Påsken är förbi!

av Åse
0 kommentar

Ja då var påsken över! Jag har klarat mig bra faktiskt! Har helt klart överskridit pointsen lite men inte så jag har ångest. Har försökt hålla mig till dem så gott det gått men ändå unnat mig vin, godis m.m. Dock har jag bakat Viktväktar rulltårta både när vi var hos Daniels mamma och när vi var hos min mams och det var uppskattat! Och jag visste att fikat bara var 2.5 pts 😉
DOCK var efterätten som min syrra gjorde igår det smarrigaste på länge! Färsk frukt och hallonsorbet!

Men jag är såååååå glad över att påsken är över och att jag är tillbaka till mina 18 PTS 😉
Hoppas ni haft en skön ledighet!

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!