Intuition Naturals – prova gratis!

av Åse

I juli skrev jag om en rakhyvel som EFI distribuerade. Jag har inte använt någon annan hyvel sedan dess. Älskar ergonomin och att jag aldrig skar mig eller blev torr och fnasig om benen.
Nu kommer EFI med en nyhet, också från Wilkinson Sword som är en av världens två ledande tillverkare av högkvalitativa raksystem.
Intuition Naturals – ett allt-i-ett raksystem med tvål och lotion!
Intuition Naturals är anpassad för känslig hy, dermatologiskt testad, milt parfymerad och utan parabener.
De 4 ultratunna bladen med skyddsgaller omges av en hudvårdande raktvål som skummar vid kontakt med vatten. Den innehåller 100 % naturlig Aloe Vera och E-vitamin som förhindrar uttorkning och gör huden len och mjuk.
När jag testade mitt provpaket från EFI så tog jag bara lite vatten på benen och hyveln rakade snabbt och lätt rent på nolltid! Jag behövde inte ens smörja in benen efteråt med lotion.
Jag brukar annars, om jag inte har tid att raka i duschen, smörja in benen med hudlotion och sedan raka men det blir ju så kladdigt och tar ett tag att rengöra hyveln efteråt. 
HÄR kan ni får hem ett gratis provpaket så att du också kan prova, du betalar bara 19 kr för frakt och expedition.
Lite tips:

  • Varmt vatten och ånga mjukar upp hårstråna, ta därför lite tid på dig innan du rakar dig. Raka inte på torr hy!
  • Raka dig inte med slöa rakblad utan se till att rakbladet är vasst.
  • Ta god tid på dig, stressa inte!

 
012A1339
012A1343
Betalt samarbete med EFI

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

11 kommentarer

Marit 30 oktober, 2014 - 12:09

Hej Åse!
Jag har under de senaste åren till och från följt din blogg – inte för att jag följer LCHF utan för att jag har ett medfött fel på min mage, vilket gör att jag inte kan äta vetemjöl bland annat (inte glutenintolerant, utan jag mår helt enkelt inte bra av själva vetet). När jag en gång sökte recept på nätet, så kom din blogg upp. Mycket trevlig och inspirerande!
Nu till min fundering: jag skickade efter gratisprov på rakhyveln ovan som du rekommenderade, men hur gör du rent den? Det fastnar ju jätte mycket hår mellan knivlamellerna och jag vågar inte pilla för mycket, dels för risken att skära mig och dels för att inte förstöra bladen. Som den är nu går det bara att använda en gång, för sen händer inte mycket eftersom håren fastnar. Så hur gör du?
Tack på förhand!
Hälsningar
Marit

Svara
Åse 30 oktober, 2014 - 13:18

Hej Marit! Skönt du mår bättre i magen av maten jag tillhandahåller! =)
Jag har inte råkat ut för att hår fastnar? menar du håret du rakar av eller hår från håret? För jag har lagt mäke till att mitt långa hår från håret ”fastnar” men det sköljer jag lätt bort.

Svara
Chatarina 14 oktober, 2014 - 20:41

Jag älskar den hyveln du berättar om. Jag har kraftig nickelallergi och har haft svårt att hitta hyvel som är nickelfri, mina ben och armhålor har alltid kliat enormt efter rakning men inte nu längre. Otroligt lättad!

Svara
Christina 14 oktober, 2014 - 19:38

Vill bara säga att jag är otroligt nöjd med mitt köp av din första bok, har även den andra, de är så bra båda två. Supergoda recept och jättefina bilder, tusen tack Åse!

Svara
caroline 14 oktober, 2014 - 16:24

hej! Har en fråga ang kolhydrater, försöker undvika socker för att gå ner i vikt! Men ibland står det tex 54 g kolhydrater varav 5 g socker,är det då bra eller inte om man vill minska i vikt? Hört att tex vaniljpulver och lakritspulver ska vara nyttigt men på innehållet står det typ 50 kolhydrater och det låter ju massa?! Tacksam för svar!:)

Svara
Åse 14 oktober, 2014 - 16:43

Kolhydrater är inte farligt men socker är ju mindre bra därför är det bra att hålla nere på socker. Alla kolhydrater blir till glukos i kroppen precis som socker men påverkar oss olika.
Så en tumregel är att undvika socker och se till att kolhydtaterna kommer från naturliga och bra och hela livsmedel Grönsaker, rotfruker och frukt, Frukt och rotfrukter innehåller en hel del stärkelse så begränsas vid viktminskning även om framförallt rotfrukter innehåller en massa bra saker också. Sedan får du ju se hur MYCKET du använder. Använder du verkligen 100 gram vaniljpulver?? Du får ju inte i dig 50 gram kolhydrater om du tar lite vaniljpulver i müslin tex.

Svara
Theresa 14 oktober, 2014 - 15:48

Jag måste tacka för att du faktiskt aldrig tipsar om saker som du inte testar/verkligen gillar. Jag har ett abonnemang på den här rakhyveln sedan du tipsade sist – som sagt, det finns ingen bättre! Lika tycker jag det är med livsmedel och recept. Man kan vara säker med vad du levererar. Gissar det är anledningen att din blogg o dina böcker är så populära.

Svara
Åse 14 oktober, 2014 - 17:51

Tack! Roligt att höra att du faktiskt uppskattar det. Det är av stor vikt för mig och jag tackar nej till otroligt många samarbeten ska ni veta. Mitt varumärke och förtroendet är väldigt viktigt för mig.
Kram till dig!

Svara
Emma 14 oktober, 2014 - 15:11

Jag har också haft den i många år. Aldrig mer torr och kliande hud efter rakning och det är nästintill omöjligt att skära sig. Superbra!
Precis som Anna säger kommer rakbladen väldigt tätt. Men jag mailade bara deras kundtjänst och tog ett uppehåll på 12 månader. Tror dock att jag har rakblad hemma för typ 18 månader =)

Svara
Anna 14 oktober, 2014 - 14:45

Å den har jag haft i flera år ….tycker den är jätte bra !! Enda nackdelen är att man får paketen med refiller snabbare än vad som går åt så nu har jag för ett år framåt innan jag sa upp mitt abonnemang … Sen ör det ju bars att maila igen så skickas dem på nytt !!! Jätte bra !!

Svara
Åse 14 oktober, 2014 - 14:46

Haha som det kan vara! =) Kul att du är nöjd!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.