Jag gillar ost!

av Åse


Uppladdat via mobilen

En av fördelarna med att inte äta lågkalorimat är alla goda ostar man kan frossa i!
Någon frågade vad Buffaloost var och den ser ni här. Det är som feta fast med mer smak och skön konsistens!
Brie är gott som snack och i mat!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

11 kommentarer

Lotta 10 september, 2009 - 19:51

Jag älskar ost, det är så himla gott, men tyvärr går det inte riktigt likaz bra ihop med viktväktarna..=(
Lotta

Svara
Lottis 10 september, 2009 - 11:54

Nejdå inte min egen morfars – den heter så tror det är Falköpingsbygdens (tror jag mejeriet heter). Men det går nog bra med vanligt brännvinsost om du vill prova. Vi har ett hemköp i Söderköping som är fullspäckat med delikatesser. Det blir så dyrt när jag går där, så det får inte bli för ofta. Om du åker förbi nån gång sväng in på Hemköp – det ligger utmed E22- och köp Getosten.
Ha ett underbart veckoslut!
Kramar!

Svara
Bella' 10 september, 2009 - 10:24

Ahaaa, är det så en förpackning Buffalo ost ser ut. Nix, har då aldrig sett den. Men NU vet jag iaf vad jag ska testa till helgen 😉

Svara
Lottis 10 september, 2009 - 08:54

Mmm jag håller med. Det är lite räddning när man är sugen på nåt gott. En favorit just nu är Morfars brännvinsost tillsammans med Fransk lantsalami. Ett glas rött till det och jag är i himlen. Vi har en getost i kryddad olja som är lokalproducerad: Krogersbo getost. Den borde du få prova – helt underbar! Underar om den går att skicka till dig utan att den går sönder…
Kramar!

Svara
Åse 10 september, 2009 - 10:17

Åhhhhh smaskigt!! r det ngt som finns i handeln (morfars brännvinsost?) eller är det morfars ost på riktigt? 😉 😉

Getosten låter ju heeeeeelt ljuvlig!!!

Svara
Ida 9 september, 2009 - 20:16

Mums med ost. Jag hyvlade ost och la i ugnen, det blev goda ”chips”

Svara
Anna 9 september, 2009 - 16:17

Jag älskar också ost!
Äter en heel del *s*

Svara
Monika 9 september, 2009 - 13:03

Hej! Jag brukar också kolla in din fina sida lite nu och då. Har liksom du kämpat med vikten efter min graviditet. 2 envisa kilon är kvar som har stannat kvar i 3 månader nu. Jag tappade mina 21 kilo de första 6 månaderna, men nu måste jag bli av med de övriga 2. Så jag brukar kolla in din sida trots att jag inte äter LCHF-kost.

Svara
Åse 9 september, 2009 - 13:05

Grattis till dina -21!! Bra jobbat!
Alla är välkomna som läsare, spelar ingen roll vilken metod man använder så länge man får bra och det fungerar för en 🙂

Svara
Monika 9 september, 2009 - 12:57

Oj, den här ostbilden skulle min mamma dregla över, som älskar ost av alla de slag.
Monika

Svara
Kissdockan 9 september, 2009 - 12:37

Jag är också en ost-älskare!
När man äter LC, så är ost så bra till allt – i matlagning, som tillbehör, som snacks, som mellanmål, allt! 🙂

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.