Välkommen till 56kilo på FEMME!

12 december, 2012

Hej på er, gamla som nya!
En nystart, jag bloggar inte längre på Allt För Föräldrar utan fr.o.m. nu, här på Femme (uttalas FAMM!) dvs f.d Bloggfamiljen.
En del barnsjukdomar kommer säkerligen finnas, eftersom portalen är ny men även min blogg i detta formatet! Om länkningar inte fungerar etc, hojta bara till i såfall!
Eftersom jag numera inte styr layouten själv (lite läskigt.. som grafiker är jag van vid att allt ser ut som jag vill) så är en del funktioner försvunna som antagligen en del gamla 56kilo läsare kommer sakna men så är det, inget att hänga läpp för 😉 Förändringar innebär alltid både sämre och bättre saker! Jag är oerhört stolt över att få ingå i denna duktiga, kreativa skara! Jag har ju umgåtts en del med gamla Bloggfamiljen så jag känner mig som hemma! Detta kommer bli jättebra! Jag kommer fortsätta precis som vanligt och jag är övertygad om att denna flytten kommer innebära många roliga saker för er läsare också! På Femme har ni tillgång till massor av olika kategorier/inriktningar och det kommer anordnas många tävlingar och annat skoj.
Min blogg är exakt likadan som den varit innan, det är bara formatet och ramen som är annorlunda. Alla recept finns kvar – Recepten hittar ni tillsammans med alla andra kategorier om ni klicka i droplisten ”Välj kategori”
Jag hoppas att min blogg kommer få fortsätta att vara en positiv oas där vi alltid är snälla mot varandra, precis som vanligt. Ingen dömer den andre eller pekar med pekpinnar.
För er nya (välkommen!!), så är min blogg en personlig blogg med fokus på lågkolhydratkost (LCHF mest känt som), en inspirations- och feelgoodblogg. Jag heter Åse Falkman Fredrikson, är 39 år och arbetar som matkreatör, bloggare, kostrådgivare och numera kan jag stolt lägga till författare. Jag njuter av livet, älskar det som ger guldkant på vardagen och delar med mig av allt det. Har alltid tusen järn i elden och stortrivs med det.
Jag är mamma till fem barn:


Nicholas & Michelle som är tvillingar (15)
Noel (9 1/2)
Juni (6)
Alice (4)
och så har vi två Cavalier King Charles killar på 1 och 2 år som heter Milo och Vilde, även katten Chili som mest kommer in och äter och sover en stund.
Jag är lyckligt gift med Daniel som är egenföretagare (reklam).

Jag var lite snäll som fällde in maken! 

Bloggen är från början en viktminskningsdagbok men är numera en inspirationsblogg där jag delar med mig av recept som jag mår bra av och många med mig. Det är en av Sveriges största bloggar med lågkolhydratfokus.
Jag älskar kläder, smycken, vackra saker, heminredning och här kommer ni få läsa om allt det som inspirerar mig och gör mig lycklig!
Bloggen är 10 år gammal så arkivet är gediget, kika gärna igenom arkivet för det finns en hel del att läsa! Ni kommer bla kunna följa mina år som jojobantare och som ständigt kämpandes med vikten. Inläggen är indelade i kategrier som ni hittar i högerspalten, välkommen att spendera några dagar där 😉
Ni kan läsa lite mer om mig här. 
För att kunna kommentera här så måste man vara inloggad, antingen på FEMME eller via er Facebook (smidigt va?) Anledningen till detta är att FEME aktivt motarbetar näthat och sk ”troll” som gömmer sig bakom anonyma nick. Jag hoppas ni förstår och att jag inte tappar er trogna kommentatorer på 56kilo! Ni kan väl säga hej redan nu? =)
Alla ni som har bokmärken eller länk till http://alltforforaldrar.se/56kilo ändra till http://xxxxx.se/56kilo eller http://56kilo.se som alltid fungerar och alltid leder er rätt.
Glöm inte att ändra bloglovin’ adressen eller annan RSS adress! (http://www.56kilo.se/56kilo/feed/)
Om du sitter med en äldre Internet Explorer än 9, så måste du uppdatera den:
OBS: Gäller bara IE användare, inte ni som sitter med Safari, Mozilla, Firefox m.fl.
Jag är supertaggad och lite ny blogglust är väl aldrig fel? ♥

52 kommentarer
0

52 kommentarer

Åsa Sahlman 14 december, 2012 - 20:24

Hej! Kul med lite nytt, men samtidigt känns det ’hemma’ eftersom jag följt dig ett bra tag nu. Det här blir nog jättebra och trevligt, bara du fortsätter på ditt glada, positiva och inspirerande sätt!
Kram ÅsaS

Svara
Åse 56kilo 15 december, 2012 - 11:52

Det kommer jag göra var så säker!! Här inne ska vi ha det jättebra!!

Svara
Titti Backström 14 december, 2012 - 10:05

Hej Åse!
Tack för en fin och inspirerande blogg. Alltid roligare att läsa om texten illustreras med så fina bilder 🙂 Ser fram emot din bok, de recept jag provat från din blogg har blivit kalas!

Svara
ansapansa 14 december, 2012 - 09:24

Vilken fin familj du har Åse!
Kul att kunna följa dig här tillsammans med några av mina bloggfavoriter :).
Trevlig helg!
Kram Anna

Svara
Åse 56kilo 14 december, 2012 - 09:30

Hej! tack så mycket! Vad roligt att du känner så! Kram!

Svara
nikita76 13 december, 2012 - 13:59

Hej
Kul att du också är här =) Har ju följt Bloggfamiljen under många år och även din blogg så det är ju bra att ni nu alla är samlade 🙂
Även Jennys.
Hade faktist tanken när du var med på Bloggträffen för ett tag sen 😉
Kram och ha en fortsatt trevlig dag!

Svara
Åse 56kilo 13 december, 2012 - 14:00

Hej! Då var jag inte ens påtänkt! hihi detta gick snabbt! men jag har ju hängt med både Vickan och resten av Bloggfamiljen under något år så jag känner mig som hemma =) KRAM!

Svara
Carin 13 december, 2012 - 13:43

Hej Åse! NU kom jag in (hade problem med att logga in med fb igår)! Gud vad kul för dig! Hoppas att flytten går jättebra. Det är verkligen en fin sida du har här. Onwards and upwards, va?!

Svara
Åse 56kilo 13 december, 2012 - 14:38

Hej Carin! Välkommen hit!! =) vad skönt att det fungerade bra idag! Det trilskas lite med kommentarsfunktionen men det arbetas på vet jag!! Ja onwards and upwards <3 KRAM

Svara
marita57 13 december, 2012 - 13:32

Hej Åse.Kul med ett nytt ansikte .Ser fram emot många bra tips framöver.Ska bli så kul att få följa dig här.Kram från Skåneland.

Svara
Åse 56kilo 13 december, 2012 - 14:38

Hej och välkommen!! KRAM

Svara
sunflower 13 december, 2012 - 11:45

Hej och välkommen! Ny läsare, trogen många andra här 🙂 Ska bli roligt att läsa din blogg också!

Svara
Mipalgo 13 december, 2012 - 07:52

Superkul Åse! Detta blir fin fint!
Grattis till dig OCH till Femme som får en fin blogg till sin fina bloggfamilj!
Kram <3

Svara
Åse 56kilo 13 december, 2012 - 08:54

Tack gumman!! ❤❤

Svara
Victoriasprovkok.se 13 december, 2012 - 07:43

Kul att hitta dig här;)
Kramar från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

Svara
1 2 3

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.