The Lodge – stugmys och kickoff

av Åse

The Lodge
Hej Darlings!
Vilken morgon jag vaknade till.
9 timmars sömn, god mat i magen, fin vänskap som fyllt hjärtat och så THIS PLACE! Wow!
Min Malin aka Fnulan har pratat om The Lodge i flera år. Hon är ofta här i sitt yrke och kan stället innantill och utantill.
Vill man möta lugnet, naturen, det enkla, det genuina, mitt skåne i New England style så är det hit man ska åka! 
Vi bokade helt sonika in ett datum när vi kunde och kickoffade! Jobbade hela förmiddagen idag på ett gemensamt projekt och styrde upp tankarna kring vår gemensamma resa om 9 dagar.
Men dagen började ju igår!
14.30 slirade jag in på grusparkeringen och Malin hade precis anlänt så vi tog vårt pick och pack och lufsade backen upp.
Japps. Lufsade. Vi stönade och frustade och fnös haha!


Yaaaaaaaa! Ljuset i tunneln!

Vi bodde i stuga 14 och 15. Nyrenoverade lagom stora söta 1 rumsstugor. Alltså ÄLSK!

Min lillis-stuga!




Bubbel i sängen, kramkalas och bara-vara – som vanligt när vi är. Vi är bäst på det.


Malins porch 
Vi insöp lugnet och atmosfären en bra stund.



Jag kan se somrarna här. Jag kan se jularna här! 💖



Vi hann med lite eftermiddagsfika! Frukost för mig! haha!

Jag skippade socker och mjöl och höll mig till grädde och bär.


Varsin massage hade Malin bokat in och överraskade mig med, gullunge.
Lite nötter i lugnet, sedan jacuzzi, sedan en skööööön ryggmassage.



Malin hade berättat att jag äter strikt LCHF så de hade anpassat menyn till mig! Wow!
Mat från lokala handlare – älsk på det!
Fröknäcke med kryddsmör (tryffl bla)


Förrätt: Pilgrimsmussla med kräfttartar. 
Vin: 2016 Chenin Blanc Vouvray – Frankrike

Huuuuur fräscht att ha dill som dekoration!? Så VACKERT!!! #knyckeridéen!

För att rensa smaklökarna, surkååååål – löv it!

Huvudrätt: Vildand med paprika, purjolök, björnbär, äpple, raps och lök (är jag strikt äter jag inte äpple så den fick Malin)
Vin: 2004 Les Subileux, Caubernet Sauvignon, Anjou, Frankrike

Dessert!
Oooooooooooooooost!
Ostar från Soldottorpet och Vilhemssdal
Tomat- och Vaniljmarmelad.

Trötta , glada, lyckliga och smått sliriga gick vi ut i natten – fullmåne som pricken över i:et.

En vacker dag väntade!
FRUKOST!! (ingefärashot i ”kisseröret” haha)


Jobbtimmar med gott kaffe, lugn och ro – åh!

Förmiddasgsfika


Denna vy!!


 
 
Jag kommer tillbaka! Snälla universum – ge mig snö i Skåne i Vinter, då vill jag spendera 1-2 dygn på The Lodge i juliga december!
❤️
SparaSpara
SparaSpara
SparaSpara
SparaSpara
SparaSpara
SparaSparaSparaSpara

 
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
 

10 kommentarer

Lisa 9 oktober, 2017 - 08:14

Vilket härligt ställe… ska nog överraska maken med en helg där:)

Svara
Jeanette 8 oktober, 2017 - 09:23

Åh vilket härligt ställe:) Vart ligger det i Skåne?
Kanske kan ta det till sommaren om vi ska neråt och hälsa på pappa….
Kraam Jeanette

Svara
Åse 8 oktober, 2017 - 12:08

Det ligger i Genarp =) Nära Lund! Kram

Svara
Marianne 7 oktober, 2017 - 17:42

Ser verkligen mysigt ut där och många fina bilder har du lagt ut därifrån.
Ha en bra dag snarare kväll nu.

Svara
Charlotte 7 oktober, 2017 - 16:51

Det ser helt fantastiskt ut! Blev väldigt sugen på att besöka Skåne.
Älskar din blogg förresten; den har en sådan bra blandning mellan mat, mode och annat!

Svara
Malin E 7 oktober, 2017 - 16:06

Åh vad härligt det ser ut. En idyll. 😊😊
Ha en fin fortsättning på helgen

Svara
Monika 7 oktober, 2017 - 13:37

Wow! Vilket ställe!
Dit vill jag åka. ☺️

Svara
Eva midvik 7 oktober, 2017 - 12:27

Hej det såg verkligen skönt ut,!Jag tänkte på dina korvbröd och dina piroger måste man ha proteinet i?Det är svårt att hitta!Kram

Svara
Åse 7 oktober, 2017 - 12:28

Jag kan tyvärr inte garantera resultatet utan men prova!

Svara
Katarina 7 oktober, 2017 - 10:41

Wow, vilket ställe! 😍
Ser supermysigt ut!! Dit måste jag åka nån gång!😊
Trevlig helg på dig! Kram 💕

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.