Tips, yta och wow!

av Åse

Jag börjar med WOW! Så många nya besökare här har varit de senaste dagarna! I går slog jag besöksrekord, efter snart 9 år här i bloggen! Jag vågar knappt berätta hur många ni var 😉 VÄLKOMNA HIT!!!
Hoppas ni kommer hitta många livsstils tips här som kommer få er att må bra!! Jag finns här och delar med mig av så mycket jag kan, för jag vill ju att alla ska må så bra som jag!

Nu fortsätter vi till tipsen!! Ni vet att jag älskar tips!!

Tips nr 1. I går kom ett paket från fina Klara Desser, den innehöll hennes nya kokbok, Näringsrik och naturlig LCHF! Signerad med hopp om många trevliga matstunder =) Och jag måste verkligen göra reklam för denna boken! Inte bara för att jag tycker om Klara, utan för att jag inte tycker att ni ska missa denna boken!
Klara är ju en känd kokboksförfattare (11 st!), mest känd som GI Klara som numera är dels en kollega till mig (lic. kostrådgivare) och del i Kostrådgivarna.se crew men även gått vidare till LCHF som får henne att må ännu bättre! Boken är fylld av vackra matbilder, tagna av hennes man Hans och det är många spännande recept som ändå är recept som vi alla klarar av.
Boken innehåller 6 veckomenyer förutom bra och matnyttig information i inledningen.

 

Tips nr 2.  Min fina mentor, Anna Hallén släpper en ny bok i februari: LCHF för familjen. Den kan ni få köpa till rabatterat pris! Mer info här!
Nu startar jag upp mina kost & viktminskningskurs och första datumet är 29 februari! Då samlas vi hos Studio Viva Nilla här i Helsingborg och Anna Hallén finns med oss för att signera sin nya bok! Mer info kommer i morgon!

 

Tips nr 3. Min favoritbutik här på nätet, Creative Lounge börjar sin januari REA i morgon!
För att fira det så får ni läsare 10% på hela sortimentet (även nyheter) och rean med kod; VIPREA
gäller tom sön 15/1-12 och ej på presentkort/hårvård. Passa på!!

Nu är jag klar med tipsandet och fortsätter till yta! Vem vill inte känna sig fin?
I dag var jag hos min nageltjej, Anette på Nagelhuset här i Helsingborg och vi tog bort mina glittrigt röda julnaglar och jag fick lite fräscht rosa glitter i stället! Ni vet ju vad jag gillar rosa 😉 (Jag har mina egna naglar och så gelé på det)
Svårt att fånga färgen och lystern, men jag känner mig jättefin i dem! =)

Som ni vet så klippte jag av mitt midjelånga hår i våras och svor då på att aldrig ha långt hår igen *S* Klippte av det till axlarna och trivdes jättebra! Sedan kom saknaden krypandes och i oktober satte min väninna Sara på Studio Viva Nilla in tejp extensions som jag trivdes jättebra med! Innan jul tog jag av dem och majgadd vad håret vuxit! Mitt hår växer ju som ogräs! Det var inte alls slitet av tejpen, men i dag satte jag in tejpremsorna igen, ombyte förnöjer! Men jag måste säga att i dag blev inte förändringen så stor, håret var redan långt! Så nästa gång jag tar ut det så kanske håret nästan är ikapp 😉


Skulle bara smsa en bild till en kompis så därför ansträngde jag mig inte ens med ett leende 😉

 

Är här några som ska till MF Hälsokonvent på Bosön? Jag ska dit! Åker dit med goa Tove.

 

Stor kram!! Nu, SOFFAN!

 

 

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

12 kommentarer

Lucypath.com 11 januari, 2012 - 10:23

Jag älskar din blogg och har följt dig till och från, ända sedan du var gravid med lille Noel! Tycker du är en helt otroligt fantastisk människa, väldigt inspirerande och SNYGG också! Kramis!

Svara
Åse 11 januari, 2012 - 11:42

Tack!! Vad gulligt sagt!! Känner igen dig sedan förr också! KRAM

Svara
Annika 11 januari, 2012 - 09:20

Men vad roligt! Klara har varit min stora favorit under tiden när jag körde GI, och nu när jag kör LCHF, så blir det ju ännu bättre eftersom även Klara gått över till denna sidan 😀

Svara
Sofia 11 januari, 2012 - 08:44

Hej Åse! Jag har varit här tidigare, för ett par år sen, och nu är jag här igen. Och gissa om jag är glad över att ha hittat hit igen! Jag har just hoppat på lchf-tåget efter 2 månaders uppehåll och du ger mig all inspiration jag behöver. Häromdagen kikade jag igenom många av dina recept och nu måste jag ju testa allt 🙂

Svara
Fröken Nilsson 11 januari, 2012 - 08:37

Inte svårt att förstå att du har många läsare! Bloggen håller en superhög kvalite!
Massor av fina tips.
ursnygga naglar!! önskar jag kunde ha sådanan men inte riktigt tillåtet att ha i vården….
ojojoj kanske ”måste” köpa en bok till nu då 😉 Anna´s är redan beställd men Klara´s hade jag missat……

Svara
irene 11 januari, 2012 - 06:40

ja detta är ju den enda blogg man behöver!!!
kram o tack
irene

Svara
irene 11 januari, 2012 - 06:40

ja detta är ju den enda blogg man behöver!!!
kram o tack
irene

Svara
Anita 10 januari, 2012 - 22:42

Vad kul med mycket besökare här på bloggen, den är kanonbra. 🙂 I morgon ska jag kolla in på CL rean, spännande. Ha en bra dag i morgon! Ser fram mot receptet. 😉

Svara
vickan 10 januari, 2012 - 21:33

bara och bara va 😉 ??!!

Svara
Åse 10 januari, 2012 - 21:46

Haha men känn dig hedrad att jag inte ens gör mig till på bilderna jag smsar dig;) såååååån fin kompis är du jue! puss!!

Svara
Fnulan 10 januari, 2012 - 20:49

Massa grattis till dig fina!! Vem vill inte komma in på din blogg`??

Svara
Åse 10 januari, 2012 - 20:50

<3<3<3<3

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.