Korv i solen och middag på sta’n!

av Åse

Daaaarlings!
Handuppräckning! Är ni kvar och läser här inne? Eller har ni övergett mig helt? 😘 ♥️
Hur funkar nya sajten tycker ni? Jag har arbetat en del med recept index så att det ska bli lätt att hitta här inne.
Vill så klart att ni ska trivas här inne både med innehållet och upplägget och era åsikter är viktiga för att 56kilo ska fungera bra 🌸

Dessa spegeldörrarna är nu på plats på mitt nya kontor, ni ska få se i veckan hur det blivit!
Eftersom vi inte har fullhöjd på ovanvåningen och jag ville ha garderober upp till taket så köpte vi en 236 cm PAX, sågade av  stommen och även dörrarna, lämnade sedan in dörrarna till RYDS Glas här i HBG som satte dit måttanpassade speglar =) Fiffigt va!?

Vilket väder vi har va!? Helt ooootroligt och man blir glad från topp till tå! Är ni ute i solen idag? Eller hur har ni det längre upp i landet? Lika varmt och soligt som vi?

Vi hade Stefan och Catrin här igår, så mysigt!
Korvgrillning i trädgården, shopping på Väla och sedan middag på stan med efterföljande biljard! En helrunda med andra ord!

Vi käkade på mysiga Drottninggatan 35, löv it! Liiiiiiiite sämre mat igår tyckte både jag och Daniel men servicen var bra och vi fick avdrag då mitt lamm inte var bra och jag skickade tillbaka det.

Padrooooooons! YUMMIE!!


Och edamamebönor, jag dör så gott det är!

Åt upp alla själv typ – haha!

Galet god side! Sallad med massa god dressing och riven ost! MUMMA!!

En underbar dag i solen, med kära vänner, gott att äta & dricka – kan det bli bättre!?
Nu ska jag och Daniel till IKEA, hämta upp Micheloppan så hon kan ta det sista som är kvar här, sedan ska vi hem och kika på hennes nya fina lägenhet! ♥️♥️♥️ Tänk att mitt stora hjärta flyttat!??

KRAMAR!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

56 kommentarer

Maris 8 maj, 2018 - 20:41

Hej!
Älskar den randiga blusen, vart har du hittat den?
Kram på dig!

Svara
Åse 8 maj, 2018 - 20:48

Zara! 😘

Svara
Jennie 8 maj, 2018 - 10:36

Älskar sidan men kommenterar alltför sällan tyvärr! Förstår att det är viktigt för dig ändå 🙂 Det jag tycker är trist är att det inte fungerar i Bloglovin! Jag ser inläggen men de är kapade, endast två meningar äe med…

Svara
Åse 8 maj, 2018 - 12:21

Tack för denna! =)

Hm men nu fattar jag inte hur du menar, ja det är ett utdrag (så ser det ut för alla jag följer också?) men om du klickar på texten (utdraget) så kommer du ju till hela texten? När du klickat på texten så kommer du till först en rippad sida och om du klickar på de fyra ränderna så kommer du till sajten.
Se HÄR, HÄR och HÄR

Svara
Ida 8 maj, 2018 - 01:48

🙋🏼‍♀️ Finns kvar! Tack för goda recept. Hur skulle min familjs mat se ut utan dig?! 😱😘

Svara
Åse 8 maj, 2018 - 08:18

Naaaawe! Kul att höra Ida! KRAM!

Svara
Frida 7 maj, 2018 - 15:57

Hej hej, jag är kvar trots att jag flyttade tillbaka till gbg för snart 4år sedan :))
Din blogg är genuin och härlig, sånt gillar jag, samt dina goa recept och få vara en del i det du gör.
Hejja dig och som jag sagt innan, du blir tamejf-n bara snyggare med åren!!!! <3 KRAM

Svara
Annika 7 maj, 2018 - 15:57

Dålig på att kommentera, men är kvar här inne! 🙂 Tycker att den nya uppdateringen blev bra! 🙂 Dock var det inte dåligt innan heller.. 😉 Kör på som du gör! Du och Victoria hör till de som jag försöker läsa dagligen! <3

Svara
B-M 7 maj, 2018 - 15:37

Jag är kvar! Men det har varit lite dåligt med bloggläsande senaste dagarna p g a det fantastiskt fina vädret! Jag gillar blandningen på din blogg, och även om jag inte äter enligt LCHF själv så gillar jag dina recept. Ha det gott i vårsolen! Kram

Svara
Anna 7 maj, 2018 - 14:28

Hej Åse!

OT och vet inte om det diskuterats förr, men jag undrar om du sätter någon tilltro till påståendet att vissa blodgrupper passar bättre för LCHF än andra? Jag tror att det var Ulrika Davidson eller Ola Lauritzson som skrev om det för några år sedan, efter amerikansk förebild…”blodgruppsdieten” har jag för mig att det kallades på svenska.

Svara
Åse 7 maj, 2018 - 14:49

Jag tror du har frågat mig detta innan om jag inte minns fel 🙂 Jag är inte insatt i det och jag vågar därför inte säga varke bu elelr bä! Inget förvånar mig däremot när det gäller människan och hennes unikhet. Det kan absolut ligga ngt i det.

Svara
Nina 7 maj, 2018 - 13:51

Gillar verkligen dina böcker och din blogg och läser så gott som dagligen, men borde bli bättre på att kommentera och så 😊.
Du har en bra mix av recept, tips, inredning, resor, träning och familjeliv. Mig passar detta ypperligt!!
Igår hade vi grillpremiär och då marinerade jag kycklingen enligt tips från dig för några veckor sen (?)… Den med fajitas-kryddan!
Så enkelt och gott!!
Du har dessutom ett trevligt sätt att uttrycka dig, alltid god ton!
Sluta aldrig blogga!!!!
Ha en riktigt härlig vecka.

Svara
Åse 7 maj, 2018 - 13:54

Åh Nina, tack! Det betyder oerhört mycket att få sig lite så här sköna kärleksfulla boosts! Ger mig så mycket blogglust och energi så jag tror inte att ni förstår! TACK snälla! 💖🌟

Svara
Hanna 7 maj, 2018 - 10:05

Vilken underbar dag ni hade tillsammans! Vädret är ju helt fantastiskt så bäst att passa på och vara ute så mycket som möjligt.

Svara
Åse 7 maj, 2018 - 10:17

Ja men så ’r det ju – det är ju nu det är som bäst! <3

Svara
Camilla 7 maj, 2018 - 09:50

Hej!
Läser din blogg varje dag även fast jag är mycket dålig på att lägga någon kommentar, lovar att jag ska skärpa mig.
Fick för mig att du skulle byta tillbaka till den gamla sidan igen, den var lättare att läsa tycker jag, men man vänjer sig nog med denna också.
Gillar alla recept du lägger ut, ser så fräscht och fint ut alltid på bilderna.
Kram <3

Svara
Åse 7 maj, 2018 - 10:18

Hej!

Jag har bytt tillbaka till min egen server där jag har full kontroll på alla inställningar och funktioner, temat på sajten är dock nytt för att förbättra occh förenkla tex recepten =) KRAM!

Svara
Camillapa 7 maj, 2018 - 07:42

Hej Åse!
Jag hänger också med fortfarande!😉
Bloggen var fin innan och är fin nu. Det jag saknar dock, är att svaren kom till e-mailen.
Sedan är jag den som gillar när du pratar om hälsa, kost och rörelse! Mer ingående, varför och hur!😊
Kram🌺

Svara
Åse 7 maj, 2018 - 08:09

Hej Camilla! Den funktionen finns fortfarande och är aktiverad =) Får du inget mail menar du? KRAM!

Svara
Camillapa 7 maj, 2018 - 08:40

Meeen, nu så fick jag det! Så trevligt!👍❤️
Då var det problemet ur världen.😊

Svara
Åse 7 maj, 2018 - 08:46

Härligt! 💖

Svara
Anna 7 maj, 2018 - 06:22

Hej Åse!

Jag ville bara säga att jag verkligen uppskattar balansen i dina inlägg. Härligt att läsa att du ibland äter mindre nyttiga saker för att det är gott och sätter guldkant på tillvaron. I många lc-bloggar får man intrycket av att de går upp i vikt bara av att titta på en tallrik pasta…jag har tröttnat på dessa extrema bloggar där det handlar om allt eller inget…därför älskar jag att läsa dina vettiga inlägg där livsglädjen lyser igenom i allt du skriver!

Kram!

Anna

Svara
Åse 7 maj, 2018 - 08:45

Tack Anna vad glad jag blir!

Det är ju ett medvetet val jag gjort att vara ärlig och fokusera på en livsstil som fungerar för mig.
Min blogg hade säkert kunnat vara hur stor som helst om jag bara fokuserat på lågkolhydratrecept och pumpat ut kolhydrattabeller och berättat om hur fantastiskt det är att ständigt vara i ketos men njaaaaae. det är inte det jag vill kommunicera =) Tack för att du läser här Anna! KRAM

Svara
Millan 6 maj, 2018 - 23:01

Hej!
Självklart hänger man hos dig dagligen😊 mycket inspiration , tips på allt möjligt och framför allt så har bloggen en sån trevlig samtalston och du är fantastisk på att hålla en bra balans mellan recept, inredning och andra tips! Dina samarbeten tycker jag alltid är väl grundade för din livstil och hör ihop med innehållet i din blogg så dom stör aldrig mig iallafall. Kan också erkänna att jag är grymt avundsjuk på din sista matresa till Belgien, det såg helt underbart gott ut! Kram till dig⚘

Svara
Åse 7 maj, 2018 - 00:53

Tack Millan! 🌸🌸🌸 kram!

Svara
Maria 6 maj, 2018 - 22:47

👍👍👍 bloggen var toppen innan och strået vassare nu 🌞

Svara
Åse 6 maj, 2018 - 23:08

Glad jag blir!💕

Svara
eva midvik 6 maj, 2018 - 21:45

Hallå klart man är kvar underbart att se dig och höra om dina utflykter och dina underbara recept kram Ha en skön vcka

Svara
Anna B 6 maj, 2018 - 21:15

Jo då, jag är kvar!🙋🏻‍♀️Men har varit borta 1 vecka och har inte hängt med riktigt vad du har gjort o skrivit. Jag är också dålig på att kommentera men brukar följa dig o läsa allt du gör. Vi här uppe i Uppsala har också haft fint väder o har försökt varit ute så mycket som möjligt, men det blir ju lite tvätt o mycket att plocka med när man varit borta. 😜👋🏻

Svara
Åse 6 maj, 2018 - 21:41

Hoppas du haft det toppen på er bortavistelse! Ja gud ja absolut värsta ju med att vara borta! 😜

Svara
Karolin 6 maj, 2018 - 21:00

Klart jag är kvar… Älskar blandningen du bjuder på… tittar oftast först i din receptbank när jag ska testa nått nytt… Att vi dessutom ”tillhör” samma stad är ett stort plus när det tipsas om restauranger och liknande…
Fortsätt vara just du…
Kram

Svara
Åse 6 maj, 2018 - 21:08

Kul att höra Karolin! ❤️

Svara
Eva 6 maj, 2018 - 21:00

Du undrade hur det fungerar och jag ser nu att min kommentar förut inte syns? Jag fick även svar av dig.
Spelar inte mig nån roll om den syns men tänkte på det nu när jag såg det att det kanske är nåt tekniskt fel?
Tack för all inspiration! Kram

Svara
Eva 6 maj, 2018 - 21:02

Oj va knäppt! Nu när ja kommenterat ser jag den gsmla kommentaren. Nu stod 17 kommentarer innan stod bara 8🤗

Svara
Åse 6 maj, 2018 - 21:03

Det är nog webcachen 🙂

Svara
Åse 6 maj, 2018 - 21:03

Den syns! :)) jag ser den!

Svara
Birgit 6 maj, 2018 - 19:21

Fortsätt som du gör. Älskar blandningen av recept, tips resor och familjen. Läser varje dag. Är 70 år men finner sånt intresse i din blogg

Svara
Åse 6 maj, 2018 - 22:13

Vad underbart att läsa Birgit! Trevlig kväll!

Svara
Eva 6 maj, 2018 - 18:17

Tycker du inte det är pinsamt att säga till på restaurang om maten inte är bra? Jag tycker alltid att det är så pinsamt och känns som man gnäller.
Men du verkar bra på att säga till när nåt inte är bra.
Jag måste bli bättre på det.

Svara
Åse 6 maj, 2018 - 18:19

Nej absolut inte 🙂 Jag betalar ju för maten och om det som igår var både segt och undertillagat så måste man ju säga till, vänligt så klart 🙂 men förstår att det kan kännas jobbigt.

Svara
FruMicke 6 maj, 2018 - 18:16

Jag är dålig på att kommentera men kikar in regelbundet. Jag gillar din mix av livet och mat. Så för min del är det bara kul när det kommer tips på inredning eller andra praktiska saker. Även om det inte alltid passar min plånbok ser jag det som inspiration.
Jag hittade dig en gång i tiden när du var Viktväktare för jag tyckte du var så snygg! Det låter kanske ytligt men tja, så var det. Att du sen fortfarande är en snygg kvinna som bjuder på sig själv är ju bara en bonus. 🙂

Jag äter inte enligt LCHF men du tar så frestande matbilder så ibland testar jag dina recept och får mina favoriter. Du har helt enkelt en bra blogg!

Svara
Åse 6 maj, 2018 - 22:13

Tack snälla för feedback – så roligt att du hängt på så länge! Tack för komplimangen! =)) KRAM

Svara
Anette 6 maj, 2018 - 17:22

Hej hej ! 👋🏻👋🏻
Jag är också kvar.Tycker att den nya sajten är toppen ! 😍😍Älskar också din mix av mat,vänner, livet ! Kommenterar tyvärr väldigt sällan, men återkommer alltid till dina recept,både till vardag och fest.Mvh,Anette

Svara
Irene åkerblom 6 maj, 2018 - 17:08

Älskar din blogg och alla dina böcker! Stor inspiration är du! Fortsätt som du gör vill man inte se alla bilder kan man scrolla ner! Kram

Svara
ÅsaS 6 maj, 2018 - 16:26

Jodå, jag är kvar, och kommer så förbli! Vill du bli av med mig får du helt enkelt blocka mig.. 😂 Din blogg är den jag är mest konsekvent med att följa, och följer även på fejjan och insta.
Hos dig hittar man en härlig blandning av allt som gör livet gott – mat, shopping, nöjen, resor. Allt är inte ”bara roligt” utan även ”viktiga” saker, sånt där som får en att tänka till, hur man själv vill leva och må. Svamligt, nen jag tror du förstår hur jag menar.

Nä, nu ska jag ut i solen och njuta av grönskan och värmen och att jag äntligen slutat jobbet för den här helgen.

Kram💕

Svara
Åse 7 maj, 2018 - 00:54

Finaste Åsa! Du förgyller min blogg och mina dagar med din närvaro här! Stora kramen! 💕🙌🏻😘

Svara
Carin 6 maj, 2018 - 15:42

Klart jag är kvar. Men det har varit så mycket med livet. Samt att sista tiden har vädret varit så bra att jag ägnat mig åt anat en digitat media. Jag tycker din blogg är jätte fin men det tyckte jag förut ockås. Fina du. Vet hur det käns när ens bar flyttar hem i från. Det blir ett nytt sät att umgås.🤗

Svara
Åse 6 maj, 2018 - 16:04

Det har du gjort rätt i! ❤️ livet är ju så mkt mer än social media 😍😍😍

Ja det är en märklig känsla! 😳 kraaaam

Svara
Tina Hassel 6 maj, 2018 - 14:41

Hej!
Visst följer jag dig och dina inlägg men just nu inte dina recept. Äter just nu varken fett eller kolhydrater eller väldigt lite i alla fall. Har gjort många av dina recept som är fantastiskt goda. Har försökt att äta LCHF men tycker det är svårt. Vet liksom inte hur mycket av varje man ska äta. Känns som det blir för mycket av det ”goda”.
Fortsätt så som du gör!! Det är fina bilder du lägger in och du inspirerar mycket på alla plan.
Ha en fortsatt skön söndag🌸

Svara
Åse 6 maj, 2018 - 15:22

Hej Tina! Förstår det kan kännas svårt och få ihop det. Tänk på att fett är viktigt att få i dig så du inte drar ner för mkt på det! Har du läst under min kategori LCHF och Värt att läsa? Kram!

Svara
sandra 6 maj, 2018 - 14:37

nya designen är fin tycker jag. personligen tycker jag bloggen förändrats, känns som att du kränger produkter mest nu för tiden och det vsr inte därför jag började läsa din blogg direkt… förstår att det är ditt levebröd till viss del och att det är så det funkar men ibland känns det (för min smak) lite mycket och på något sätt har den gamla 56kilo-känslan gått förlorad lite… jag började läsa för typ 6 år sen men var borta ett tag och började läsa igen för ianske 1.5 år sen… då vsr det fortf samma goa 56kilo men nu på senaste tid har ngt ändrats. fortfarande bra dock. hoppas du kan se det som feedback snarare än kritik och reflektera över om du tycker jag har en poäng. kram!

Svara
Åse 6 maj, 2018 - 14:50

Hej! Ingen fara! Tar till mig all feedback!

Ja du har rätt, detta är mitt levebröd och som jag skriver här: http://www.56kilo.se/synd-pa-en-annars-sa-bra-blogg/

Så är det så som bloggen ser ut. Jag vill blanda familj, resor, mat, tips, hälsa och när det gäller samarbeten och annonslänkar så är det numera lag på att annonsmärka inläggen och det är jag väldigt noga med – jag vet många andra stora bloggar som tyvärr inte annonsmärker och då blir det inte så tydligt för läsaren att det är reklam.
Förr så var det mer pengar i displayannonser (banners) men så är det tyvärr inte längre och det gör mig inget, jag har hellre samarbeten där jag kan tipsa er om saker och få in roligt innehåll och samtidigt få in intäkter. Jag ger så galet mycket av recept och annat och ibland hopar sig samarbeten och ibland är det mindre av det och fler recept. En del gillar inte när det bara är recept och vill ha mer tips – så är det ju :))
Jag har alltid varit genuin och bjudit på mig själv och min familj och vad vi hittar på så jag känner inte att samarbetena och annonslänkar påverkat det 🙂
Är glad att du fortfarande läser här! Kram!!

Svara
Elsa Sjöberg 6 maj, 2018 - 14:24

Klart att jag är kvar och läser! Alltid! Du är ju min köksguru! 😂 Men jag är rutten på att kommentera!
Bloggen är skitgrym! Lovar att säkert 75% av maten som lagas här hemma är dina recept, dom är ju sååå bra och goda. Även om jag totalt failade med pizzavåfflorna…som du såg på insta. 😱
Kram på dig!

Svara
Åse 6 maj, 2018 - 15:27

Haha! 🙈 Åh vad Trist!! 😳😳
Hoppas det blir bättre nästa gång om du vågat prova igen 😂 kraassm

Svara
Jenny 6 maj, 2018 - 14:13

Uppläghet är toppen med populära recept högst upp som i en list👍 har inte kommenterat så mycket för allt du gör är ju så bra💜 bra blandning av allt… mat-livet mm 😗

Svara
Åse 6 maj, 2018 - 15:28

Tack Jenny!
Och jodå du kommenterar friskt! TACK! 😍🙏🏻

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.