VINNARE: Vinn Serlas nya hushållsark

2 april, 2014

Vinnare till Serlas nya hushållsark med dispenser är korade!
Stort grattis till: 
Evelina

1) Vår innebär LIV, NYSTART, SOL, VÄRME och allt annat härligt =)
Nys attacker och pollenkänningar kan man ju alltid försöka förtränga eller så hoppas man på lite fina hushållsark att snyta lilla näsan i 😉
2) Tycker denna verkar vara hemskt praktisk att ha stående på bordet och dessutom snygg. Passar perfekt hos en småbarnsfamilj som spiller stup i ett =)

Malin

Våren för mig är den tid på vintersäsongen man har längtat mest till. Att sitta ute i skidbacken och sola näsan och grilla korv. Se på alla glada skidentusiaster som åker utan vantar och får fräknar. Vi bor i Sälen och här är våren lite annorlunda.
Serlas dispenser verkar hur grym som helst. Både snygg och funktionell! Tänk att kunna slippa se den där fula hushållsrullen stå på bordet, och slippa höra dunset av att den ramlar ner och rullar iväg. Lätt och bekvämt, plus för Serla, som även arbetar för bättre miljö och vad jag vet är unika med denna produkt för oss vanliga konsumenter.
Skulle bli jätteglad om jag vann denna tävling!
H/ Malin Rosengård

Kontakta mig med era adressuppgifter så kommer en dispenser och tre förpackningar på posten!

Annonslänkar via APPRL

Vecka 39 TIPS

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


1 kommentar

Erika 5 april, 2014 - 17:13

De hade extrapris på Maxi i Halmstad när jag skrev tenta där igår. Två paket med papper för 30kr och så fick man dispensern så det var ju rätt givet att det skulle ner i vagnen och älskar dem redan! Helt underbara och så snygga. Till och med heminrednings-ointresserade sambon tyckte den var snygg!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.