Lupin Ulltäcke för skönare sömn!

av Åse
Samarbete Värnamo Of Sweden

I mars så gjorde jag ett inlägg om hur jag blivit bättre i ryggen och jag tipsade om Värnamo of Swedens stora Anemone kudde som jag inte klarar mig utan!
Kudden tycker jag bara blir bättre och bättre, den är inte så hög längre och är lättare att formge till nacke och huvud.

Inlägget fick mycket stor spridning och ni är många som hört av er som liksom jag uppskattar kudden enormt!
Även Värnamo of Sweden hittade inlägget och vi har nu inlett ett samarbete! Kul!
HÄR kan ni läsa en intervju som de gjorde med mig för några veckor sedan.

Foto: Thomas Lundh

Värnamo of Sweden är ett familjeägt företag sedan 1951 och är faktiskt det enda företaget som tillverkar täcken och kuddar i Sverige! Jag vill så klart gärna att de ska få finnas var och att fler upptäcker deras fantastiska sortiment av kuddar, täcken och annat sängrelaterat!
De står för varaktighet och äkthet och de arbetar med handplockade och formgivna textilier. De väljer Öko-Tex, Trygg Textil samt GOTS (Global Organic Textile Standard) för naturens skull.
Jag har provat deras storsäljare Lupin Ulltäcke ett tag nu och först var jag skeptisk.. ULL täcke!? Jag var van vid DUN-täcke!
Ull låter sååååå varmt!


Jag fick hem två olika tjocklekar på täckena och först provade jag Medium (1575 g) – det var väldigt kraftigt! Döm om min förvåning när jag sov en hel natt MED täcket på utan att kasta av mig det som jag annars gör trots mitt svala duntäcke.
Jag fick det förklarat: 
Med ull får du egenskaper som:
Temperatur- och fuktighetsreglering
God ventilation
Naturligt antiinflammatorisk
Produkter med ull kan användas både sommar som vinter
Rätt häftigt faktiskt!
Jag gillade dock det svala täcket på 800 g bäst! Det var lite enklare att bädda med framför allt.
Tunt och svalt men värmande på samma gång. Både jag och Daniel älskar täcket! Jag är lite sugen på madrasskyddet med samma effekt!Ulltäcket är av hög kvalitet och har ett tyg i Tencel®/Lyocell TC 300 satin och stoppade med ull från Nya Zeeland. ”Fåren har garanterat inte blivit utsatta för ”mulesing” eller annan metod”
Mulesing låter för bedrövligt!! TVI!

Jag kan även den här gången varmt rekommendera en produkt från Värnamo of Sweden!
HÄR hittar ni ulltäcket Lupin!

KRAMAR!

 

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

10 kommentarer

Annika 30 januari, 2018 - 11:15

Undrar om du fortfarande använder ulltäcket och är lika nöjd med det ? Är intresserad av ett sådant efter att ha läst lite, såg ditt inlägg men att det var ett tag sedan. Jag fryser ganska mycket vintertid men sommartid kan det ibland bli väldigt varmt med täcke.

Svara
Heidi 1 mars, 2018 - 20:53

@Annika
Jag kan inte se att du skulle ha fått något svar från Åse ännu men om du fortfarande är på jakt och nyfiken på Lupin så köpte jag det tjockare täcket till mig och min sambo för ett par veckor sedan och vi båda älskar det. Varmt ja men inte svettigt. För min del är det äntligen slut med att behöva dra ner täcket eller sticka ut någon kroppsdel för att det blir för kvavt bara för att ögonblicket efteråt frysa. Vi blev rekommenderade det tunnare täcket och kanske hade det räckt (vet inte då man inte får prova täcken och bara har det varmare) men i värsta fall får vi komplettera med det tunna och ha det under den varmare delen av året.
OBS! att Lupin inte är vad jag skulle kalla ett fluffigt täcke utan det känns i mitt tycke ganska kompakt och är relativt tungt i jämförelse med täcken jag köpt tidigare. Jag gillar dock tyngden på det skarpt och tror att den kan ha del i att jag nu sover så gott. Lycka till i sökandet.

Svara
Cherie 1 juni, 2017 - 20:28

Låter som detta är täcken man borde sattas på när det i höst blir dags att byta ut dessa jag har. Känner att dem gjort sitt då 🙂

Svara
Åse 2 juni, 2017 - 05:21

Ja det tycker jag! 🙂

Svara
Anna 1 juni, 2017 - 16:05

Jag köpte mig en jättekudde efter ditt inlägg i mars och är supernöjd med den. Så tack för tipset, Åse! 🙂

Svara
Åse 2 juni, 2017 - 05:25

Härligt Anna!!

Svara
Lotte 1 juni, 2017 - 12:45

Jag sover ju med 2st duntäcke, det kanske hade räckt med 1 ulltäcke 😉 Det är ju lätt att det översta täcket trillar i golvet när jag för mig…

Svara
Åse 2 juni, 2017 - 05:26

Haha Japps kanske en bra idé! 🙂

Svara
Marianne 1 juni, 2017 - 12:00

Tittar in till dig medan jag pustar efter en cykeltur i det fina vädret men lite kalla vindar idag här i Degerfors. Det täcket verkar vara något för mig som också blir varm på nätterna. Brukar få ta ur täcket och bara använda påslakanet på sommaren. Men det är inte så skönt det heller.
Hm,ska fundera på om jag ska kosta på mig ett. Ska baske mig ta en fundering på kudden också kanske. Brukar vakna och ha ont i nacken ibland .

Svara
Åse 2 juni, 2017 - 05:27

Om du investerar så hoppas och tror jag att du blir nöjd! <3

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.