Sparande vecka

av Åse
1,5K visningar

Snart är ytterligare en VV vecka slut! På Tisdag har jag viktväktat i 4 veckor!! jag kan inte fatta vart tiden tagit vägen! Men jag är lycklig! Äntligen föll jag in på rätt väg igen! Jag ska ALDRIG gå upp i vikt igen efter jag gått i mål! DET är ett löfte.
Veckan har gått bra. Har ju sparat 4 PTS om dagen inför lördag så att jag kan dricka gott 🙂 Och det har känts TRIST. Pointsen går ju åt illa snabbt.. Pest igår när vi var i Danmark och när vi körde hem igen så ville Daniel, Ullis och Stefan in på Burger King. Mina points var ju slut så det blev ett glas cola light för mig *S* Nåja! Det känns inte som ett så stort problem, känns inte egentligen som att jag offrar nåt ett avstår nåt. Jag får ju en snygg kropp på kuppen! Och ett psyke som tycker om sig själv bättre. Jag vet ju att smaken av att vara smal är godare än någon annan mat/snacks/godis på denna jord!

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!