Gym comeback och hjälpsamma barn

av Åse

Så roligt att höra av er i går! Började bli trött på att ha en monolog här inne 😅
Avskyr teknikstrul, saker ska bara funka eller hur!?
Just nu är det vår Siemens helautomatiska kaffemaskin som strular, tror den börjat göra sitt.. har några år på nacken så jag har smått börjat google efter en efterträdare.

Det blev ett riktigt skönt pass på gymmet idag. Jag  hade adrenalin i kroppen så det skvätte om det pga en händelse, skönt att kunna ta ut det på gymmet! Nu jefvlar är jag igång igen! Det är alltid lite motigt när man haft några veckors träningspaus men granne Anna har lovat att piska på mig så det ser jag fram emot =) Ensam är inte alltid stark ❣️

Jag hade tänkt göra en smarrig lax till mig och Daniel igår men han jobbade sent så vi åt av barnens (Kycklingcurrygratäng) – Jag har ju svårt att hålla mig till ett recept, spelar ingen roll att det är mitt eget! haha!
I går skippade jag champinjonerna och blandade i stekt bacon.
Yum yum yum! Är ju lite av en Flygande Jacob detta.

Mina barn gillar att hjälpa till i köket så kul! Jag behöver aldrig fråga dem, utan de frågar 💗


Noel ska tom PRAOA hos mig om några veckor! Ska bli kul! Då lär ni få massor med nya recept här! För tro inte att han ska få slappa för att han praoar hemma haha! Han ska laga mat, lära sig fotografera, ljussätta, redigera bilder etc.

Mumsigt detta!

Tänka sig att denne killen blir 15 år på måndag! Lillgrynet!
Han och Nicholas  (som ju är 21) gymmar ihop 4 ggr i veckan. Mkt marklyft och benböj blir det visst skvallrade min PT om 🤩 Många ggr om kvällarna när vi sitter där vid fullt bord (och då fattas ju ändå Michelle som flyttat hemifrån) så tänker jag: Tänk att detta är MIN familj.
Jag kunde lika gärna varit helt ensam. Ingen livskamrat, inga barn – inget fel i det så klart, man väljer inte alltid det själv och väljer man det så är man säkert lycklig pga det valet. Men JAG är tacksam och lycklig över min stora familj ❤️

 

 

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

10 kommentarer

Anna B 9 mars, 2019 - 21:07

Underbar familj du verkar ha! Familjen är livet!! Här går vi och väntar på att bli mormor o morfar! 🤓 Jag skulle också behöva prao:a hos dig…😉 kan inte alls det här med fota, redigera m.m. Du är ju helt underbar på att ta bra bilder!👌🤓

Svara
Maria 7 mars, 2019 - 22:24

Maten ser så god ut!!
Intressant med din reflektion över familjen, vi är alla olika. Jag har levt ett långt samboliv med bonusdotter. Är nu 37 år och bor sedan några år tillbaka själv och stormtrivs med det. Inga syskon men underbara föräldrar och vänner så jag är verkligen inte ensam. Men vill inte bo själv alltid men just nu passar det bra i livet 💖

Svara
Åse 8 mars, 2019 - 09:01

Åh men så är det, många gånger så formas vi till den rollen vi befinner oss i och det blir bäst för oss här och nu ❤️

Svara
Sara 7 mars, 2019 - 19:44

Tack för allt du delar❤️! Älskar din systers IG och blogg och extra kul när ni ses och vi får ta del av det. Familjen, mat, vin och träning är livet🥰! Ska bli kul att följa er resa, älskar själv bilsemester🤩.

Svara
Åse 8 mars, 2019 - 09:01

Vad roligt att höra! KRAM ❣️

Svara
Jenjo 7 mars, 2019 - 15:10

Jag är uppvuxen i familj med mig, mamma och styvfar. Inga syskon. Senare i livet fick jag två barn, och var mycket nöjd med två. Ville inte att de skulle vara ensambarn, men ville inte ha fler än två. Senare i livet fick jag även två bonusbarn. Det var ingen lek att flytta ihop med min sambo och slå ihop våra fyra dåvarande tonåringar när alla var så olika varandra som det går. Mycket drama och jag förstod inte hur jag hamnat i den sitsen eller hur jag skulle orka.
Nu är alla våra fyra barn vuxna. Vi har två barnbarn och ett till på väg. NU ÄNTLIGEN är jag tillfreds med alla barnen som tillhör min familj. Alla fyra barnen kommer bra överens nu trots att de fortfarande är olika. När vi samlas är det så mysigt och jag vill aldrig att de ska fara hem.
Så, hade du frågat mig för 10 år sedan så hade jag nog (tyvärr) inte varit så glad över min stora familj. Det är jag dock nu, och jag skulle kunna ha fler barn känns det som. Därför tar jag också alla pojkvänner och flickvänner under mina vingar och eftersom de byts ut ibland, men jag ändå inte släpper dem, så kan man säga att jag har många barn där ute. 😉
Barn, och barnbarn… Verkligen underbart att ha det i livet. <3
KRAM!!!

Svara
ÅsaS 7 mars, 2019 - 15:54

Jag är nöjd och glad över våra 3 barn (ungdomar) men är samtidigt otroligt glad och tacksam över deras kompisar och pojk-/flickvänner som jag även ser som ”mina” barn, och som väljer att hänga hemma hos oss. Underbart att ha huset fullt av dessa unga vuxna. Att kunna sitta ner och prata om vardag och alla funderingar de har. Det finns stunder då jag känner mig jämngammal med dessa ungdomar, men även stunder då jag känner mig lastgammal och långt ifrån deras nutid. Men ack så underbart ändå. De berikar vårt liv, och jag hoppas och tror att vi gör detsamma med deras.

Svara
Åse 8 mars, 2019 - 09:02

Så sant så! Mina stora har båda respektive och det är ju underbart med dessa nya vuxna! KRAM

Svara
Åse 8 mars, 2019 - 09:05

Åh men underbart! Livet blir ju inte alltid som man tänkt sig!
Mina tvillingar är ju från IVF så i flera år trodde jag inte att det ens skulle bli några barn. Med ny man så blev det tre barn lätt och tätt och här sitter jag nu med en stor familj jag inte hade trott att jag skulle ha. Under smååren så undrade jag verkligen vad jag gett mig in på men nu när de är så stora (Alice vår minsting är 11 i år) så får man skörda det man sått.
Tack för att du delar med dig! Fredagskram! 💘

Svara
ÅsaS 7 mars, 2019 - 14:57

Förstår precis vad du menar med stora härliga familjen, då jag själv känner samma sak! Inte ofta numera som vi är 4 eller 5 pers vid matbordet hemma, men när vi väl är det, då njuter jag!
Kul att lilleman ska in i bloggen och inspirera oss! Det går nog galant, tror jag!
Och det här med att ”hjälpa till” med matlagning, det är det lite si och så med hos oss. Vissa dagar är ungdomarna väldigt hjälpsamma och frivilliga medan andra dagar är det tvärstopp. Men de kan om de vill (och måste). Häromkvällen körde jag och Miss18 teamwork och slängde ihop en broccolisoppa som blev riktigt krämig och god.
Ha det gott! Själv ska jag försöka umgås med Junior och fundera ut vad vi vill och kan äta när vi väl blir utskrivna från sjukan.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.