Laddat batterierna

17 april, 2016

Hej vänner!
Har ni haft en skön helg?
Det har jag haft! Som en liten bubbla där jag inte alls varit aktiv på sociala medier, inte ens kollat instagramflödet. Känns så skönt ibland att bara stänga dörren om sig, speciellt när man som jag oftast alltid arbetar och är tillgänglig.
Vi har bara varit hemma, umgått med barnen, fixat, ätit gott (Pannbiff med lök, brunsås och lingon, Tacos) och ikväll blev det Pizza Online och det blev som vanligt kebabsallad här. Nomnom!
Nu kollar vi Interstellar – sååå bra! Sett?

012A3239

012A3240
 
Som ni ser är det ny layout här, det kan vara så att ni behöver rensa era webbläsares cache i mobil och dator för att allt ska se ok ut.
I morgon kör jag igång med ny runda BBG. ÄNTLIGEN känner jag att kroppen är på min sida och basiluskerna jag drogs med i 2 månader verkar ha gett med sig. Höften är bätttre! Jag vaknar inte av smärta varenda gång jag vänder mig i sängen längre.
Var nog bra att jag tog det piano de här två veckorna och inte körde fullt ut – så lätt ju att det blir det för att man VILL.
Skön söndagskväll till er! ?


Annonslänkar till Ellos

FAVORITER JUST NU!
Min kod 56KILO ger er 33% på dyraste varan från Ellos kollektioner ink varumärkena Agnes Cecilia & Ahkka!

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


6 kommentarer

Jenjo 18 april, 2016 - 13:15

ÅH SÅ FINT! Jag har aldrig tyckt illa om dina layouter, snarare tvärt om. Typ älskat dem alla. Och detta var verkligen inget undantag. Gillar skarpt. Det är så mycket som är bra med ditt sätt att fixa med utseendet på din sida. Det är tydligt, stilrent, bra färger, perfekta typsnitt och även storlek på text. Ja, men allt… Du är verkligen jätteduktig. 🙂
Kramar <3

Svara
Åse 18 april, 2016 - 13:32

Tack goding! Du ger alltid så fin positiv energi i dina kommentarer! Största kramen! ❤️

Svara
Sara Öjesten 18 april, 2016 - 10:28

Klart att du ska unna dig lite relax och kvalitetstid med familjen.
Alla behöver vi det någon gång…
Tack för all inspiration och glädjerop du ger. Jag är super motiverad att ändra min kost och starta upp min kropp efter tre graviditeter på kort tid, och det är okej att äta något utanför ramen ibland. Man måste leva =)
Tack Åse!

Svara
Åse 18 april, 2016 - 13:32

Vad härligt att höra! Heja!! Kram!

Svara
Malin6907 18 april, 2016 - 07:56

Ibland måste ni som är offentliga oxå bara få vara
Hoppas att det går bra att komma igång m träningen och att höften inte gör så ont
Ha en bra måndag o underbar vecka

Svara
Åsa G 18 april, 2016 - 07:56

Ibland behöver man stänga dörren och bara ladda om 🙂 Vilken fin layout du har bytt till (ja, den andra var också fin). Jag själv bytte också layout för två veckor sedan och det tar sin lilla tid innan man har trixat till allt så det ligger på plats. Önskar dig en fin måndag och arbetsvecka. Kram.

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.