Påsken är förbi!

av Åse

Ja då var påsken över! Jag har klarat mig bra faktiskt! Har helt klart överskridit pointsen lite men inte så jag har ångest. Har försökt hålla mig till dem så gott det gått men ändå unnat mig vin, godis m.m. Dock har jag bakat Viktväktar rulltårta både när vi var hos Daniels mamma och när vi var hos min mams och det var uppskattat! Och jag visste att fikat bara var 2.5 pts 😉
DOCK var efterätten som min syrra gjorde igår det smarrigaste på länge! Färsk frukt och hallonsorbet!

Men jag är såååååå glad över att påsken är över och att jag är tillbaka till mina 18 PTS 😉
Hoppas ni haft en skön ledighet!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.