God morgon maj!

av Åse

Tänk, 1 maj!!!! Oj oj.. Nästa månad fyller jag 37 (eller vänta måste väl ändå vara 27???) och om tre månader åker vi till Rhodos, så mkt roligt vi nog alla hra framför oss med sommar, sol, bad, stränder, långa kvällar med grillen och rosévinet 😉

Liten kostuppdatering! Detta fungerar jättebra!!! Jag ska inte sticka under stol med att de flesta kostuppläggningar fungerar för mig, för jag får dem att fungera men jag gillar detta upplägget! Jag kan äta allt, men inte alltid och väljer den typ av kost som fungerar bäst för mig.

Att äta GI låga kolhydrater har inte ökat ngt sug för mig, det fungerar mao bättre än jag faktiskt trott!
Tjyvvägde mig i morse och har gått ner mer för nu ligger jag bara lite över lägsta vikt förra veckan, trots att nästan 2 kg vätska fylls på när man börjar äta kolhydrater.

I kväll ska vi ha mina två väninnor, deras män och deras barn här och det innebär ju lite extra utgifter på kontot, precis som jag planerat att det ska vara. Om jag inte glömmer av mig helt med kameran i kväll så kommer maten i bild och text i morrn!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

12 kommentarer

idaz 7 maj, 2010 - 15:04

Hej!
Första inlägget jag gör sen jag blev medlem. Tack för en inspirerande sida. Du skriver på ett sätt som gör att man vill testa och prova själv också 🙂
Vad roligt att ni ska till Rhodos, jag och min man åker dit 6 juni på bröllopsresa 🙂 Har aldrig varit där och det ska bli så roligt eftersom man bara hört gott om Rhodos 🙂
Trevlig helg!
Hälsningar
Ida

Svara
Åse 7 maj, 2010 - 16:04

Tack, vad roligt att du känner så!
Ha det så underbart på Rhodos! Underbart att åka dit på bröllopsresa! 🙂 Det var min och min mans första gemensamma resmål (9 juni 2002) så ligger oss varmt om hjärtat! =)

Svara
Malin B 3 maj, 2010 - 06:38

Vad roligt att det går så bra för dej, att du har hittat en sån bra balans med kosten. Maj – tänk vad härligt, hela sommaren framför oss. Rhodos är inte fel att åka till, vi blir bara i Sverige i sommar så jag hoppas inte solen sviker oss i år.

Ha det gott!!

Svara
vickan 1 maj, 2010 - 22:24

vaddå går man upp 2 kilo i vätska om man käkar kolhydrater efter lågkoliskost??

Vi köpte med oss en flaska Limoncello i går till festen och den dracks till desserten men nästan alla fick kväljningar, hahaha. Vi har nog inte riktigt samma (alkohol)smaklökar som ni skåningar, konstigt för annars gillar vi ju nästan exakt samma saker du och jag!! fick blanda ut min med massor med läsk och då gick den ner men inte mer.. 🙂

är såååååååååååååå avis på Rhodos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pusssss

Svara
Åse 2 maj, 2010 - 01:26

Haha det är inte vi skåningar som uppfunnit limoncellon, skyll på italienarna! Jag tycker inte heller den är wow.

Japps ca 1,5 – ca 2 kg är viktuppg från lc till ”normal” kost.

Svara
Anita 1 maj, 2010 - 18:35

Ha en trevlig kväll. NJUT! Det är helt underbart att resa, längtar till Egyptenresan, har som du tre månader kvar.

Svara
Jajja 1 maj, 2010 - 16:13

Skönt att du hittat din väg, jag letar efter min än, hihi lite svårt… men men det ger sig nog.

Ha en trevlig kväll.

Kram Jajja.

Svara
Asa 1 maj, 2010 - 11:27

Vill bara önska dig en härlig helg. Det är verkligen inspirerande att läsa dina inlägg.
Kram

Svara
Tina 1 maj, 2010 - 09:40

Ääääälskar Rhosos! Har varit där två gånger med alla barnen och vi har alla älskat Rhodos. Spendera mycket tid i gamla delen av Rhodos stad- finns hur mycket som helst att se- för alla.
Jag är såå avundsjuk över att du får alla ”dieter” att fungera. Provade med rivstart i tre veckor enligt Ola L´s bok (slaviskt)och gick upp två kilo…gick över till points (som alltid fungerat) och gick upp ytterligare två kilo…ger snart upp! Ska dessutom på semester om två veckor och inser att jag kommer att se ut som en flodhäst under den här resan. suck..Vad göra?

Svara
Åse 1 maj, 2010 - 09:49

Älskar också Rhodos! Ja Rhodos stad är helt fantastiskt, underbart!!

Usch vad trist! Bästa hade nog varit att koppla bort vågen och viktandet och koncentrera dig på att göra bra val – ibland är det nyckeln när vågen bara stressa för att den inte gör som maan vill. lycka till!

Svara
Ellinor 1 maj, 2010 - 09:15

God Morgon Åse 🙂

Jag tror att det är samma med dig som med mig att kaloriräkning lockar mer än points för att då vet man mer exakt. Man har mer kontroll och behöver inte bara lita på programmet 😉

Det har gått över förväntan för mig med, trodde jag skulle svullna upp helt och gå runt och vara sugen men jag känner mig mätt hela tiden och inget chokladbegär har gjort sig hört. Man jag får nog verkligen koncentrera mig på att fortsätta äta som jag gör nu dvs att det inte får gå mer än 4timmar mellan målen och att kolhydraterna är GI vänliga.

GUUUUUUUUUUD Vad jag längtar att få vara målviktig som du!!!! Jag längtar ihjäl mig att få se en 6:a i början av vikten för då tror jag att det kommer börja kännas mer att man faktiskt gått ner i vikt.

Heja oss!!! Den personliga tränaren jag har valt har lite ”Jillian” varning så jag är faktiskt lite rädd ha ha men resultat kommer det nog bli … hoppas jag

Massor med kramizar till dig sötis och hoppas du får en underbar kväll och jag ser fram emot att bli inspirerad av massor av god mat <3

Svara
Åse 1 maj, 2010 - 09:55

Du rockar vännen, är så impad över dig!
Fortsätt kämpa och du är snart målviktig du också!

Ha en skön kväll hjärtat!! KRAM!!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.