VINNARE: Mat & Hälsa #4

av Åse

Vinnare nr 1: Karin

Hälsa för mig är att göra val som ger mig sol i sinnet 🙂

Vinnare nr 2: Hilda Axelsson

Definitionen hälsa är för mig något som ändrats genom livet. Efter att ha insett att livet är så oförutsägbart som det faktiskt är idag med sjukdomar osv. så har jag kommit fram till att hälsa för mig är att ha goda relationer med familj och släkt kombinerat med en bra balans mellan kost och träning. Att njuta av livet ger kraft att ha en god hälsa när något oförutsägbart sker eller till en dag då man inte har lika mycket kraft.

Vinnare nr 3: Pernilla G

Hälsa för mig är att jag tar ansvar för mig själv. Lära mig att vara lite egoistisk och prioritera mig själv mer. Äta och träna på ett sätt som passar just MIG! Nära och kära gynnas i slutändan ändå!..

GRATTIS!! Maila mig på ase (at) 56kilo.se med era adressuppgifter så kommer en tidning på posten!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.