Som jag skrev i DETTA inlägget så avnjöt jag och Malin ett härligt dygn inne på YSB för drygt 2 veckor sedan, det var hennes 50-årspresent från mig. Underbart att få åka snålskjuts på sina presenter till andra haha!!
Vi hade middag och frukost inne på Villa Strandvägen i det paketet jag bokade och såååååå gott vi åt!
Kappan hittar ni HÄR
Middagen började med Champagne, bästa!
Ostron, sluuuurp! Antingen gillar man eller inte.. Gillar ni?
VI ÄLSKAR!
Förrätt var Ostron med stjärnanisvodka och dragonolja, Saltbakad rotselleri med dragonemulsion, hasselnötter och svart tryffel, Charkuterie från Marvinsholm
Dryck: NV Louis Roederer, collection
Alltså det var en MAGISK meny!
Till mellanrätt var det Svamp med krispig potatis och Havgusost
Dryck: Markus Molitor, Graacher Himmelreich Spätleze Mosel
Så gott så gott så gott så våra mmmmmmmm och ååååååh måste stört de andra gästerna 😂
Huvudrätten var Säsongens grönsaker, stekt Svensk fläsksida, blodapelsin, kycklingskinn
Dryck: 2018 Le Renard & Le Bouc
Fröknäcken och ost är ju aldrig fel som dessert!
Men även detta fick vi!
Äppelkompott med rostad mandelglass
Dryck: Tirecule la Graviere, Monbazillac
Ojojoj, så gott så det förslår! Då förstår ni att vi hade massor med energi att nattabada sedan som ni kan läsa om i tidigare inlägg 😅
Nästa morgon så bar det iväg till villan igen för frukost!
Rustikt, intimt och sååååå god frukost!
Äggröran var magiskt god!
Det här kallar jag en Åse-frukost! Slurp!
En fantastisk matupplevelse bjöd Villan på och jag längtar redan till nästa gång vi ska dit!
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎