Mammablogg galan i all sin glans!

9 maj, 2011

Hej!

Här sitter jag på flygplatsen och andas ut, slår ihjäl lite tid. Trött, glad med en massa positiva känslor i bagaget OCH en stor goodiebag och ett stort inramat diplom som får följa med på flyget =) Tempur sängen som jag vann som nästa toppbloggare för Allt För Föräldrar fick jag som tur inte på plats 😉 En ny fin Nokia ligger också i väskan (Nokia E7) , det var vinsten för bästa ”Hälso -träningsblogg” + en massa annat!

Så otroligt många vackra (på både in o utsida) mamis jag träffat! Jag har aldrig sett en sådan färgsprakande samling människor som på galan i går kväll! Alla glittrade i kapp med solnedgången i det vackra stockholmsvädret!

När det gäller priset som bästa hälsoblogg så var jag ju förberedd, eftersom jag ju tävlat i kategorin, men detta med att bli AFFs nästa toppbloggare kom som en överraskning, låt mig berätta.
Både på Mammablogg galans facebooksida och i går på dagen så har jag läst att de sökte en ny Toppbloggare men jag fattade aldrig riktigt vad det innebar, visste inte ens att det fanns en kategori på AFF som hette det! Det är ju 21/2 år sedan jag ”hängde” på AFF.
Mot slutet på dagen stod söta Erika från AFF där med ansökningsbladen och jag och Lena började prata med henne. Jag behövde gå till hotellrummet men fick en ansökning av Erika innan och den fyllde jag i hastigt på hotellrummet, för det lät ju ändå lite kul att få bli en del av AFF och kunna få inspirera ännu fler! Min motivering till att bli deras nästa Toppbloggare var ”Jag vill inspirera och motivera alla mammor till ett hälsosammare liv”.
Så jag hade ingen tanke på att JAG faktiskt skulle kunna dra hem vinsten, att AFF skulle fastna för just min blogg så jag misstänker att jag ser ut som en fågelholk på alla bilder där jag tar emot priset! Haha! Men vilken ära och jag ser verkligen fram emot att få lära känna de goa tjejerna som redan bloggar där!

TACK snälla rara för alla röster ni lade, för alla Grattis här och på Facebook – You rock my world!!!! ♥

Fortsättning måndag 10:35
Haha! Det har tagit med 1 dygn att skriva detta inlägget och fixa bilderna, just nu känner jag mig smått stressad, måste komma i kapp här hemma lite, packa upp, packa och förbereda för Cypern på fredag! Innan dess ska hunden lämnas, hemmet ska förberedas för tvillingarna som stannar hemma med mamma. Jag äör så confused att jag i morse glömde att min man fyller år idag!!! Han tog hela morgonbestyren och min son väckte mig, hunden och 4 åriga dottern kl 7.30, maken sade ingenting om att han inte blev väckt med skönsång och present! När vi alla skulle i väg så kom jag på det!!!! Haha, jag som redan köpt present och allt, jag glömde bara det mitt i alltihopa i morse 😉 Fast det var inga sura miner utan vi firar honom rejält i kväll!! Utöver det kan vi ju skåla lite extra i värmen på Cypern på fredag! Vi ska även skåla för våra resevänner som trots allt kom i väg (fast mannen är nyopererad och kommer hoppa omkring med skena och kryckor där nere).


Goodiebag! Barnen tyckte det var julafton i morse!

Här kommer bilder från Galan! Finns det några som vill låna bilderna så är det OK! Maila mig då.

43 kommentarer
0

43 kommentarer

Blah Blah » Blog Archive » Mammabloggshelgen 15 maj, 2011 - 17:32

[…] Jag har inte lagt upp några bilder på andra förutom Rebecca/Jennie/Lotta eftersom jag har på känn att de tycker att det är ok. Resten vet jag inte. Åse har fler bilder på sin blogg i sitt Mammabloggsinlägg. […]

Svara
Teres 11 maj, 2011 - 07:48

Stort Grattis Åse
Vad vad roligt att det gick så bra för din blogg 🙂 ha röstat på den måååånga gånger.

Ha en fin dag Kram Teres

Svara
Malin J 11 maj, 2011 - 07:12

JAg blir alldeles rörd av att se på bilderna, vilken resa du gjort och gör fortfarande och jag känner dig 🙂 du är en sjärna!! Kramar i massor.

Svara
Åse 11 maj, 2011 - 12:41

Gulledu! tack för allt pepp hjärtat!!! P&K!

Svara
sara 10 maj, 2011 - 19:41

Måste ju säga grattis igen!
När jag började min viktresa 2007 så hittade jag din sida av en slump (vilket jag är glad för :)). Du har varit en otrolig hjälp på vägen, en stor inspirationskälla!
Jag vet inte hur du gör men motivera MIG kan du verkligen göra, Tack :)!!
ha en härlig resa, hoppas på lite cyperninlägg :))
kram kram

Svara
Åse 10 maj, 2011 - 23:30

Åh men vad kul Sara! tack raring!

Svara
1 2 3 4

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.