett energiunderskott samtidigt som jag blir mätt och belåten.
Så den enda begränsningen jag har just nu är att jag håller kolhydraterna på avstånd tills jag är klar (om 1 månad), och att jag enbart dricker ngt glas vin på helgen (förutom när jag firar bröllopsdag*S*)

Så gör jag =)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

14 kommentarer

vickan 11 mars, 2010 - 10:08

ville mest bara lämna en kram, snart blir det sunwingbuffé i en vecka i min blogg, hoppas det inte blir alltför enformigt, hehe 😉

kraaaaam

Svara
Åse 11 mars, 2010 - 10:11

hahahaha det lär det INTE bli! Muuuuuuuums!

Svara
CamillaP 11 mars, 2010 - 10:02

Helt rätt tänk! Önskar bara att jag kunde få ner de där sopporna vilka som egentligen, men som sagt, klarar inte av dem, får klökningar av dem….se om man kan hitta någon som går ner för det är en bra kickstart som jag skulle behöva just nu känner jag! Kramizar

Svara
Åse 11 mars, 2010 - 10:12

Men SOPPORNA är ju uräckliga!!! Shakarna smakar ju som milkshake!! Jordgubb/Vanilj smakar exakt som Macedonkens jordgubbsshake! Muuuuuuums!

Svara
kcalorin 12 mars, 2010 - 01:35

ELLER HUR är sopporna VIDRIGA!!! Jag klarar inte av dom. Min syrra ÄLSKAR dom och min ena arbetskamrat oxå… jag klöktes bara av en sked kyckligsoppa t.ex. Jordgubben tycker jag bara är SÅ god… men mkt is i som man mixar =) Mums!!

Svara
Vasseur 15 mars, 2010 - 12:07

Åse, vad är det för skillnad på Cambridge och Nutrilett? Jag har själv tänkt köra en ”kick i rumpan-kur” för jag traskar bara runt i slarvträsket just nu. Jag tycker om Nutrilett choklad. Är Cambridge nyttigare? Eller är det i princip lika samma? För mig är tillgänglighet A&O och Nutrilett kan jag ju få tag i omedelbart bums.
Tack och lycka till!! Skönt att kunna bryta efter 9 dagar! Liksom du är jag bara ute efter en rejäl KICK!

Svara
Vasseur 15 mars, 2010 - 12:18

Jag har redan hittat svar … Tack!

Svara
Åse 16 mars, 2010 - 14:21

Vad bra! =))

Malin_K 10 mars, 2010 - 20:59

Du är så duktig som inser INNAN att man inte behöver bryta helt bara för att många saker kommer i vägen. Ibland känns det som att födelsedagskalas efter födelsedagskalas kommer i vägen. Och så vill man ju inte känna. För någon vecka sen var jag på 7 födelsedagskalas på fjorton dagar. Varannan dag liksom. Då blev jag så att skiiitsamma allt är ju förstört. Så dumt. Varannan dag är ju iallafall inte varje dag! Men men. upp på hästen igen.. 🙂

Svara
ceciliat 10 mars, 2010 - 20:30

Det såg så gott ut med maten du lagt in….
Trevligt med saker att fira, och visst kan man göra det i lagom mängd.Tyvärr så kan det vara svårt ibland…..:)
Ha det så bra med alla era högtider, och grattis i förskott på bröllopsdagen.♥

Svara
Jeanette 10 mars, 2010 - 19:29

Hej Åse!

Hoppas allt är bra med dig. Jag har en liten fråga som rör allt annat än mat o recept.. När ni skulle berätta för Daniels mamma att ni väntade Alice, så gjorde ni det med choklad med bokstäver. Vart köpte el beställde ni det?

Jag är gravid, men det är än så länge en STOR hemlighet, iaf tills jag varit på VUL. ÄR i v 6 5+4 idag, o har redan fått foglossning, aj aj aj! Men man vet att det kommer ngt gott utav det.

Tacksam för svar om du kommer ihåg vart det var, sköt om dig! Stor kram

Svara
Aika 10 mars, 2010 - 16:35

Kloka flicka 😉

Svara
isabeli 10 mars, 2010 - 14:25

Tja!

Jag har inte varit inne här på ett tag så jag har inte koll på hur du väger dig nu men jag är nyfiken på om du märkte att någon vikt kom tillbaka direkt efter det du slutade köra ren kur? Hur mycket i så fall?

Kram och lycka till 🙂

Svara
Åse 10 mars, 2010 - 14:28

Har ingen exakt vikt men man kan ju alltid räkna med 1,7-2 kg i ren vätska. Det försvinner ju igen om man tex går på en lågkolhydratdiet.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.