Synd på en annars så bra blogg!

av Åse

Hej på er!
Jag skulle lägga ut ett nytt recept här men blev så himla irriterad att jag skriver det här istället.
En kommentar hade nämligen hamnat i papperskorgen så jag såg den inte förrän nu.
Denne kommentator hade reagerat på mitt samarbete med MatHem.se och tyckte att det var så mycket ”sponsrade inlägg” och det var synd på en ”annars så bra blogg”. Så jag tänkte ta tillfället i akt och prata lite om den här ”så annars braiga blogg”.
Jag arbetar med detta: Att berätta och skriva om upplevelser, ställen jag besöker, maten jag äter, maten jag lagat, valen jag gör, vännerna jag umgås med, saker jag upplever både privat och i jobb, kläderna jag bär and so on. Det är det hela mitt varumärke och verksamhet handlar om. 
Det kallas numera för influencer – ”bloggare” hette det förr.
Jag driver ett företag sedan 6 år tillbaka, betalar skatt och gör rätt för mig.
Jag tycker att det är JÄTTEROLIGT att tipsa er om produkter, ge er rabattkoder och jag vet att det är många, många som också tycker att det är roligt!
Omdömena är alltid subjektiva, eventuella samarbeten alltid tydligt märkta. Jag investerar mycket tid för att kunna berätta, fotografera och skriva om det.
Jag har inget intresse av att göra smygreklam, lura er, låtsas att jag lever ett liv jag inte lever – jag tar inte emot saker gratis i utbyte mot länkar.
Jag har inget 9-17 jobb, jag jobbar betydligt mer än så varje dag och är aldrig ledig! Jag sitter generellt på mitt lilla kontor mellan 9-17 (och mitt kontor innefattar ju även köket så klart!) men både före och efter det så arbetar jag. Men det gör inget, för jag älskar mitt jobb! Och jag har många förmåner och skulle inte vilja göra något annat just nu! Det finns de som arbetar mycket hårdare och som räddar liv- varenda dag, så klart! Jag är glad att de finns men min arbetsroll gör också skillnad! 
Jag får möta så många underbara människor som är tacksamma för att just jag finns.
Förutom bloggen och allt som hör till den så skriver jag böcker, föreläser, kostrådgiver etc.
Den här bloggen existerade i 8 år innan jag började tjäna en enda krona på den! 8 år där jag gav allt gratis och det är jag tacksam för! Jag har försökt att behålla samma genuitet fast den i dag bidrar till att mina barn har mat på bordet.
Jag tackar nej till oerhört många samarbeten för att jag inte kan stå för dem, endast de samarbetspartners jag tror är intressanta för er hamnar i bloggen.
Ja många samarbetspartners köper även annonsplats i andra bloggar och jag förstår att som läsare kan det bli trist att bli tipsad om samma sak flera gånger. Men det är samma sak som att sitta i TV-soffan och se samma företag göra reklam dag efter dag.
Jag personligen tackar inte nej till ett samarbete som jag tycker är roligt, bra, spännande och som jag tror att ni blir glada för bara för att 2,3,4 andra stora bloggare också tackat ja.
Att du läsare som kommenterade önskar att detta vore en blogg där du fick gratis recept och tips och att jag skulle avsätta all tid jag lägger ner här gratis, är inget jag kan ta hänsyn till, så ser inte verkligheten ut- arbetar du gratis?
Förutom att jag VILL ha samarbetspartners i bloggen för att det gör den intressantare än om den bara skulle handla om tex mat och mitt privatliv så är bloggen beroende av det för att överleva – så valet är enkelt, den kommer fortsätta som den är idag – med väl utvalda samarbetspartners och reklam.
Bloggen består till 90% av inlägg som inte är i ett samarbete. Alla recept som skapas här varje vecka t.ex. Vill man inte läsa inlägg som innehåller reklam så kan man göra som jag personligen gör när jag möter saker jag inte gillar – jag scrollar förbi det! Samma sak gäller tidningar och reklam i TV – gillar jag inte det så bläddrar jag förbi elller zappar över! En underbar frihet vi har! 🙂
KRAM till er!
❤️
Uppdaterat 24/2: Från djupet av mitt hjärta, TACK! Tack för all kärlek och energi som ni gett mig här nedan! Ni ska bara veta så glad och tacksam jag är! TACK!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

81 kommentarer

Malin 27 februari, 2017 - 00:01

Ser att många redan skrivit och att du gett respons på detta. Men jag bara måste skriva att du gör ett så fint arbete där du, nästan dagligen, inspirerar så många människor till en god hälsa och det kostar inte oss ett öre. Att du sedan gör reklam för grejer du själv gillar är ju bara kul för oss läsare. Allt från mode, inredning till kul ingredienser till matlagningen och behandlingar som ger oss lyx i vardagslivet. Så……. som så många andra skrivit fortsätt precis i samma anda så är vi, dina läsare, fortsatt nöjda och bortskämda. Kram till dig.

Svara
Åse 27 februari, 2017 - 09:08

Tack söta malin!

Svara
Ninni 26 februari, 2017 - 11:42

Fortsätt ditt goda jobb!! Är glad och tacksam för alla tips i form av recept och produkter😊 Kram

Svara
Lena 26 februari, 2017 - 07:24

Jag är 63-år och älskar det du gör på din blogg, du hjälper mig att inte bli gammal i förtid utan få hänga med i trender
Fortsätt som du gör
Kram från Lena

Svara
Åse 26 februari, 2017 - 09:18

Kram tillbaka Lena! Härligt att höra!

Svara
Jenny 25 februari, 2017 - 16:32

Bra!! Fortsätt som du gör ❤

Svara
Linda 25 februari, 2017 - 16:13

Du ska fortsätta precis som du gör! DU inspirerar mig och mitt matintresse varje dag. Jag älskar´t <3

Svara
Marie 24 februari, 2017 - 20:23

Jag jobbar med redovisning och vet mycket väl vad handlar om att vara egen företagare – kommentaren var respektlös, precis som att utgå från att man tänkt jobba gratis som anställd! Det tror jag inte den som lämnat kommentaren skulle tycka vara ok! Tack för en bra blogg och grymt bra att driva eget!

Svara
Eva 24 februari, 2017 - 17:57

Bra förklarat av dig! Jag kikar in på din blogg nästan dagligen och blir ofta inspirerad antingen av dina recept, hälsoinlägg, inredning, mode och resor. Scrollar emellanåt vilket jag tog för givet var en självklarhet att man gör. Intresset och tiden styr. Fortsätt som du gör – det ska jag! Trevlig helg! /Eva

Svara
Erika Björklund 24 februari, 2017 - 16:23

Jag älskar din blogg och uppskattar all tid du lägger ner för att göra den så bra. Jag följer två bloggar slaviskt och det är din och Matplatsen. Ni har ofta samma sammarbeten men det gör mig absolut ingenting. De FÅ inlägg som inte tilltalar mig skrollar jag bara förbi.
Fortsätt som du gör. Jag tycker att du har en lagom balans mellan mat, privat/familj och samarbeten. <3
Kram Erika

Svara
Hanna 24 februari, 2017 - 15:16

Bra skrivet!

Svara
Karin 24 februari, 2017 - 13:53

”If people are trying to bring you down, it only means that you are above them”
Stort tack från mig för all inspiration. När jag ska laga någon maträtt händer det att jag tänker – Hur var det Åse skrev att man skulle göra nu igen? Du känns som en kompis……

Svara
Victoria (matplatsen) 24 februari, 2017 - 12:50

Du är GRYM på det du gör! Hela bloggen är som ett glossigt matmagasin och självklart måste man få intäkter som motsvarar prestationen och tiden man lägger ner på sitt arbete. Det är nog det många inte tänker på, att det är ett heltidsjobb. Och dessutom har man ingen annan som gör jobbet åt en så man jobbar semestrar, när man är sjuk, kvällar och helger, på gott och ont. Men som du säger så kan man lätt välja att läsa om det inlägget handlar om eller scrolla vidare till nästa, bloggen är gratis för läsarna (!) annars skiljer det sig ju inte så mkt från att läsa en tidning, man scrollar/bläddrar där med och läser det man är intresserad av. Överlag tycker jag vi har de allra bästa (och förstående) läsarna men precis som du tar jag också åt mig av gnälliga och missunnsamma kommentarer likt denna även om man inte borde.
PUSS på dig från ditt största fan <3

Svara
Ewa 24 februari, 2017 - 12:46

Åse! Du är bara bäst!Älskar din blogg med alla tips och recept.Jag är en glad pensionist som är jättetacksam för att jag får ta del av allt på din blogg
dessutom ”GRATIS” Jag läser allt! Är man inte intresserad av t.ex MatHems kasse,så är det ju bara att gå vidare till nästa inlägg. Du måste ju också tjäna pengar på ditt jobb som alla andra. Snälla du ”Go On”

Svara
Magdalena 24 februari, 2017 - 12:34

Hej Åsa,
Älskar din blogg och dina härliga recept och tips.
Man blir så förvånad att folk orkar skriva negativa kommentarer, har de inget annat för sig…nej antagligen inte.
Fortsätt med det fantastiska du gör för oss!!

Svara
Sanna 24 februari, 2017 - 10:55

Keep on going! Synd om dem som inte begriper att det är ett arbete….
Tackar för att inspiration och framför allt recept när vi nu kört igång med LCHF igen. Oavsett vad man söker på Google så finns det recept från dig och hittills så har de ärligt talat varit de mest välsmakande..
Och shopping och rabattkoder – ja, fortsätt…
Grymt bra jobbat!

Svara
Marianne 24 februari, 2017 - 09:43

Finns alltid någon som tycker eller retar sig på något.
Jag tycker i varje fall om din blogg och är ofta ute på den. Bra recept och fina bilder både vardagliga och från dina resor.
Kram

Svara
Tina 24 februari, 2017 - 09:35

Det känns som det är en väldigt avundsjuk människa. Jag tycker att du ska vara stolt över vad du gör och hur du lever. Tänk i stället på alla andra människor som uppskattar och läser din blogg varje dag och hur många du hjälper och har hjälpt och som du inspirerar till ett bättre liv. Jag själv läser här varje dag och har lagat många goda receot, blivit inspirerad när du förnyar i ditt hem, när du är ute och reser m.m. Fortsätt med det och ha en fantastiskt bra dag.
Tina💞

Svara
Eva-Lena Jansson 24 februari, 2017 - 09:23

Jag har följt din blogg under flera år och tycker att den är fantastiskt bra. Bloggen är inspirerande och innehåller så många fina bilder på allt från mat till renoveringar. Jag säger bara fortsätt som du alltid har gjort, dom som inte vill läsa bloggen, ja dom kan ju göra något annat. Svenska avundsjukan den är den sämsta sjukan som finns. Man får inte lyckas, då är det något som är fel. Det är framförallt kvinnor som är avundsjuka, hör inte att män pratar i dessa termer. Pepp pepp till dig Åse, fortsätt som du alltid har gjort och tro på dig själv!
Stor kram till dig
Hälsningar
Eva-Lena

Svara
Catrin 24 februari, 2017 - 08:59

För mig är Du en grym inspiratör med hela Din personlighet. Vi delar samma intressen, mat, heminredning, träning, familj m.m. Så mycket recept, rabattkoder med dina samarbetspartners, tips på allt mellan himmel o jord som jag får GRATIS från Dig!! För att inte prata om Dina fina böcker som jag använder flera gånger i veckan i köket!! Så fortsätt precis som Du gör!! Var den modiga vackra kvinna Du är!! Läste om Din senaste utmaning med Din utbildning, åh vad intressant det lät. Så strunta i sådana bittra kommentarer, hon förstår inte bättre. Keep up the good work!! Kram och trevlig helg från mig

Svara
Therése 24 februari, 2017 - 08:45

Kör hårt! Tycker din blogg är fantastisk.

Svara
Jessica Sundberg 24 februari, 2017 - 08:37

Bra skrivet! Ibland måste man få ryta ifrån!
Kram!

Svara
Charlotte 24 februari, 2017 - 08:26

Jag tycker din blogg är helt fantastisk! Jag blir alltid glad när det finns ett nytt inlägg – oavsett om det är med en samarbetspartner eller ej. Jag tycker verkligen att det känns och märks att du tar väldigt aktiva val vad du skriver om och att du alltid står för allt innehåll. Fortsätt med det du gör – för det inspirerar mig så!
Mvh /Charlotte – numera smal och stark, mycket tack vare inspirationen från din blog! (Det är helt sant – ditt inlägg om äggröra i micron var början till min viktrevolution)

Svara
Iris Näs 23 februari, 2017 - 22:14

Kära, kära Åse! Tack för alla fina recept som du bjuder på! Din blogg, som är den enda jag läser, är så bra, precis som du är. Sura kommentarer är inget att bry sig om!! Reklam har vi fått vänja oss vid, och det är väl inga problem med det. Vi är så många som är glada och tacksamma över allt du delar med dig av i din blogg!
Kramar från Iris

Svara
Elisabeth 23 februari, 2017 - 22:05

Synd att du ska behöva försvara dig. Du hjälper mig, min familj och många andra. Fortsätt med det 😍

Svara
Irene 23 februari, 2017 - 21:39

Åse, All kärlek och omtanke till dig.
Blir bara trött över all ”skit” folk skriver.
Man bör fokusera på det goda i livet , tänk så kort det kan vara.
❤❤❤❤❤❤❤❤

Svara
Nina 23 februari, 2017 - 21:17

Din blogg, och du, är en sån otrolig inspirationskälla! Fortsätt med det du gör, du gör det såå bra ❤️.

Svara
Camilla 23 februari, 2017 - 21:15

Ditt engagemang, din glädje och kunskap inspirerar! Keep up the good work!🌟🌟🌟🌟🌟

Svara
Cecilia Andersson 23 februari, 2017 - 21:07

Bästa Åse, fortsätt med din fina blogg precis som den är. Jag tycker du är grym, har bra åsikter och synpunkter. Dessutom verkar du vara en fantastisk vän, fin mamma, kort och gott en härlig människa!
Kram Cecilia

Svara
Isabella Dahlbäck 23 februari, 2017 - 21:02

Hej fina Åse!
Har fått massa tillsägelser att gå in på din blogg, dels för att få massa bra recept och tips till LCHF-tallriken men också inspiration till att inte ge upp.
Min kära moder (Alexandra som var med på eran spahelg) bad mig att gå in här, och jag är så glad att jag gjorde det.
Jag driver en blogg om min viktresa, och försöker ständigt hitta snabba sätt att gå ner i vikt, men nu har jag fått nog. LCHF världen är väldigt ny för mig. Jag tycker det svåraste är att hitta snabba recept, då jag kommer till sent (19) och vill bara ha något snabbt i mig, har du några bra tips till mig och saker jag ska tänka på under min nuvarande viktresa, kanske mat som jag hellre ska äta för att gå ner i vikt. osv.
Tack för en inspirerande blogg! Kram Isabella

Svara
Anna Haeggman 23 februari, 2017 - 20:56

Jag gillar reklam, rabattkoder, tips och ideér! Jag tycker det är skoj och blir ofta nyfiken att testa olika saker, smaka nya smaker, prova produkter osv osv. Fortsätt!
Kram!

Svara
Pensionären Ingamaj 23 februari, 2017 - 20:48

Tack för allt du delger oss, dina läsar, toppenbra recept och för min del så kunde jag köpa mej en poncho i somras tack vare erbjudande i din blogg.

Svara
Lena 23 februari, 2017 - 20:45

Men…. jag som gick in för att kika på det där trevliga köttbulls receptet…. och så var det nog det som föll bort för att alla ska tycka så mycket hela tiden…
Jag är ny följare på Instagram och alla recept vi gjort hittills är grymma, idag kyckling, pesto, mozzarella och ruccola MUMS!!
Fortsätt göra det du gör, passionen lyser igenom!
Från en egen företagare till en annan!

Svara
Catarina 23 februari, 2017 - 20:23

ÄLSKAR din blogg och läser den varje morgon till morgonkaffet! ÄLSKAR de flesta av dina sponsrade inlägg och har dragit nytta av många rabattkoder du delat med dig av. Tycker du är fantastisk och har hjälpt mig på banan till ett nytt LCHF liv. *kram*

Svara
Tina 23 februari, 2017 - 19:49

Hej Åse,
Jag är ny här på din blogg sedan kanske 1,5 vecka tillbaka. Jag som inte fick rätt på pizzasmeten häromdagen om du minns 😂
Jag har på denna korta tid gjort torskryggen med äggsås (såsen är to die for 😋), pizzan då som faktiskt blev superbra till slut, olika bullar har jag bakat och på Alla ❤ Dag bakade jag Chokladkakan med glasyr… åhhh konditoriklass på den ☺️ Just det, keto/chokladbollarna oxå, en smarrig räkmacka på ditt bröd i lördags. Har säkert glömt något. Och nu skulle jag gå in o kolla fler recept till veckohandlingen och ser detta inlägg.
Vill då gärna påtala att ALL INSPO jag fått här, ALLA RECEPT jag plockar, att du svarade mig meddetsamma när jag stod med pizzasmeten som inte ville tjockna, ja allt detta har jag fått GRATIS!!!! Så då är min fråga till dig som klagar på den tydligt utmärkta sponsringen, hur tänker du att Åse ska dra in en inkomst om hon inte har samarbeten? Jag menar du och jag betalar ju henne INGENTING för det jobb hon lägger ner och för alla hennes recept VI alla kan använda. Så ärligt förstår jag inte alls din tankegång.
För mig är det helt fantastiskt att allt detta är GRATIS!!! Och jag är oerhört glad och tacksam. För jag tror att jag har hittat min grej här hos dig och det var länge sedan jag kände mig såhär glad och inspirerad på att fixa mat och annat. Så tack Åse för din fina blogg och alla ”influenses” du delar med dig av 💖
Stor Kram 😘

Svara
Anna 23 februari, 2017 - 19:35

Tack för en jättebra blogg, grymma recept och inspiration för hem, kläder och skönhet🌸💕 Har även dina böcker framme i köket och min man brukar fråga om maträtter från ”de där böckerna med hon den snygga” på framsidan😃. Fortsätt med ditt fina arbete med bloggen👍🏻

Svara
Marina 23 februari, 2017 - 19:19

Har aldrig kommenterat förut, men jag säger bara: fortsätt på samma sätt som du gjort hittills och gärna fler samarbeten, det gillar vi! Kramisar!

Svara
Marlene 23 februari, 2017 - 19:08

Ja jisses att folk bara orkar…tycker din blogg är jättebra och kommer fortsätta läsa den och även laga dina goda recept du delar av dig med 🤗

Svara
Birre 23 februari, 2017 - 18:59

Din blogg är den enda jag läser regelbundet. Och den var en livlina när jag la om kosten för fyra år sedan! Klart att du ska lön – vem vill jobba gratis?

Svara
Sara 23 februari, 2017 - 18:59

Hej Åse!
Fortsätt med det du gör! För du gör det bra!
Jag scrollar iaf förbi det jag inte finner intressant i alla bloggar jag följer.
Sara

Svara
Anita Trory 23 februari, 2017 - 18:57

Tack för alla goda recept och tips! Haft stor glädje av dom! DU ÄR VÄRD VARJE KRONA!!

Svara
~ Maria ~ 23 februari, 2017 - 18:40

Word! Du är grym Åse <3
"Små-människor" finns överallt..

Svara
Lena H 23 februari, 2017 - 18:29

Läste ditt inlägg innan middagen….blir ledsen på riktigt att läsa sånt strunt!! Inte särskilt ofta du har sponsrade inlägg, och vad tusan gör det liksom, vill man inte läsa kan man hoppa över. Jag gillar dom inläggen lika mycket som allt annat du delar med dig. Du är inspirerande, rolig, du bjuder på dig själv och framförallt delar du helt gratis med dig så mycket information och tips och recept och ideér på smarta lösningar vid matlagning och även viktnedgång!! Stå på dig och kör på precis som du gör 🙂 ska bli spännande att följa er förvandling i ert redan fina vardagsrum! Ha en fin kväll, kram!!!

Svara
Tina 23 februari, 2017 - 18:25

Hej Åse,
Jag är ny här på din blogg sedan kanske 1,5 vecka tillbaka. Jag som inte fick rätt på pizzasmeten häromdagen om du minns 😂
Jag har på denna korta tid gjort torskryggen med äggsås (såsen är to die for 😋), pizzan då som faktiskt blev superbra till slut, olika bullar har jag bakat och på Alla ❤ Dag bakade jag Chokladkakan med glasyr… åhhh konditoriklass på den ☺️ Just det, keto/chokladbollarna oxå, en smarrig räkmacka på ditt bröd i lördags. Har säkert glömt något. Och nu skulle jag gå in o kolla fler recept till veckohandlingen och ser detta inlägg.
Vill då gärna påtala att ALL INSPO jag fått här, ALLA RECEPT jag plockar, att du svarade mig meddetsamma när jag stod med pizzasmeten som inte ville tjockna, ja allt detta har jag fått GRATIS!!!! Så då är min fråga till dig som klagar på den tydligt utmärkta sponsringen, hur tänker du att Åse ska dra in en inkomst om hon inte har samarbeten? Jag menar du och jag betalar ju henne INGENTING för det jobb hon lägger ner och för alla hennes recept VI alla kan använda. Så ärligt förstår jag inte alls din tankegång.
För mig är det helt fantastiskt att allt detta är GRATIS!!! 😃 Och jag är oerhört glad och tacksam. För jag tror att jag har hittat min grej här hos dig och det var länge sedan jag kände mig såhär glad och inspirerad på att fixa mat och annat. Så tack Åse för din fina blogg och alla ”influenses” du delar med dig av 💖
Stor Kram 😘

Svara
Ulrika Dahlberg 23 februari, 2017 - 18:18

Jag älskar din blogg. Många av våra favoriträtter kommer från dig! Fortsätt som du gör, det tjänar vi andra på i bemärkelsen god mat på våra bord. Dessutom har jag nappat på erbjudanden du delat på bloggen från Yves Rocher, en ungdomsfavorit, men numera lite bortglömd som vuxen. Sånna negativa kommentarer får man skaka av sig helt enkelt. Kram!

Svara
Olivera 23 februari, 2017 - 18:14

Hej .
Tycker att du gör ett kanon jobb älskar din blogg och recept . Det är ju upp till var och en om man vill hoppa på något av dina erbjudanden men personligen tycker jag att de alltid är bra grejer du gör reklam för och alltid har du bra rabatter 😊😊.
Fortsätt med det du gör 🖒🖒❤❤

Svara
Peggy 23 februari, 2017 - 18:00

Jag är en av jättemånga som läser din blogg men aldrig kommenterar men nu vill även jag instämma. Bry dig inte om dessa dumma kommentarer utan fortsätt och tjäna pengar på det jobb du valt att ha. Vi andra har ju som du skriver andra jobb med lön:)

Svara
Charlott 23 februari, 2017 - 17:55

Tack för en bra blogg!
Gillar man inte den är det ju bara att sluta läsa:)

Svara
Nina 23 februari, 2017 - 17:40

Hej Åse,
Selvom jeg er dansker, kigger på din blog hver dag … glæder mig til nye indlæg og synes du gør et super job. Kan kun opmuntre dig til at fortsætte. Håber du får en dejlig aften
Nina

Svara
Roselily 23 februari, 2017 - 17:34

🌸💗🌸💗🌸💗🌸💗🌸💗 🌸

Svara
Jenjo 23 februari, 2017 - 17:23

Jag blir så ledsen när stora förebilder som du, Vickan, andra kollegor till er, YouTubers och Instaprofiler mm, får ta emot gnäll på det här sättet. Men det är nog som någon skrev, baserat på okunskap.
Personligen är jag egentligen NOLL intresserad om det är samarbete eller inte. Jag är intresserad av vad DU tycker. Om du får betalt för det är helt orelevant för mig, men jag tycker ju såklart det är jättebra att du verkligen kan leva på detta och unnar dig alla pengar du kan få för ditt jobb.
Så för min del, ladda på med massa samarbeten du, jag lusläser allt! Med glädje!
Kram på dig, fina Åse! ❤

Svara
Åsa 23 februari, 2017 - 17:17

Tanklösa kommentarer i oförstånd bör man inte bry sig om. Stå på dig annars gör andra det. Gör din grej, du gör det bra!!! 🙂

Svara
Karin 23 februari, 2017 - 17:10

Anmärkningen att ”det är för mycket sponsrade länkar” och annan liknande kritik kommer sig av att det verkar som om allt man tycker är roligt ska man utföra gratis. Jag målar, tecknar, lagar mat, bakar och skriver exempelvis. Det tycker många att jag ska göra för nästan ingenting eller helt gratis.
”Du tycker ju ändå att det är roligt” är standardmotiveringen jag fått sedan 1970-talet. Jag är nu 60 år och får ofta höra samma sak fortfarande.
Man förstår inte.
Så bry dig inte om dina belackare.
Jag struntar i dem – och tar betalt 🙂

Svara
Åse 23 februari, 2017 - 17:12

Underbart! tack Karin! ❤️

Svara
Ida 23 februari, 2017 - 17:09

Är så tacksam över alla smarriga recept som jag kan välja mellan helt gratis på din fina blogg 🙏🏻😋 Det underlättar min vardag såååå mycket. Tack!!

Svara
Anna 23 februari, 2017 - 17:09

Du har en jättebra blogg som jag följt under väldigt många år.
Det är din blogg och det är du som avgör vad den ska innehålla sedan är det upp till varje besökare att läsa och bli inspirerade eller gå vidare.
Jag tycker du gör det här så väldigt bra och jag kommer fortsätta titta in här.
Ha det gott!

Svara
Kicki 23 februari, 2017 - 17:06

Bra där! Klart du ska tjäna pengar! Vet inte hur en del tänker, men med en så bra förklaring får du förhoppningsvis förståelse!

Svara
Marie 23 februari, 2017 - 17:00

När jag blir ledsen eller retar mig på den hör typen av människor tar jag fram min hus Gud Kaj Polak väl värd att lysna på. Fortsätt med din blogg i samma still och anda. Du är en stor inspiratör och förebild för många.

Svara
Annika Karlsson-Mukka 23 februari, 2017 - 16:58

Hej!
Tycker du har en super bra blogg och gillar när du lägger ut olika erbjudande så det är då bara positivt 🙂
Har alla dina kokböcker och följer dig på alla sociala medier.
Fortsätt att jobba som du gör, dom som inte gillar det kan ju läsa nån annans blogg.
Tack för att just du finns och inspirerar mig med dina underbara recept ❤

Svara
Anchi Eriksson 23 februari, 2017 - 16:57

Bra svar på ett så konstig uttalande….Jag är med dig, gillar det du gör och det du delar med dig. Kram, go girl!

Svara
Chrissan 23 februari, 2017 - 16:56

Kram på dig och strunta i avundsjuka människor.

Svara
Åsa 23 februari, 2017 - 16:56

Svårt att pleasa alla! Tack för alla tips och recept 💙💚💛💜💟

Svara
Marie 23 februari, 2017 - 16:54

Din blogg är sketabra (ha ha det där kanske blir konstigt för dig som inte är från Västergötland) 😉 precis som den är. Fortsätt i ditt så sunda sätt att förhållla dig till saker, både med mat och annat. Fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️av fem möjliga🙌🏼 😄 💗

Svara
Jennie-Ann Söderlind 23 februari, 2017 - 16:52

Tummen upp för dig 🙂 👍

Svara
Annica 23 februari, 2017 - 16:50

Din blogg är fantastisk en stor inspirations källa ! Så glad över allt du delar med dig av recept, inspiration mm läser din ”sida” nästan varje dag.
De finns alltid dom som ska klanka ner 🙁 Stå på dig <3 Kram <3

Svara
Agneta 23 februari, 2017 - 16:46

Fortsätt som du gör för det gör du kanon bra!! Kommentaren är säkert från en som inte har en blekaste aning om hur en blogg fungerar.

Svara
Monika 23 februari, 2017 - 16:45

Så tråkigt att det alltid ska finnas människor som måste uttrycka sina negativa åsikter. Varför inte bara hoppaöver ett inlägg man inte gillar? 😳 Jag älskar din blogg, den inspiration du ger mig och just att det du skriver om varierar. Du gör ett fantastiskt jobb! Kram 💗

Svara
Anna 23 februari, 2017 - 16:44

Åse, du är så klok, rolig, snygg och otroligt inspirerande!😍 Sen finns det alltid negativa viktig-pettrar som är avundsjuka och som söker fel!😖 Bry dig inte om det!
Jag är så tacksam och glad för alla dina härliga inlägg, kan riktigt längtar efter dem ibland! Kram!❤

Svara
Agneta 23 februari, 2017 - 16:43

Bry dig inte om sådana kommentarer. Fortsätt som du gör,😀Din blogg ger mig inspiration och glädje.

Svara
Hanna 23 februari, 2017 - 16:42

Du har en härlig blogg. Det var nog bra att du redde ut lite begrepp. En vanlig fritidsbloggare får ju trots allt inte betalt, pga div omständigheter, så personen i fråga kanske helt enkelt inte begrep bättre.
Jag kommer fortsätta titta in då och då. Det är ju reklam överallt ändå, så jag har inte störts av det på något sätt. Här är den ju dessutom nischad.
Fortsätt vara den du är!

Svara
B-M 23 februari, 2017 - 16:38

Precis som du skriver, ingen jobbar väl gratis!! Bloggen når ju en helt annan nivå om bloggaren har det som heltidssyssla med samarbeten mm, till skillnad mot att ha det som en fritidssysselsättning där man bloggar när man hinner.
Nä, fortsätt du precis som du gör nu, jag är jätteglad för alla fina recept och har även nyttjat rabattkoderna ett flertal gånger!
Förstår att du blir lite trött när du får såna kommentarer..
Kram

Svara
Anna Ö 23 februari, 2017 - 16:38

Amen på den 🙌🏻 Det förstår varje vuxen människa att du måste för att bloggen ska överleva! Jag tycker att du är klok och refererar till dig ofta med ditt mattänk som jag anammat 💕 Peace n luv!

Svara
Malin 23 februari, 2017 - 16:36

Fortsätt som du gör,. annars finns det ju som du säger: scrolla !
Kram / Malin

Svara
Katinka 23 februari, 2017 - 16:36

Bra att du förklarar att ditt bloggande är ett yrke! Influencer säger ju precis vad det jobbet handlar om. Inspiratör skulle man kanske också kunna kalla det. De flesta som läser bloggen förstår nog inte hur mycket tid bakom skrivbordet och i telefonen som ligger bakom innehållet i bloggen, kanske inte ens de som själva är företagare. Bra också att du passar på att förklara hur du tänker med sponsorer och reklam. Men bli inte arg, den där kommentaren var ju baserad på ren okunnighet. Du kanske skulle lägga upp svaret du skrev som en fast information någonstans, under en egen rubrik? Typ byta ut KONTAKT (det kan ju ligga under ÅSE) mot REKLAMPOLICY eller liknande. Ha en bra dag! Katinka

Svara
Åse 23 februari, 2017 - 16:45

Kärlek till dig, jag ska skriva en reklampolicy! Bra tips! <3

Svara
Fnulan 23 februari, 2017 - 16:33

Vännen, kollegan, raringen och min grymma grymma FÖREBILD:
JA jag vet att EN tråkig kommentar gör så mycket ondare än vad 100 fina kommentarer för gott. Tyvärr är det så att några tar sig rätten att trycka på våra känsliga knappar. Jag har upplevt det många gånger själv och jag blir lika sårad varenda gång.
Du är en grym förebild i bloggvärlden när det gäller att skriva ut reklam och samarbeten. Den som inte tycker det kan kolla runt på många stora (och kända framförallt) influensers sidor och instagram. Det är så att man blir mörkrädd.
Skit nu i detta, se alla fina kommentarer och alla fantastiska förändringar du har hjälpt många att göra GRATIS här på din sida.
Du borde egentligen ta betalt för de gånger man går in här…
Stå på dig du är bäst!
Älskar dig vännen

Svara
Britta 23 februari, 2017 - 16:33

Jag älskar också din blogg!! Läser både gamla och nya inlägg och tycker det mesta är väldigt inspirerande!
Du är jätte duktig på det du gör tycker jag!

Svara
Eva Gustafsson 23 februari, 2017 - 16:31

Bry dig inte om såna kommentarer. Det finns gott om folk som tror att allt är ”gratis” men det är väl klart att du inte kan lägga all din tid på bloggen om du inte samtidigt får in lite pengar. Personligen brukar jag hoppa över de sponsrade inläggen, mest för att jag känner mig så överöst med reklam ändå. Men vi lagar massor av mat efter dina recept. Och jag köpte faktiskt en sån där sous-vide med din rabatt i farsdagspresent till min gubbe och den används flera dagar i veckan!
Keep up the good work! Du är en kanonbra inspirationskälla

Svara
Susanne 23 februari, 2017 - 16:28

Älskar din blogg oavsett samarbete eller inte vi måste alla överleva och tjäna pengar. Fortsätt i samma anda, vi är många som gillar det du skriver ❤

Svara
Annica 23 februari, 2017 - 16:28

Jag läser gärna bloggen precis som den är, och tar tacksamt emot tips och rabatter 👍☺️Har utnyttjat flera av dina ”koder” på olika ställen, tycker det är toppen!

Svara
Annica 23 februari, 2017 - 16:27

Din blogg är inspirerande fortsätter följa dig 💜💜💜

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.