Jag slår på stort idag

21 september, 2009

och kolhydratchockar kroppen! hehe
Blev en stor smarrig äggmacka på danskt rågbröd till lunch och ikväll tänkte jag göra enchiladas! Tortilla, nötfärs, 13% smaksatt creme fraiche och 31% ost. Blir det gott kommer receptet senare!

Spännanade värre detta! Att gå ner i vikt och även hålla vikten går ju hur bra som helst fast man äter kolhydrater men jag vill hitta den där balansen då jag inte snålar in för mycket på fettet och där jag känner mig nöjd och belåten och inte sugen fast jag äter en del kolhydrater.


Annonslänkar till Ellos

25% rabatt på Ellos kollektioner!


 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag?
Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


2 kommentarer

Beata 21 september, 2009 - 14:52

Hur tänker du kring kolhydraterna du inför: kör du låg-gi eller lite av varje, fast i små mängder? Vill också ha en bra balans ju, och på sikt kunna äta av allt enligt din egen fina 80/20-tes.

Tortillabröden tex, kör du fullkornsvariant eller vanliga?

Svara
Åse 21 september, 2009 - 15:12

I dag kommer det bli lite väl mkt kolhydrater men det gör inget tycker jag. Vetetortilla är ju inte det bästa man kan äta!
Men som sagt, man har inte alltid perfekta matdagar.
Jag kommer hålla ett koll på kalorierna nu när jag går över, kommer dra in på fettet men inte välja lättprodukter och kommer äta bra kolhydrater i form av rågbröd etc. Pasta, ris och potatis kommer jag undvika i det stora hela.

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.