Smörrebröd hos syster och brunt sovrum

av Åse

God morgon alla raringar!

Strålande vackert väder i dag igen! Endast 1 grad bara! Märkligt, var lika kallt igår men kändes mycket varmare? Jag gick endast i kofta igår!
Efter gymmet igår hade jag min månatliga dejt med Anette på Nagelhuset och fick nya fräscha naglar. I går körde vi endast på ofärgat gelé, den är lite ljusrosa och de fick bli riktigt korta! Trivs allt mer i korta naglar.

I går kom färgen upp i sovrummet / wic! Åh så NÖJD! Kommer bli sååå fint med heltäckningsm,attan och sedan vita byråer/garderober mot den lite mörkare färgen. Ombonat och mysigt!

I går hade jag förberett mat som ni skulle få recept på men syster messade och frågade om vi ville komma över på lite danska smörrebröd och det kunde vi ju inte tacka nej till! Jag får göra maten idag istället 😁
Smörrebröd måste jag göra här på bloggen! Jag har ju många bra lågkolhydratrecept till det! DET ska jag göra till helgen och sedan bjuda er på!

Min systerdotter Saga hade gjort plock till henne oh barnen 💕

Supergod kyckling på en salladsbädd med smakrikt ris sedan – så bortskämda med gott i magen! ♥️


I dag känns varenda muskel i kroppen haha! Ska strax till min PT timme och i morgon blir det vilodag – det behövs 😎
Egentligen hade jag CXWORX eller YOGA på schemat men jag väntar leverans av heltäckningsmattan och som sagt det blir bra med en vilodag i morgon.

Önskar er en fantastiskt dag!
Tack för att ni förgyller mina dagar 💗

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

7 kommentarer

Maria Glud 12 april, 2019 - 07:35

Så fint det blev och super fin tapet! Fint färgval! Vad heter den tapeten och var kommer den från ? Ha en fin dag, kram Maria

Svara
Åse 12 april, 2019 - 07:36

Den är tyvärr utgången sedan länge (inte ny)
Decor Maison Vintage Rose

Kramar!

Svara
ÅsaS 11 april, 2019 - 22:01

Men jösses så gott det där såg ut då! Rostbiff, pepparrot?, syltlök och rostad lök, eller ser jag helt fel..? Står väl inte på förrän ni gör en gemensam kokbok, du och syrran. Jag vet åtminstone VEM som kommer stå först i kön om (när!) den släpps. 😉
Kul att se framstegen i sovrummet/Wic’en. Snart färdigt att inreda.
Ha det gott! Kram 💕

Svara
Cecilia 11 april, 2019 - 21:20

Vad fint ni får det😍Vad heter färgen? Alltid kul med lite ny inspiration 😃/ Kram Cicci

Svara
Åse 12 april, 2019 - 09:13

Den heter Bjärge! (alcro)
Sååååå nöjd med den! 🤩

Svara
Lisbeth 11 april, 2019 - 18:06

Ja, så snyggt med korta naglar!!!

Svara
Jenny 11 april, 2019 - 09:59

Åh mysigt att bli bjuden på smörebröd samt att ha nära till sin syster❤ mitt syskon en bror bor 100 mil från mig (i Stockholm) men alltid kul när vi ses😁 jag har surfat runt bland dina påskrecept och det vattnas i munnen, vilken inspiration du ger❤🐣

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.