Vinnare: R Sportswear running kit!

av Åse

Jag tror aldrig det varit så svårt att hysa en tävling som den jag haft med R Sportswear. Så många värdiga vinnare! Många som kämpat och kämpar och sist men inte minst många som vill må bra och se bra ut i spåret!!!! Och jag vill poängtera att man behöver inte fört en kamp mot sjukdom för att ha haft en chans i tävlingen. Det går inte att välja ut en vinnare för att den är mer värd att vinna än någon annan i en sådan här tävling men jag har en vinnare och det är:
Carolina – GRATTIS!!! Lucky you! 🙂

För 1 1/2 år sedan kunde jag knappt gå på grund av svår psoriasisartrit (psoriasis i lederna). Varje dag var en kamp och bara att ta sig upp ur sängen såg jag som en seger. Att vara småbarnsförälder och inte kunna lyfta upp sitt barn i famnen är en stor sorg.
I januari 2012 började jag ta biologisk medicinering i kombination med lchfkost och det gav mig livet tillbaka, jag fick en andra chans. Idag är jag nästan smärtfri! Nu krigar jag för att få en stark kropp igen och i år är målet att springa Vårruset. Det känns nästan svindlande bara att tänka på. Det skulle vara så roligt att springa det loppet i riktigt snygga kläder ifrån Rönisch.

Maila mig på ase (at) 56kilo.se med dina adressuppgifter, din storlek och dina val av färger 🙂
Glöm inte att gilla R Sportswear på Fb för att hålla er up to date med härlig inspiration!
 
screendump 2013-03-08 kl. 16.47.17

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

10 kommentarer

Linda Addario 11 mars, 2013 - 08:18

Stort grattis och lycka till detta fixar du

Svara
Maria 9 mars, 2013 - 09:00

Först blev jag lite avis på Carolina som vann det fina setet..men med bara en sekunds eftertanke så är jag jätteglad för hennes skull. Usch vad en del får kämpa mot jobbiga sjukdomar, jag är innerligt tacksam för att jag är frisk, men det är lätt att ta sånt för givet. Men sen är det ju helt fantastiskt att man kan bli så mycket bättre med rätt kost. Grattis Carolina till vinsten och grattis till alla andra som också vunnit – en bättre hälsa!

Svara
Åse 9 mars, 2013 - 11:38

KRAM på dig! Visst är det underbart att få vara frisk och vilken fin kommentar av dig <3

Svara
Mallan123 9 mars, 2013 - 08:04

Grattis Carolina och ett STORT lycka till på vårruset! Heja Heja!

Svara
Viktoria 8 mars, 2013 - 20:12

Hej! Jag vill oxå önska Carolina stort lycka till!
Jag fick själv en ovanlig sjukdom när jag var 6 år som innebar kronisk inflammation i i skelettet och ständig smärta/stelhet.
I oktober 2008 (då 24 år) var jag sjukskriven & kunde knappt gå, men det värsta var de sömnlösa nätterna pga smärta. I slutet av November samma år började jag oxå med en biologisk medicin (Enbrel), anar att det kan vara samma 🙂 Hade Aldrig vågat tro att resultatet skulle bli så bra! Har nämligen varit helt smärtfri sen dess… Våren 2009 sprang jag mitt första lopp Tjejruset 5km, känslan var obeskrivbar! Nu har jag även genomfört Tjejmilen 3ggr 🙂
Det är fortfarande ”nypa sig i armen” känsla av att vara smärtfri!
Så jag hoppas verkligen Carolina att du oxå får samma effekt av medicinen som jag & kunna sväva fram i löpspåren & känna den otroliga kicken när man kommer i mål efter ett lopp!! 🙂
Kram V

Svara
Åse 9 mars, 2013 - 11:40

Åh så härligt att höra!!! Stort grattis till din nya hälsa!! <3

Svara
Jenny 8 mars, 2013 - 19:59

Stort grattis Carolina och lycka till!!!

Svara
Malin Svensson 8 mars, 2013 - 19:09

Grattis Carolina! Du är en värdig vinnare! Kram på dig!

Svara
Malin Henriksson 8 mars, 2013 - 19:07

Grattis Carolina och lycka till 🙂
Kram

Svara
Kimsan 8 mars, 2013 - 17:58

Åh, grattis Carolina!
Jag vet precis hur det känns att inte kunna lyfta och bära sina barn! Lider av kronisk värk i muskler och leder samt beröringssmärta i huden. Ständig kamp mot kroppen och min hjärna har fortfarande inte fattat att jag inte är så stark som för 7 år sen. Idag har jag kommit en lång bit på väg och med rätt medicinering, kost, smärtlindring, rehab mm. Så kan jag äntligen börja träna! Så skönt att få bygga upp kroppen igen, jobbar halvtid och det går också bra LYCKA!!!
Så, grattis till finaste vinsten och lycka till på vårruset, du kommer i alla fall vara snygg! Hihi…
Kram Åse och tack för att du ordnar så himla lyxiga tävlingar och inspirerar oss!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.