Dag 4, låg

av Åse
4 kommentarer

Tillbaka till lågkolhydratdag!
Det känns att jag redan har kläm på detta och det går snabbt att få ihop kosten så den passar i mallen.
Det är väldigt motiverande och inspirerande att äta så här!

Frukost: Äggröra på 2 ägg, vispgrädde, 50 g varmrökt lax, citron och dill – MUMS!!!
Mellanmål: 2 dl kesella 1% och 1 dl björnbär
Lunch: 1 dl keso med sambal oelek (ja jag är gaaaalen i sambal oelek), 150 g Pärsons basturökt emils kalkon och kokt färsk broccoli (Otroligt gott!!! Blev sååå mätt)
Mellanmål: Ost stavar
Middag: 150 g sesamfröpanerad kycklingfilé fylld med italiensk salami och smaksatt philadelphiaost. Sallad med salladstopping (frön och nötter).

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

4 kommentarer

Zandra 7 maj, 2010 - 09:38

Hur gjorde du kycklingen som du hade till middag? Lät gott:)

Svara
Åse 7 maj, 2010 - 09:43

Enkelt!

Skär en djup ficka i kycklngfiléen, lägg i 1 msk smaksatt philadelphiaost eller annan god färsost och två skivor italiensk salami. Pensla filéerna med en blandning av smör, timjan och kinesisk soja. häll över sesamfrön så de blir panerade.
In i 250 g i ca 15 min eller till en innertemp på 73 grader =)

Svara
Ellinor 6 maj, 2010 - 21:41

Din lunch är en perfekt lunch för mig att komma ihåg på jobbet när tiden är knapp 🙂 Tack igen för inspirationen du förmedlar 🙂

Kram

Svara
Åse 6 maj, 2010 - 21:41

Otrooooligt gott måste jag säga, är så sutgen på en repris i morrn! =))

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!