Om 1 dygn

av Åse

…har jag en trevlig kväll med mina goda vänner Lena och höggravida Mathilda! Ska bli så mysigt att ses igen! Fina vänner jag lärt känna över nätet och som jag träffat massvis av ggr genom åren. Nätet är fantastiskt! (träffade ju även min man online!)
Lena ska också på Mammablogg galan så henne får jag ”behålla” hela helgen!
I dag har jag varit i gång hela dagen, det har varit nagelfix, frisörbesök, terminavslut på förskolan och jag har knappt hunnit med att äta alls, så det blev snabbmat i kväll i form av Teriyaki kycklingspett och Kamben och Coleslaw från vår underbara Delidisk på vårt Ica Maxi. Säkert fulla av tvivelaktiga kryddor men det var gott!
Nu har jag en ny bok att plöja i genom också.

Tack alla söta för era röster och söta kommentarer på röstningsformuläret! Det spelar verkligen ingen roll om jag vinner eller inte egentligen, jag vet ju redan att jag har en omtyckt blogg och att jag har de allra finaste läsarna som ger så mycket tillbaka till mig! Love U!

20110505-084242.jpg

20110505-085019.jpg

Hörs från Sthlm!!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

9 kommentarer

Madeleine 3barnsmamma 7 maj, 2011 - 23:57

Det där såg ju riktigt gott ut!!

Svara
Anita 6 maj, 2011 - 19:04

Ha en trevlig helg i Stockholm, ser fram mot att läsa om….

Svara
Pia B 6 maj, 2011 - 12:13

Visst är det otroligt att nätet gör det möjligt att träffa vänner man annars aldrig skulle gjort 🙂

Ha en underbar helg och jag håller iaf tummarna att du vinner!

Puss

Svara
Anna-Lena 6 maj, 2011 - 09:05

Love u tooo, ha det så himla mysigt ; )

Kramis

Svara
Mathilda 6 maj, 2011 - 08:03

Det ska bli så kul att träffa dig (och Lena). Ser fram emot kvällen!

Hoppas att resan upp går bra… här skiner solen så du får säkerligen ett rätt schysst flygväder i alla fall 🙂 Puss&Kram!

Svara
Ann-Sofie 6 maj, 2011 - 07:28

Trevlig resa och jag håller tummarna hårt för att du ska vinna!

Svara
maja 6 maj, 2011 - 06:57

Mmm gott! ha en riktigt fin helg nu, hoppas på att du vinner!

Svara
Annah 5 maj, 2011 - 21:51

Hoppas du får en riktigt härlig helg! Och vi hoppas såklart att du vinner!

Svara
Jajja 5 maj, 2011 - 21:36

Ha d så trevligt i huvudstaden. Passa på o njut riktigt.

Kram Jajja.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.