En freda’ Hos Bo & lörda’ på Aurora

av Åse

Hej vänner!

Oj så borskämd jag varit med famijemys i dagarna tu ❤️
I går hade jag och syster en långlunch ihop. Först fixade jag mina fransar och sedan vid 14 knatade vi bort till Hos Bo, en av mina favoritrestauranger i Helsingborg (F.d Papi Njutbar)

God mat, god service, mysig miljö – inte mycket mer man kan önska sig faktiskt.
Pille rejer (Räkor att skala) fanns inte på lunchmenyn men vi hade ju ett sådant sent lunchbord så det fick vi ändån 🙂

En så mysig eftermiddag som slutade på lokala Pizzerian där jag beställde med mig kebabsallad m.m hem! =)

I dag hade vi dagen vikt åt svärmor som fyllde 74 i måndags. Vi hade tänkt ta oss till Malmö men det slutade med att svärmis tog tåget upp.
En ”Tura” med dansk lunchbuffé bokades på Aurora (Helsingborg – Helsingör)


Älskar min nya väska från MyK. Bags som min vän Alexandra driver! Michelle har en svart!

Stekt sill, sill i sås, kallrökt lax, rökt lax, pepparrotsvisp, ägg med räkröra – YUM!


Alltså! Som skåning och med dansk pappa – så…. FLÄSKESTEG med FLÄSKESVÄR! Åhhhhhhhh ÄLSK! Knaprig Fläskesvär! Så gott!
Mamma gjorde ofta Fleskesteg på söndagarna! 

På dessertbordet fanns ju massa sockersaker som brownies etc men även en ostbricka och till min förtjusning Finncrisp! Japps, det innehåller gluten, japps det tillhör inte min vardagskost men sååååååå uppskattat lågkolhydratalternativ till Digestive, saltiner och annat.

Nu ska jag in till min granne Anna som har bänken redo och mina axlar ska få sig en omgång! Innan jag lärde känna Anna privat och hon flyttade hit så gick jag till henne på gymmet som massageterapeut och hon är i särklass den bästa jag gått hos. Sådan lyx, ni hör ju! Att kunna knata bort i mysbrallor och tisha!

P&K på er! ❤️

I morgon är stora packningsdagen inför Cypern!

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

5 kommentarer

K.Apiainen 3 mars, 2021 - 20:09

Riktigt bra recept, men av med kepsen när man äter!

Svara
Åse 4 mars, 2021 - 08:07

Ingen aning vilket recept du referera till eftersom du kommenterat under https://www.56kilo.se/en-freda-hos-bo-lordag-pa-aurora-2/

Svara
ÅsaS 13 augusti, 2017 - 10:21

Vilken härlig helg ni verka ha och haft!
Önskar er en skön vistelse på Cypern. Själv börjar jag jobba imorgon, men hade inte haft nåt emot att fortsätta semestern ett par veckor till. Får kanske ta och boka en veckas utlandssemester nov/dec istället, för att ’orka med’ vintern.

Btw, ett litet tips inför tvättstugerenoveringen – se till att tvätta upp all befintlig tvätt innan ni börjar renovera! Och se till att ha en back-up för kommande tvätt. Själv boar jag in mig hos mamma/pappa och tvättar.. Man tänker inte så mycket på tvätten när man har fri tillgång till fungerande tvättstuga. Det är först när den är borta som man saknar den…

Kram, och ha det gott!
/ÅsaS

Svara
Katrin 12 augusti, 2017 - 22:59

Vilka trevliga dagar du haft! Så kul att ”få vara med” en stund. Vad har du för snygg kappa/kofta på bilden med väskan? Du ser så stilig ut! Hälsningar Katrin

Svara
Åse 13 augusti, 2017 - 12:11

Tack! Den kommer från Sibin Linnebjerg (Country Dreams)

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.