VINNARE: Mat & Hälsa #4

13 oktober, 2012

Vinnare nr 1: Karin

Hälsa för mig är att göra val som ger mig sol i sinnet 🙂

Vinnare nr 2: Hilda Axelsson

Definitionen hälsa är för mig något som ändrats genom livet. Efter att ha insett att livet är så oförutsägbart som det faktiskt är idag med sjukdomar osv. så har jag kommit fram till att hälsa för mig är att ha goda relationer med familj och släkt kombinerat med en bra balans mellan kost och träning. Att njuta av livet ger kraft att ha en god hälsa när något oförutsägbart sker eller till en dag då man inte har lika mycket kraft.

Vinnare nr 3: Pernilla G

Hälsa för mig är att jag tar ansvar för mig själv. Lära mig att vara lite egoistisk och prioritera mig själv mer. Äta och träna på ett sätt som passar just MIG! Nära och kära gynnas i slutändan ändå!..

GRATTIS!! Maila mig på ase (at) 56kilo.se med era adressuppgifter så kommer en tidning på posten!


Annonslänkar till Ellos

25% rabatt på Ellos kollektioner!


 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag?
Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.