Nytt på 56kilo.se

12 december, 2012

Hej på er!
Ni är så tyyyyyysta men jag vet att det är så i december! Ni kommer i gång med råge igen i januari, i know 😉
Jag vill att ni håller lite koll på bloggen idag/i morgon för det kommer ske lite förändringar här och för att ni ska kunna ta del av dem så är det viktigt att ni som bara läser bloggen via RSS håller koll här så ni sedan kan uppdatera till ny RSS adress.
Jag har julgodis på G att visa er, men det kommer i morgon eller i övermorgon =))
Vi hörs snart igen, stoooooooor kram!!

FÖLJ GÄRNA

Följ gärna 56kilo på FB för dagliga recepttips HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Ni kan även prenumerera på nya inlägg HÄR

 

TIPSET V. 38

25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR

11 kommentarer

Carin 12 december, 2012 - 14:24

Å vad har du nu hittat på för nåt spännande ?! Längtar till julgodiset också 🙂

Svara
karin 12 december, 2012 - 13:38

Ja är kvar. Det är ju en hel del i dec.

Svara
Helena 12 december, 2012 - 13:27

Läser din blogg varje dag men är jättedålig på att lämna spår efter mig. Just nu öser regnet ner här på Cypern men trots ovädret har vi 19°. Det är andra året vi bor här på ön sedan vi lämnade Sverige och tänk att vi inte ångrar oss en endaste sekund.
Strax ska vi på en liten minisemester till Nicosia och stanna på Hilton en natt. Imorgon ägnar vi dagen på Ikea och får lute Sverige feeling och vi ska köpa lite vinglögg och snaps där.
Nä jag är inte ett dug stressad för jag och min man slutade att jobba för drygt ett år sedan. Vi njuter av våra lediga dagar, underbart att kunna förbereda julen i lugn & ro, lyxigt med tanke på vår ringa ålder 🙂
Tack för en inspirerande blogg fastän jag inte äter LCHF direkt. Jag äter en mer Paleo inspirerad med en minst en rawfood måltid om dagen. Bakar och lagar mat i mängder som är mitt stora kall och jag tränar 6 dar / veckan oxå. Crossfit med min PT 4 dar och yoga och Pilates dubbelpass 2 dar, älskar det.
Utmaningen denna julen är att få julskinkan lik den svenska, jag köpte en rå och den ligger nu i en saltlake i 13 dagar, håller alla tummar att den ska bli bra!
Nähä, dags att packa!
Ha en underbar 12.12.12!
Kram från Helena på Cypern!

Svara
T79 12 december, 2012 - 12:43

Förresten kommer din bok ut innan jul? Står på önskelistan 🙂

Svara
T79 12 december, 2012 - 12:43

Jag är kvar

Svara
Anna 12 december, 2012 - 12:14

Hej Åse! Som du säger själv, det är mycket i december, men vi är nog här alla som vanligt! God jul på dig förresten!

Svara
Ann-Sofie 12 december, 2012 - 11:55

Jag är här men är dålig på att lämna spår efter mig 🙂
Gott med julgodis!
Kramen

Svara
Lotte 12 december, 2012 - 11:29

Va bra med lite tips på julgodis 🙂

Svara
Anna-Lena 12 december, 2012 - 11:28

Ja, livet går i 190 just nu, har varit lite dålig ett par dagar med, men nu känns det OK. Ha en mysig dag, kram kram

Svara
Emelie 12 december, 2012 - 11:04

Fullt upp i december, men självklart hinner man lämna en kommentar, trots att tiden flyger fram. Åhh julgodis, så gott! Det kan man baka hur mycket som helst av!

Svara
Lena 12 december, 2012 - 10:59

Perfekt jag hade tänkt baka lite julgodis i helgen 🙂

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.