Mot Norrköping!

9 januari, 2013

I morgon bitti åker jag i väg på konferens några dagar! Ska till Kolmården och Villa Solliden tillsammans med andra Kostrådgivare. Ska bli både trevligt och väldigt intressant! Kommer sakna min stora familj men ska bli underbart att få umgås med likasinnade i några dagar och bara njuta av lugnet där ♡ Har bästa Anna Hallén med som resesällskap på tåget så det lär snackas en del, två snackemostrar som vi! Men jag uppdaterar ju här som vanligt så klart! Ni får helt enkelt hänga med 😉
Nästa vecka funderar jag på att köra lite matdagbok för att visa hur jag äter, speciellt nu när jag kört igång med PF igen. Ni är många som velat ha det under ett tag, vad hade ni tyckt om det?
Vi hörs i morgon! Då annonseras dessutom två vinnare ut!
1. Vinnare av min signerade bok
2. Vinnare till Ylva Skarps poster


Älskar doftljus! Speciellt när de kommer förpackade i vackra förpackningar! 🙂 Denna från AF doftar ljuvligt!Hörs i morgon!

18 kommentarer
0

18 kommentarer

linda 14 januari, 2013 - 07:49

Åh en matdagbok vore underbart! 🙂 Jag ska försöka få rätsida på min mat nu så inspiration behövs 🙂 Tack för att du lägger ner det jobbet du gör på blogg o böcker! Kram

Svara
Åza 11 januari, 2013 - 13:46

vore jätteintressant att få se din matdagbok 😉 jag har så himla svårt för att ha grädde i kaffet men vill gärna ha nått i…tror du kaffegrädde är ok?? eller kanske sån där gammaldags mjölk??

Svara
Åse 56kilo 13 januari, 2013 - 15:27

Ja kaffegrädde eller mjölk, ta det som du gillar bäst!

Svara
Anna 11 januari, 2013 - 09:37

Ja en matdagbok vill vi gärna se här på bloggen 🙂

Svara
Anna Lindholm 11 januari, 2013 - 00:01

Hade varit spännande med matdagbok även om det mesta med Lchf går bort för mig nu när jag på läkares inrådan ska testa att äta mjölkfritt (proteinet som ev spökar). Äter så klart redan glutenfritt.

Svara
karin 10 januari, 2013 - 21:33

Låter väldigt intressant med matsagbok.
Ha det så mysigt i min barndoms stad.

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.