Mammablogg galan i all sin glans!

av Åse

Hej!

Här sitter jag på flygplatsen och andas ut, slår ihjäl lite tid. Trött, glad med en massa positiva känslor i bagaget OCH en stor goodiebag och ett stort inramat diplom som får följa med på flyget =) Tempur sängen som jag vann som nästa toppbloggare för Allt För Föräldrar fick jag som tur inte på plats 😉 En ny fin Nokia ligger också i väskan (Nokia E7) , det var vinsten för bästa ”Hälso -träningsblogg” + en massa annat!

Så otroligt många vackra (på både in o utsida) mamis jag träffat! Jag har aldrig sett en sådan färgsprakande samling människor som på galan i går kväll! Alla glittrade i kapp med solnedgången i det vackra stockholmsvädret!

När det gäller priset som bästa hälsoblogg så var jag ju förberedd, eftersom jag ju tävlat i kategorin, men detta med att bli AFFs nästa toppbloggare kom som en överraskning, låt mig berätta.
Både på Mammablogg galans facebooksida och i går på dagen så har jag läst att de sökte en ny Toppbloggare men jag fattade aldrig riktigt vad det innebar, visste inte ens att det fanns en kategori på AFF som hette det! Det är ju 21/2 år sedan jag ”hängde” på AFF.
Mot slutet på dagen stod söta Erika från AFF där med ansökningsbladen och jag och Lena började prata med henne. Jag behövde gå till hotellrummet men fick en ansökning av Erika innan och den fyllde jag i hastigt på hotellrummet, för det lät ju ändå lite kul att få bli en del av AFF och kunna få inspirera ännu fler! Min motivering till att bli deras nästa Toppbloggare var ”Jag vill inspirera och motivera alla mammor till ett hälsosammare liv”.
Så jag hade ingen tanke på att JAG faktiskt skulle kunna dra hem vinsten, att AFF skulle fastna för just min blogg så jag misstänker att jag ser ut som en fågelholk på alla bilder där jag tar emot priset! Haha! Men vilken ära och jag ser verkligen fram emot att få lära känna de goa tjejerna som redan bloggar där!

TACK snälla rara för alla röster ni lade, för alla Grattis här och på Facebook – You rock my world!!!! ♥

Fortsättning måndag 10:35
Haha! Det har tagit med 1 dygn att skriva detta inlägget och fixa bilderna, just nu känner jag mig smått stressad, måste komma i kapp här hemma lite, packa upp, packa och förbereda för Cypern på fredag! Innan dess ska hunden lämnas, hemmet ska förberedas för tvillingarna som stannar hemma med mamma. Jag äör så confused att jag i morse glömde att min man fyller år idag!!! Han tog hela morgonbestyren och min son väckte mig, hunden och 4 åriga dottern kl 7.30, maken sade ingenting om att han inte blev väckt med skönsång och present! När vi alla skulle i väg så kom jag på det!!!! Haha, jag som redan köpt present och allt, jag glömde bara det mitt i alltihopa i morse 😉 Fast det var inga sura miner utan vi firar honom rejält i kväll!! Utöver det kan vi ju skåla lite extra i värmen på Cypern på fredag! Vi ska även skåla för våra resevänner som trots allt kom i väg (fast mannen är nyopererad och kommer hoppa omkring med skena och kryckor där nere).


Goodiebag! Barnen tyckte det var julafton i morse!

Här kommer bilder från Galan! Finns det några som vill låna bilderna så är det OK! Maila mig då.

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

43 kommentarer

Blah Blah » Blog Archive » Mammabloggshelgen 15 maj, 2011 - 17:32

[…] Jag har inte lagt upp några bilder på andra förutom Rebecca/Jennie/Lotta eftersom jag har på känn att de tycker att det är ok. Resten vet jag inte. Åse har fler bilder på sin blogg i sitt Mammabloggsinlägg. […]

Svara
Teres 11 maj, 2011 - 07:48

Stort Grattis Åse
Vad vad roligt att det gick så bra för din blogg 🙂 ha röstat på den måååånga gånger.

Ha en fin dag Kram Teres

Svara
Malin J 11 maj, 2011 - 07:12

JAg blir alldeles rörd av att se på bilderna, vilken resa du gjort och gör fortfarande och jag känner dig 🙂 du är en sjärna!! Kramar i massor.

Svara
Åse 11 maj, 2011 - 12:41

Gulledu! tack för allt pepp hjärtat!!! P&K!

Svara
sara 10 maj, 2011 - 19:41

Måste ju säga grattis igen!
När jag började min viktresa 2007 så hittade jag din sida av en slump (vilket jag är glad för :)). Du har varit en otrolig hjälp på vägen, en stor inspirationskälla!
Jag vet inte hur du gör men motivera MIG kan du verkligen göra, Tack :)!!
ha en härlig resa, hoppas på lite cyperninlägg :))
kram kram

Svara
Åse 10 maj, 2011 - 23:30

Åh men vad kul Sara! tack raring!

Svara
FruSofie 10 maj, 2011 - 11:22

Hej Åse, GRATTIS igen!!!

Om du har tid så får du gärna maila över dina bilder på mig.
Du är med på ett par stycken hos mig med så är det någon speciell du vill ha så hojta till =)

Önskar dig en underbar semester!

Kram

Svara
mallan 10 maj, 2011 - 07:20

Grattis! Ska kolla på bilderna när jag sitter vid datorn.

Ha en härlig resa!

Kram!

Svara
Åsa 10 maj, 2011 - 07:08

Grattis Åse =) det är inte kontigt att man ”hängt” här på din blogg i över 4 år 🙂 den är ju så bra och inspirerande och jag tyckte att du var så värd alla dina priser i helgen ..
Vad roligt när man får uppmärksamhet för det man gör .. det lyfter ju en ännu mer och ger en, en härlig bekräftelse för sitt jobb 🙂

Massa krama och hoppas ni får en underbar resa till Cypern …

Åsa

Svara
Evelina CL BL 10 maj, 2011 - 00:08

Ett jättegrattis till dig från Creative Lounge. 🙂
Så kul! Kör så det ryker nu! 😉

Lånar några av alla dina fina bilder till CL och min privata blogg!
Länkar så klart!

Massor av kramar /E

Svara
Åse 10 maj, 2011 - 08:56

Tack Evelina! Låna på! Hör av dig om du inte får ner dem så mailar jag dem du vill ha. Många kramar tillbaka!

Svara
Josefine 9 maj, 2011 - 22:38

Åse! Vilken blogg du har. Jag är så glad jag fick sitta bredvid dig och känner att jag redan ÄLSKAR din blogg. Hoppas vi snart ses igen och NJUT välförtjänad semester. Stor kram Josefine i Oslo

Svara
Åse 10 maj, 2011 - 08:57

Åh hej Josefine! Vad roligt!! Ja det ska bli skönt med sol bad och massor av trevligt sällskap av våra vänner. Sköt om dig vännen, KRAM

Svara
catya 9 maj, 2011 - 20:57

Haha, fin form jag ser ut att vara i. 😉

Återigen, stort grattis! Du var så värd de båda vinsterna!

Svara
Åse 9 maj, 2011 - 20:59

Haha har mååånga fler bilder 😉 TACK! KRAM

Svara
Paula 9 maj, 2011 - 20:23

Grattis! Kul att du vann och din klänning var jättefin.

Svara
Morsan 9 maj, 2011 - 19:37

Ett härligt dygn var det verkligen. Jag hade gärna stannat två nätter.

Kul att se dina bilder.

/V

Svara
Åse 10 maj, 2011 - 23:23

Eller hur! Men nästa år ska det antagligen bli en mammahelg hörde vi!

Svara
ulrika 9 maj, 2011 - 18:02

GRATTIS Åse !!! Det är ju helt otroligt fantastiskt roligt!!!!!!!! Du är värd det flera gånger om!
Kram

Svara
Pia 9 maj, 2011 - 17:30

Härliga bilder!! Så kul att se 🙂 puss pch grattis igen!

Svara
Margitha 9 maj, 2011 - 17:02

vilken snygg bild på Pinglan i trappen..Återigen grattis!!!!

Svara
Anita 9 maj, 2011 - 16:37

Grattis till vinsten! Så kul att se bilder från Galan. Sååå himla snygg du är i klänningen!! 🙂

Svara
towis 9 maj, 2011 - 16:25

jättefina bilder och stort grattis!

Svara
Lena 9 maj, 2011 - 15:08

Tur att man inte ser alltför hemsk ut på fotona, haha! Men Åse, vad hände med resten av fotona so vi tog på dansgolvet? 😉

Svara
Åse 9 maj, 2011 - 15:29

Ahhh just ja, där är lite fler 😉 lägger dem i droppen sen 😉

Svara
Cissi 9 maj, 2011 - 14:46

Superduperyberläckra Åse <3
Stort grattis och en massa pussar!

Svara
Ebba 9 maj, 2011 - 14:09

Super snygga silver Åse! 🙂 Stort GRATTIS!

Svara
CamillaP 9 maj, 2011 - 13:10

Blir såååå glad för din skull faktiskt! Sitter här och fånler åt alla bilder!! HAHA Kanonfin är du på alla bilderna!
Kramar

Svara
Ms. Kidelin 9 maj, 2011 - 13:05

Snyggaste Åse, grattis till allt du vann, superkul! Tack för i helgen. Har länkat hit till dej vilket jag hoppas är ok. Må så gott. Kram kram

Svara
Åse 9 maj, 2011 - 13:11

Tack vännen!! Går absolut bra!! Kul att träffa dig! KRAM

Svara
Pernilla 9 maj, 2011 - 12:51

Så fin du är i klänningen Åse. En riktgt superdupersnygg säger Ebba när hon ser den 😉
Behöver väl knappast säga annat än att hon helst av allt bara går runt i klänning och älskar glitter och glamour. I födelsdagspresent önskade hon sig kronprinsessan Viktorias bröllopsfilm. Och förra veckan fick jag köpa Svensk Damtidning för det var ju prinsessbröllopsbilder i den!!! Vilken tur att vi var i Kristanstad och handlade där man kunde lägga tidningen i vagnen utan att gömma den 😉

Svara
Annah 9 maj, 2011 - 12:37

Du var riktigt snygg i klänningen! Vilken snäcka!

Stort grattis till alla fina vinster och du är en solklar toppbloggare!

Kramar
Annah

Svara
Annah - Livet som tvåbarnsmamma 9 maj, 2011 - 12:32

Hallojs!

Fin fina bilder!! Är det okej om man lånar några och länkar?
Jag ångrar starkt att jag inte tog med mej min kamera 🙁

och grattis igen till dina vinster!! och jättetack för trevligt middagssällskap!

Kram

Svara
Åse 9 maj, 2011 - 12:48

Absolut Annah!! Gör du det. Grattis till din vinst du också! Och som sagt, vi fick ju sitta vid ett riktigt vinnarbord med trevliga tjejer! =)

Svara
Sara 9 maj, 2011 - 12:24

WOW!! vilken kväll ni hade!!

Svara
Ingelalala 9 maj, 2011 - 11:53

Stort grattis till vinsten både i kategorin och som toppbloggare! Ett bra val tycker jag.

Ha en bra dag!

Svara
~ Maria ~ 9 maj, 2011 - 11:49

Stort grattis gumman!

Svara
jessica 9 maj, 2011 - 11:36

Grattis!
Klart att just du skulle vinna! Du är ju bara så bäst♥♥
vilken tur att du kom på med maken på morgonen:))
Hoppas ni f¨år det underbart på Cypern♥

KRAAM

Svara
Agneta 9 maj, 2011 - 11:20

Säger bara GRATTIS. Måste kännas helt fantastiskt för allt du lägger ner på din fantastiska blogg, för det är den verkligen. Du inspirerar verkligen. Skitsnygg var du i den grå klänningen, så läcker………. Vila nu på Cypern och ha en riktigt skön resa. //Kram

Svara
Betania 9 maj, 2011 - 11:14

Grattis! Extra kul att se dig med Olga, min absolut guru och numera online-PT. Hon rockar! Du med 🙂

Svara
Mathilda 9 maj, 2011 - 11:13

Åh så mycket härliga bilder!!! Och återigen GRATTIS till båda dina helt fantastiska vinster – du är så värd dem!!! Nästa år ansluter jag mig nog till mammabloggsgänget 😉 Ser för roligt ut för att jag ska vilja missa det, hehe.

Svara
Dessi 9 maj, 2011 - 11:08

Stort grattis Åse! Det verkar ha varit en helt fantastisk kväll! Du förtjänar all uppmärksamhet! 🙂

Svara
Charlotta 9 maj, 2011 - 11:05

Vilken fin klänning du hade på dig! Satt supersnyggt på dig!

Och Grattis till allt!:-)

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.