Tävling tillsammans med LYXXA!

av Åse

God morgon! Här snörvlas det på och jag skulle helst velat lägga mig i sängen under mitt sköna täcke men ingen rast, ingen ro. I dag måste jag slutföra tillagningen och plåtningen av salladerna till Fontanas salladsbroschyr och så annat jobb ovanpå det.

Jag senarelägger ju oftast frukosten men ibland behöver kroppen mer energi som nu när jag är krasslig så det blev en härlig frukost på BlendingBliss Valnötsbröd, nu är jag så mätt så mätt!
Jag tänkte kicka i gång dagen med en tävling för er! Nämligen tillsammans med min absoluta favoritsmyckesbutik! Lyxxa ligger på Väla här i Helsingborg men har även webbutik.
Nu kan ni vara med och tävla om ett Efva Attling halsband (värde 1300:-)
Närmligen ett av Efva Attlings senaste smycke ”Miss you”.
Allt du behöver göra är att gå in på Lyxxas facebooksida och ”gilla” sidan.
www.facebook.com/lyxxa
Skriv sedan i Lyxxa loggen ditt favorit smyckemärke (Endast varumärket, inga andra ord), dvs du ska inte skriva något här under i kommentarsfältet!
På fredag drar vi en vinnare som publiceras här i bloggen! Lycka till!!!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

7 kommentarer

Popprinsessan 14 november, 2012 - 19:21

Vilken härlig tävling 🙂
Kram

Svara
Stina 14 november, 2012 - 07:55

Hej Åse!
Tusen tack för denna tävling som jag har deltagit i…hoppas, hoppas jag vinner men vet du Åse det bästa av allt jag hittade min favoritklocka som jag har letat efter över allt och under ca 1 års tid, och där var den helt plötsligt på Lyxxas hemsida. Dessutom fick jag 239 kr i gillarabatt, vilken underbar morgon. Nu är makens julklapp till mig inhandlad 😉
Ha en fin dag
Kram

Svara
Åse 14 november, 2012 - 11:33

Vad roligt!! =))

Svara
Marie S 14 november, 2012 - 07:41

Hejhej!
Jo jag har en dotter vid 14 års åldern som kör LCHF, Hon äter bara en bröd bit som är 14 kalorier. Det är den enda kolhydrat hon äter ut av pasta,ris och potatis. Hon äter inga kolhydrater i skolan. Är det farligt? Vet du vad som kan hända i lång sikt eftersom hon växer?
Tack i förhand för svaret Åse!

Svara
Åse 14 november, 2012 - 07:44

Bröd är ju ingen bra kolhydrat så jag tycker att hon gott kan lägga till rotfrukter i stället och givetvis mycket av bra mörkgröna grönsaker. Äter hon mejeriet som grädde och crème fraîche? Där får hon ju i sig kolhydrater. Nötter? Nötter och frön innehåller kolhydrater men bra med vitaminer och mineraler. Är hon inte överviktig så är inte ris eller lite potatis något hon måste undvika. Socker och spannmål och processad mat är det vi flesta bör undvika. Ett barn som inte är kraftigt överviktig ska inte äta strikt LCHF eftersom de växer och insulin är tillväxtfrämjande.

Svara
Anna-Carin W 13 november, 2012 - 21:09

Vilket fantastiskt smycke! Har gillat och skrivit mitt favoritmärke så nu håller jag tummarna och hoppas, hoppas, hoppas…

Svara
Viktkamp 13 november, 2012 - 16:27

Så himla fint =) Har varit med och tävlat nu, om jag gjorde rätt 😉 haha

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.