Att blunda i provrummet

av Åse

Känns bra detta med att jag ska hitta en LCHF variant som ändå ger lite utrymme för en del kolhydrater! Det är ju fullt möjligt om man håller koll på kalorierna, inte äter orimligt mkt fett och inte för mycket kolhydrater.
I dag har det dock inte blivit så mkt kolhydrater och det är inte målet heller, målet är att hålla nere på dem men att OM jag vill ha bröd, frukt eller  ngt sådant så ska det finnas utrymme för det.
Till lunch idag blev det en räksallad med vitlökssås på Graffitti Café, hoppade över brödet och bakad potatis.
I kväll blir det nötfärsbiff i gräddig sås och wokgrönsaker, tror jag ska slå till på ett glas rött ;))

Var även och shoppade kläder! Hittade en hel del trevligheter inne på Gina Tricot. Blev ett par nya jeans och lite t-shits eftersom jag är en jeanstjej men jag hittade även outfiten till lördag! (tjejmiddag med 14 tjejer + utgång) Bild kommer då 😉
Hittade även en supersnygg kort skinnjacka (fuskskinn) a la glada 80-talet!
När jag stod i provrummet och tog av mig kläderna så insåg jag att jag fortfarande undviker att se på mig själv! Det sitter kvar sedan jag var överviltig! Att jag liksom kisar och undviker att se på mig själv – för att slippa se fläsket, då slog det mig när jag till slut tittade att jag är ju smal! Jag inser inte riktigt att det faktiskt inte är så mkt fladder att orda om längre. Visst ca 3 kg vill jag ha bort men jag är ju faktiskt redan smal! DET är en konstig känsla och jag inser att jag inte riktigt har insett det innan.

IMG_2526

Grå jeans och sköna t-shirts.

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

32 kommentarer

Ellen 15 augusti, 2009 - 15:02

Visst är det härligt när man har en positiv känsla i provrummet! Jag hade en liten period i början av sommaren när jag insåg att jag blivit smalare (-8 kg ca) och jag ÄLSKADE provrum. Men efter att nu ha stått still på den vikten sen i juni känner jag mig lika rund igen. Hahah.
Men för min del känner jag mig nästan alltid smal när jag tränat nyligen, hoppar jag över ett par pass känner jag mig genast fet. 😉
Snygga jeans! Såna ljusgrå stuprörsjeans är ju SÅ snygga på en som har smala ben som du. 🙂

Svara
Annika 15 augusti, 2009 - 00:28

Ja, visst tar det ett tag att se förändringen man utfört. Dessutom så sitter det mycket i huvudet, man har under så lång tid intalat sig att man är stor vilket innebär att det oftast tar tid att se sanningen. Själv är jag i stadiet att inse att även jag har möjlighet att bli smal bara jag vill ge mig själv den chansen. Blundar och försöker se mig själv som smal.

Roligt att du kommit så långt, det är ett jätte stort steg att se framstegen själv – inte bara på vågen. Tror man att man fortfarande är tjock så är det nog lätt att ramla tillbaka till det man hade då.

Tack för att du delar med dig! =) Det hjälper mig framåt!
//Annika

Svara
Ida 14 augusti, 2009 - 20:08

Jättesnyggt. Det tar säkert tid innan man inser att man blivit smal. Själv har jag varit jättedålig på att äta bra under hela juli, hittar inte tillbaka till motivationen 🙁 har du tips?
Kram

Svara
jessica 14 augusti, 2009 - 11:51

snyggt! Det är så kul att shoppa när man är nere igen på vikten man trivs i! Nä jag kan inte heller få in i mitt huvud att jag faktiskt är smal. Vi är bäst!! fniss:)
Nä men du är jättefin gumman! Du kommer att vara kalas fin på festen! festens pingla ju!!

KRAM

Svara
Jenjo 14 augusti, 2009 - 08:52

Egentligen är det ganska skickligt att klara av att inte titta på sig själv, i ett omklädningsrum. Det är ju speglar typ överallt…!!!
Men du kan titta och njuta för du är så fin nu… DUKTIG TJEJ.
Kramis…!!!

Svara
Lottis 14 augusti, 2009 - 07:01

Snygga! De kommer sita som en smäck på dig. Ska bli kul att se utgångs-outfit också. 🙂

Svara
Cecilia 13 augusti, 2009 - 23:31

Riktigt snygga kläder!!!!!!!!!!!

Svara
Anna-Karin 13 augusti, 2009 - 23:23

Känner igen känslan jag oxå satt just och titta på kort från semesteren och insåg att jag är ju faktiskt riktigt smal nu… 🙂 helt okej känsla faktiskt.
Snygga kläder du hade hittat!

Svara
Åse 13 augusti, 2009 - 23:31

Hihi ja heeeeelt ok 🙂

Svara
Caisa 13 augusti, 2009 - 22:33

Förstår fullständigt din känsla om det här med provrummet. När man väl blivit smal tar det ett tag innan man liksom hunnit med. Sist jag gick ner från stl 46 till 36 så tog det lååååång tid innan jag tog rätt storlek med mig in i provrummet. Men vilken känsla när man äntligen kommer på att ”jag är ju faktiskt smal”. Jag längtar verkligen tills jag kommer dit igen,
Ha en riktigt trevlig ”girls night out”.

Svara
Åse 13 augusti, 2009 - 23:31

Ja en vana är svår att bli av med inser man faktiskt1 🙂

Svara
Emma H 13 augusti, 2009 - 22:17

Hej!

Va skönt att du känner at du hittat en stil som passar dig i matväg. Tror också att det är bra att så småningom äta lite mer kolhydrater i lagom mängd. Kostcirkeln borde ju va bra att utgå ifrån. Jag funderar på att äta kolhydarter till ett huvudmål om dagen. Allstå inte båda lunch och middag. Borde ju funka..

Bra insikt du hade idag om din kropp, för du e ju faktiskt smal. Tycker du ska vara jättenöjd med dig själv:)

Ha det gott!

Emma

Svara
Louise 13 augusti, 2009 - 22:16

Du är sjukt snygg och smal kära kusse!! You rock! Massor av kramar

Svara
Dessi 13 augusti, 2009 - 20:48

Snygga kläder! 🙂 De där toparna måste jag kika efter imorrn!

Svara
Sara 13 augusti, 2009 - 20:46

Jag ser fortfarande inte alltid korrekt bild av mig själv i spegeln. Hjärnan hänger liksom inte med. Sen har ju jag ändå mycket mer ”fladder” än vad du har 😉 Men när man jämför mot tidigare så inser man ju faktiskt vilken skillnad det är!

Svara
Ida A 13 augusti, 2009 - 19:41

Det måste vara en underbar känsla!
Var stolt över vad du åstadkommit redan – du är superduktig och en enorm förebild och inspirationskälla för många.
De sista kilorna är ju ”bara” finlir… så du kan unna dig ett glas rött 🙂 //Ida A

Svara
B-M 13 augusti, 2009 - 19:31

Ja, det där att man inte vill se sig själv i spegeln sitter nog kvar länge 😉 Snygga kläder du hade shoppat! Jag är också jeanstjej så det var precis i min smak. Jag ska ge mig ut en sväng i helgen för de flesta av mina kläder har blivit för stora :-O Bra va!? Kram kram

Svara
Jennie 13 augusti, 2009 - 19:26

Spännande att se hur nya GI-varianten kommer att se ut. Själv skippar jag de flesta kolisarna ett tag till (med visst fusk ;-)), men längtar efter att äta lite bröd, havregrynsgröt mm. Men först -4 kg till!

Ha en trevlig lördagskväll! Själv blir det festival i helgen med gamla idolen Di Leva!

Svara
jennyh 13 augusti, 2009 - 18:52

Vad härligt det måste ha känts att inse att man är smal. Jag lääängtar dit. Fasst sista veckorna har det gått ur segt. Något hg minus åt gången bara, men det är ju ändå minus.

Svara
Annika 13 augusti, 2009 - 18:49

Jag köpte också lite nya kläder i går! Men jag kollar mig INTE i spegeln.. ha ha.. då får jag bara ångest… Men, men .. jag kämpar på så gott det går.

Lördag ja… jag tror också jag vet vad jag ska ha på mig. + min nya svarta höst pumps!

Puss.

Svara
anna 13 augusti, 2009 - 18:31

hej, snygga toppar!!!! jeansen oxå! mvh anna segersköld

Svara
Ellinor 13 augusti, 2009 - 18:21

Vilken härlig känsla !!! Att känna och kunna se att man faktiskt är smal 😀 Jätte snygga kläder!!

Massor med kramar !!!

Svara
Mamm Mia 13 augusti, 2009 - 18:01

Hejsan
DU är smal nu! 🙂 Pröva att stå en stund framför spegeln varje dag och ”träna” dina ögon.
Kram från Mamma Mia

Svara
Mia 13 augusti, 2009 - 17:56

Det är bara det att provrum för det mesta har lysrör så man ser varenda liten ”blema” man har på kroppen. Det tycker jag är kasst! Fram för mer softad belysning!! 🙂

Svara
Karin 13 augusti, 2009 - 17:50

Vad kul att du kan öppna ögonen!! Det ser jag också fram emot. 🙂
Coola t-shirts, de är bra på sånt på Gina!

Svara
carolina 13 augusti, 2009 - 17:38

Härligt att du kan se på dig själv och va nöjd! Det är något att sträva efter! Nice clothes! Det där med kollisarna kan jag tänka mig sitter i ett tag. Man äter ju inte gärna bröd i onödan automatiskt liksom 😉

Svara
Aika 13 augusti, 2009 - 17:34

Fina kläder! Ska bli spännande att se outfiten på lördag! Attans att jag får vänta och se den, då kan jag ju inte härma dej muahahaha!

Svara
Sockermonstret 13 augusti, 2009 - 17:28

Det är intressant det här med att inte känna sig smal då man gått ner. På samma sätt hänger ju inte hjärnan med då man går upp heller. OMG, är jag SÅ tjock liksom… Vi som läser här inne har däremot insett för längesen att du är så smal och snygg nu, så kika på i spegeln du!
Kramar!

Svara
Annika 13 augusti, 2009 - 17:21

Jag känner så väl igen det där men för mig var det att jag aldrig kollade på mig själv i reflektionen från affärsfönster när jag gick förbi. Gjorde det en gång sedan jag gått ner och insåg att jag faktiskt var mycket smalare än vad jag trodde. Snacka om att det är en boost för självkänslan! 😀 Lycka till med dina sista 3 kilon. *kram*

Svara
Sofie 13 augusti, 2009 - 17:08

Tror ofta att det är så, att när kroppen förändras hänger inte riktigt tanken med. Kikade för ett tag sen på kort från vår stockholms-semester och jag påpekade nåt i stil med att ”mina ben ser ju lika tjocka ut som förra sommaren” (då jag vägde drygt 15 kg mer). Då påpekade sambon att jag ju faktiskt hade 4 jeans-storlekar mindre nu så jag kan inte vara lika tjock…Tankeställare 🙂 Dock en trevlig sådan.

Svara
susanne karlsson 13 augusti, 2009 - 17:08

jätte snygga kläder kan inte vänta på att jag någon dag eventuelt kan ha sådana kläder men det lär dröja men jag länktar.

Svara
cecilia 13 augusti, 2009 - 16:53

Snygga kläder!Min dotter har en likadan med munnen på…
Alltid roligt att handla nytt, väntar på att se vad det andra blev…
Och visst är du smal!!Men det tar tid för hjärnan att fatta det.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.