Ljus i mörkret!

9 januari, 2021

Innehåller annonslänk till Ellos

Vilken gårdag och kväll och vilken morgon!
I går vaknade vi till ännu mer snö!

Det töade ju lite under dagen men idag har vi vaknat upp till knallblå himmel, sol och snön ligger kvar här! Förhoppningsvis så gör den det ett tag till.

Ut i solen i nattlinne, håret på ända och barfota i snön i förmiddags efter 9 timmars sömn! LJUVLIGT!

I går mötte jag upp min fina vän Patricia som jag inte träffat sedan november, jag har ju inte träffat någon utanför familjen förutom våra närmsta vänner Rebecca och Kristian i julas. Börjar bli smått tråkigt ju men det är bara att hålla ut.

(Får alltid frågor om blusen, den hittar ni HÄR– finns i många olika färger, bland annat den HÄR)

Men igår möttes vi upp på The Atrium Bar på The Vault Hotel, inte en kotte där mer än vi och där kunde vi sitta i flera timmar och bara prata på avstånd – såååååå saknat och så efterlängtat! Patricia fick min bok, hon är ju den som sminkat mig på omslaget. Vi tog in lite plock och smaskade i oss.
Kändes som jag blev påfylld med SÅ mycket ny energi bara av att komma utanför hemmet och se något annat och kunna sitta med en nära vän i några timmat. Tänk om man hade vetat detta för 1 år sedan att man skulle leva isolerat större delen av 2020.


Vid 17 åkte jag hem med Daniel till familjen och satte igång Sous Viden och vid 20 blev det perfekt tillagad sous vide Entrecote, bakad potatis och godaste murkelsåsen! Muuuuums! Inte varje dag jag äter en bakad potatis men när jag väl gör så njuter jag! Skulle kunna leva på potatis! haha!
Till det Sanning & Skitsnack med barnen! Världens bästa middagsspel som hela familjen gillar.

Nu ska vi upp och fixa lite med Junis rum, möbler ska skruvas ihop. Alice rum är i princip klart och är sååååå mysigt!
Önskar er alla en fantastisk dag! Nu vänder det snart hörrni! Mot ljusare tider ❤️

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


8 kommentarer

Maria 16 januari, 2021 - 15:21

Vad är det för fina örhängen du har på dig? 🙂

Svara
Maria 10 januari, 2021 - 12:55

Hahaha e de sant??? Där finns en annan som mej, som kan gå ut i snön barfota eller med ”halvöppna” skor till affären, utan strumpor lol) och bara njuta, såååååå gååååååååttttttt. Men å andra sidan, vad är skillnaden ….. Vinterbada naken, eller njuta som vi 😉 Och JA, det är bara att hålla ut, ännu ett år som det ser ut :(( Ha det bäst och sköt om dej /Maria

Svara
Mamma M 10 januari, 2021 - 07:17

Alltid så vacker!
Ja nu har man varit isolerad länge, det jag saknar mest är umgänget med mina närmsta vänner och att kunna bjuda hem någon.
Svårast är dock med barnen tycker jag. Hur man ska göra med kompisar och så. Restriktionerna gäller väl även dem,även om det verkar vara många föräldrar som många inte ser det så.
Träffar era barn sina kompisar hemma hos varandra?

Svara
Åse 10 januari, 2021 - 10:36

♥️ Ja det där är ju något varje familj får avgöra. Våra barn har begränsat umgänge och är med sina bästisar enbart som de träffat hela tiden under pandemin.

Svara
Mamma M 11 januari, 2021 - 21:49

Ja o det svåra är då…Hur vet man att det begränsade umgänget begränsar ’på andra hållet ’,alltså inte träffar jättemånga andra när de inte träffar våra barn. Man hade ju önskat att alla gjort lika/tänkt lika. Tänk så enkelt det varit 😁. Det hade förenklat saker o ting. Men som du skriver bestämmer ju varje familj det själv..

Svara
Åse 12 januari, 2021 - 08:35

Det kan man inte men någonstans i detta så måste man ju agera på det sunda förnuftet och göra vad man kan som ändå känns rimligt i familjen.

Svara
ÅsaS 9 januari, 2021 - 17:26

Barfota i snön?! Du är galen människa! Här är det vinterskor på, om man så bara ska ut med soppåsen eller hämta posten. 🥶 Just nu bara -4 ute, men det biter i i kinderna när man är ute (på vägen till och från jobbet). Enda fördelen med snön är att det blir ljusare ute.
Förstår precis vad du menar med att träffa annat folk än de man bor med. Jag och J var över till svägerskan på fika förra veckan. Jösses, vad jag behövde det!
Kram 💕

Svara
Malin 9 januari, 2021 - 16:43

Wow så snygg du är i fin blus (mina barn skrattar åt mig när jag säger blus… men det heter ju så), fina örhänge och snyggt läppstift. Ja vad härligt att få träffa en vän i dessa tider. Man uppskattar varandra på ett helt annat vis än vad man gjorde förr när det var självklart att ses. The Vault Hotel står på min lista nästa gång jag är i Helsingborg.

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.