Välkommen till 56kilo på FEMME!

av Åse

Hej på er, gamla som nya!
En nystart, jag bloggar inte längre på Allt För Föräldrar utan fr.o.m. nu, här på Femme (uttalas FAMM!) dvs f.d Bloggfamiljen.
En del barnsjukdomar kommer säkerligen finnas, eftersom portalen är ny men även min blogg i detta formatet! Om länkningar inte fungerar etc, hojta bara till i såfall!
Eftersom jag numera inte styr layouten själv (lite läskigt.. som grafiker är jag van vid att allt ser ut som jag vill) så är en del funktioner försvunna som antagligen en del gamla 56kilo läsare kommer sakna men så är det, inget att hänga läpp för 😉 Förändringar innebär alltid både sämre och bättre saker! Jag är oerhört stolt över att få ingå i denna duktiga, kreativa skara! Jag har ju umgåtts en del med gamla Bloggfamiljen så jag känner mig som hemma! Detta kommer bli jättebra! Jag kommer fortsätta precis som vanligt och jag är övertygad om att denna flytten kommer innebära många roliga saker för er läsare också! På Femme har ni tillgång till massor av olika kategorier/inriktningar och det kommer anordnas många tävlingar och annat skoj.
Min blogg är exakt likadan som den varit innan, det är bara formatet och ramen som är annorlunda. Alla recept finns kvar – Recepten hittar ni tillsammans med alla andra kategorier om ni klicka i droplisten ”Välj kategori”
Jag hoppas att min blogg kommer få fortsätta att vara en positiv oas där vi alltid är snälla mot varandra, precis som vanligt. Ingen dömer den andre eller pekar med pekpinnar.
För er nya (välkommen!!), så är min blogg en personlig blogg med fokus på lågkolhydratkost (LCHF mest känt som), en inspirations- och feelgoodblogg. Jag heter Åse Falkman Fredrikson, är 39 år och arbetar som matkreatör, bloggare, kostrådgivare och numera kan jag stolt lägga till författare. Jag njuter av livet, älskar det som ger guldkant på vardagen och delar med mig av allt det. Har alltid tusen järn i elden och stortrivs med det.
Jag är mamma till fem barn:
Nicholas & Michelle som är tvillingar (15)
Noel (9 1/2)
Juni (6)
Alice (4)
och så har vi två Cavalier King Charles killar på 1 och 2 år som heter Milo och Vilde, även katten Chili som mest kommer in och äter och sover en stund.
Jag är lyckligt gift med Daniel som är egenföretagare (reklam).

Jag var lite snäll som fällde in maken! 
Bloggen är från början en viktminskningsdagbok men är numera en inspirationsblogg där jag delar med mig av recept som jag mår bra av och många med mig. Det är en av Sveriges största bloggar med lågkolhydratfokus.
Jag älskar kläder, smycken, vackra saker, heminredning och här kommer ni få läsa om allt det som inspirerar mig och gör mig lycklig!
Bloggen är 10 år gammal så arkivet är gediget, kika gärna igenom arkivet för det finns en hel del att läsa! Ni kommer bla kunna följa mina år som jojobantare och som ständigt kämpandes med vikten. Inläggen är indelade i kategrier som ni hittar i högerspalten, välkommen att spendera några dagar där 😉
Ni kan läsa lite mer om mig här. 
För att kunna kommentera här så måste man vara inloggad, antingen på FEMME eller via er Facebook (smidigt va?) Anledningen till detta är att FEME aktivt motarbetar näthat och sk ”troll” som gömmer sig bakom anonyma nick. Jag hoppas ni förstår och att jag inte tappar er trogna kommentatorer på 56kilo! Ni kan väl säga hej redan nu? =)
Alla ni som har bokmärken eller länk till http://alltforforaldrar.se/56kilo ändra till http://xxxxx.se/56kilo eller http://56kilo.se som alltid fungerar och alltid leder er rätt.
Glöm inte att ändra bloglovin’ adressen eller annan RSS adress! (http://www.56kilo.se/56kilo/feed/)
Om du sitter med en äldre Internet Explorer än 9, så måste du uppdatera den:
OBS: Gäller bara IE användare, inte ni som sitter med Safari, Mozilla, Firefox m.fl.
Jag är supertaggad och lite ny blogglust är väl aldrig fel? ♥

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

52 kommentarer

Åsa Sahlman 14 december, 2012 - 20:24

Hej! Kul med lite nytt, men samtidigt känns det ’hemma’ eftersom jag följt dig ett bra tag nu. Det här blir nog jättebra och trevligt, bara du fortsätter på ditt glada, positiva och inspirerande sätt!
Kram ÅsaS

Svara
Åse 56kilo 15 december, 2012 - 11:52

Det kommer jag göra var så säker!! Här inne ska vi ha det jättebra!!

Svara
Titti Backström 14 december, 2012 - 10:05

Hej Åse!
Tack för en fin och inspirerande blogg. Alltid roligare att läsa om texten illustreras med så fina bilder 🙂 Ser fram emot din bok, de recept jag provat från din blogg har blivit kalas!

Svara
ansapansa 14 december, 2012 - 09:24

Vilken fin familj du har Åse!
Kul att kunna följa dig här tillsammans med några av mina bloggfavoriter :).
Trevlig helg!
Kram Anna

Svara
Åse 56kilo 14 december, 2012 - 09:30

Hej! tack så mycket! Vad roligt att du känner så! Kram!

Svara
nikita76 13 december, 2012 - 13:59

Hej
Kul att du också är här =) Har ju följt Bloggfamiljen under många år och även din blogg så det är ju bra att ni nu alla är samlade 🙂
Även Jennys.
Hade faktist tanken när du var med på Bloggträffen för ett tag sen 😉
Kram och ha en fortsatt trevlig dag!

Svara
Åse 56kilo 13 december, 2012 - 14:00

Hej! Då var jag inte ens påtänkt! hihi detta gick snabbt! men jag har ju hängt med både Vickan och resten av Bloggfamiljen under något år så jag känner mig som hemma =) KRAM!

Svara
Carin 13 december, 2012 - 13:43

Hej Åse! NU kom jag in (hade problem med att logga in med fb igår)! Gud vad kul för dig! Hoppas att flytten går jättebra. Det är verkligen en fin sida du har här. Onwards and upwards, va?!

Svara
Åse 56kilo 13 december, 2012 - 14:38

Hej Carin! Välkommen hit!! =) vad skönt att det fungerade bra idag! Det trilskas lite med kommentarsfunktionen men det arbetas på vet jag!! Ja onwards and upwards <3 KRAM

Svara
marita57 13 december, 2012 - 13:32

Hej Åse.Kul med ett nytt ansikte .Ser fram emot många bra tips framöver.Ska bli så kul att få följa dig här.Kram från Skåneland.

Svara
Åse 56kilo 13 december, 2012 - 14:38

Hej och välkommen!! KRAM

Svara
sunflower 13 december, 2012 - 11:45

Hej och välkommen! Ny läsare, trogen många andra här 🙂 Ska bli roligt att läsa din blogg också!

Svara
Mipalgo 13 december, 2012 - 07:52

Superkul Åse! Detta blir fin fint!
Grattis till dig OCH till Femme som får en fin blogg till sin fina bloggfamilj!
Kram <3

Svara
Åse 56kilo 13 december, 2012 - 08:54

Tack gumman!! ❤❤

Svara
Victoriasprovkok.se 13 december, 2012 - 07:43

Kul att hitta dig här;)
Kramar från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

Svara
elsklingen 12 december, 2012 - 22:53

Vad kul för dig Åse! Fin sida, lite hoppig än men det rätar väl upp sig allteftersom.

Svara
Åse 56kilo 12 december, 2012 - 23:09

Jadå det gör det, den är bara ngra timmar gammal och tekniken jobbar nästan dygnet runt =)) KRAM på dig!!

Svara
Mathildas mamma 12 december, 2012 - 22:31

Hej Åse!
Hänger så klart med. Måste hålla med det är riktig svag text och jobbigt att läsa. Saknar alla dina recept och allt som finns på gamla bloggen. Kommer den att kunna fortsätta läsas alltså det gamla eller kommer du kanske att flytta över allt hit?
Lycka till med bloggen
Kram
Stina

Svara
Åse 56kilo 12 december, 2012 - 23:10

Alla recept ligger här! Ser du dem inte? Bilderna håller på att länkas om det vet jag men alla recepten ligger ju i Receptkategorin under kategorier! Hela bloggen är exakt som den var innan, dvs alla inlägg finns här.

Svara
Mathildas mamma 14 december, 2012 - 00:05

Jooooooo idag kan jag se recepten. Phu blev lite orolig där, älskar ju din blogg. Fråga jag har frågat dig tidigare om varför jag inte går ner i vikt med LCHF har ju ätit så den mars 2012. Har försökt ta tillvara på dina tips men det har inte hjälpt. Så nu undrar jag om din bok kommer att kunna vara till hjälp eller är det enbart tänkt att vara en LCHF bok i största allmänhet som egentligen bara gör att man mår bra helt enkelt?
Hälsningar Stina

Svara
Åse 56kilo 14 december, 2012 - 09:31

Jaaaa förstår du blev orolig =) Allt är som vanligt här inne, allt finns kvar =)
Boken är en viktminskningsbok med faktadel och veckomenyer!

Svara
Åse 56kilo 12 december, 2012 - 23:12

Att texten är svag måste vara något som skiljer sig för på min dator är texten nästan svart???

Svara
5varvirondellen 12 december, 2012 - 22:23

Grattis till flytten, har läst din blogg länge och ser fram emot att få följa den här framöver! Tack för all inspiration!
Må så gott!
KRAM

Svara
sofia208 12 december, 2012 - 21:40

Kul med ett nytt ansikte, välkommen!! Skall bli roligt att läsa din blogg framöver 🙂
Ha det gott!
Kram

Svara
Åse 56kilo 12 december, 2012 - 23:13

Välkommen hit!! Hoppas du kommer gilla den! =)

Svara
B-M 12 december, 2012 - 21:18

Kul med ny bloggportal! Jag följer självklart med 🙂
Ha det gott! Kram

Svara
Åse 56kilo 12 december, 2012 - 23:14

Du är en sann trogen följare du vännen!! =)

Svara
Jenjo 12 december, 2012 - 20:28

Hej finaste fina!
Vad KUL att du är med i den här gruppen! Här följer jag redan flera bloggar och gillar verkligen den här gruppen av människor som finns här. Det känns verkligen superkul att du har en ny blogg, även om din gamla var jättefin. Men detta blir oxå bra.
Kramar!! <3

Svara
Åse 56kilo 12 december, 2012 - 23:15

Tack vännen för att du är glad och positiv! jag håller med, detta kommer bli bra!!

Svara
vikky 12 december, 2012 - 20:13

Det ska bli roligt att läsa din blogg. Har redan hittat en massa goda recept som jag ska prova. Jag håller på med en viktminskningsresa med itrim. Jag har några kilon kvar. Roligt att läsa din blogg och få inspiration 🙂
Kram

Svara
hbengtson 12 december, 2012 - 20:09

Välkommen!
Skönt att bara behöva gå in på en sida, och där finns alla favoritbloggar 🙂

Svara
mahe72 12 december, 2012 - 20:03

Nu kom jag in och får säga grattis till din nya adress 🙂 det blir nog väldigt bra det här. Nu är det ju lätt att gå in på de andras bloggar oxå, mycket smidigt 😀
Stooooora kramen till världens bästa Åse <3
/ Malin

Svara
amandanton 12 december, 2012 - 19:31

Kul med ett nytt ansikte i min värld. Har hört talas om dig innan men aldrig besökt dig 🙂
Ser fram emot att lära känna dig.
Kram jessica/Kungsbacka

Svara
Margitha 12 december, 2012 - 19:19

Grattis. Men att läsa här inne nja det är väll en vane sak. Tycker att det är ansträngande för ögonen. Kom nu inte med inställningarna på dator för det köper jag inte 😉 då andra sidor fungerar.
Hoppas att det blir lika bra här som förut.
Grattis och lycka till

Svara
Åse 56kilo 12 december, 2012 - 19:42

Som sagt det är inte jag som gjort layouten och jag vet bara att det är minst lika mörk text som på min förra blogg.

Svara
cricriperu 12 december, 2012 - 19:51

Hmmm…nä, alla andra sidor har svart text. Men men. Det är inte du som bestämmer, så då får man gilla läget bara. Har en fråga, gjorde precis din citronpaj (igen!) och den blev lika god som förra gången. Men. Det blir en väldans massa citronkräm över, och pajdegen räcker inte att få ut i en normalstor springform…Hurdan form gör du din paj i? Vilken diameter? Och, det var visst en fråga till-blir dina pajkanter stenhårda? Det blir mina, och det blev de förra gången också. Iofs gör det inte mig nåt att kasta dem, men det kunde vara gott att få äta kanterna också 😉

Svara
Åse 56kilo 12 december, 2012 - 19:59

Sitter på bio svarar sen 🙂 men vilka andra sidor menar du har svart text??

Svara
cricriperu 12 december, 2012 - 20:06

Hmmm, såg nu att jag formulerat mig konstigt. Menar andra sidor på nätet har svart text 🙂

cricriperu 12 december, 2012 - 18:48

Kul med ny blogg! Det enda jag vill klaga på är att det är svårt att läsa texten i löpande inlägg. Den känns suddig när det är grå mot vit. Blir tröttsamt för ögonen att läsa då.

Svara
Åse 56kilo 12 december, 2012 - 19:00

hej! gamla texten på 56kilo var ännu ljusare! Kan det ha med din dator att göra? För mig är den mörkgrå

Svara
Maja75 12 december, 2012 - 18:35

VARMT VÄLKOMMEN, ÅSE! 🙂

Svara
Åse 56kilo 12 december, 2012 - 18:36

Tack snälla! ❤

Svara
popprinsessan 12 december, 2012 - 18:28

Hej och vad kul att du är här! Fast det hade jag redan gissat faktiskt 😉 Superkul! Lycka till här på din nya adress!
Kram!

Svara
Åse 56kilo 12 december, 2012 - 18:36

Hihi ja det är nog några som gissat :)) kram!

Svara
Fnulan 12 december, 2012 - 17:58

Välkommen vännen!!!!

Svara
Åse 56kilo 12 december, 2012 - 18:18

❤ Tack raring!

Svara
muppla 12 december, 2012 - 17:34

Åh, en sådan snygg sida! Ska bli kul att följa dig även här. Fann dig för en tid sedan via Matplatsen och fastnade 🙂

Svara
serafia 12 december, 2012 - 17:09

Åh vad snyggt! Detta kommer bli så bra! 🙂

Svara
pilotfrun1 12 december, 2012 - 17:04

Snygg bild på Danne förresten:)

Svara
millan70 12 december, 2012 - 17:03

Millan hänger med hit, så klart!!
Lycka till!
Kram

Svara
pilotfrun1 12 december, 2012 - 17:01

Hej söta! Superfint!!!! Wow!!! En sida helt i min smak. Snygg, enkel och stilren:) Puss hjärtat!

Svara
Åse 56kilo 12 december, 2012 - 17:02

Tack vännen, en del som kommer se knas ut i början men det kommer bli toppen! <3

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.