Kokoschips och ” för kvinnor” -ny Anna Hallén bok!

10 augusti, 2011

Vet ni, ni ger mig så otroligt mkt energi och motivation! Vill bara säga det!! <3

I veckan hittade jag den här bärblandningen på LIDL! Bara massa nyttiga, goa bär och inget tillsatt socker! Perfekt i en smoothie!
Av samma märke som mandelmjölet jag köper hittade jag dessa kokoschips!  (Sellton på ICA Maxi!) 6,3 kh per 100 g och har inga tillsatser! Nammi!
Nu är det ju inte meningen att man ska äta dessa i stället för mat men som snacks till helgen så fungerar det bra!

I dag kom ääääääntligen Anna Halléns bok LCHF för kvinnor!! Anna trodde hon kunde ha med sig några ex till oss i fredags men tji fick hon och vi! Jag beställde en från Adlibris istället och så får jag väl flirta till mig en signering när vi ses om 1,5 vecka!
Jag tror denna nästan smäller ÄNNU högre än hennes förra bok! Och en massa bra LCHF tips, råd, info i början! KÖP! Ni kommer inte bli besvikna!


Anna är en fantastisk inspiratör och jag är så glad att jag fått ta del av hennes kunskap IRL.

Nä nu ska jag ta en varm dusch… jag har precis haft ett hätskt samtal med Bredbandsbolaget som vi är nya kunder till, lurade så det stänker om det och nu sitter vi fast i 1,5 år! Märkligt att de inte vill ha nöjda kunder.

39 kommentarer
0

39 kommentarer

Hannna 12 augusti, 2011 - 09:06

Den ska jag nog önska mig till födelsedagen!

Skulle även vilja dela med mig om ett tips. Jag har under våren ätit bra och motionerat mycket men vikten har stått i princip stilla. Kände att det var dags att börja reda ut varför det inte händer ngt. Så denna vecka har jag undvikit mejeriprodukter och i morse visade vågen en siffra som jag inte sett sedan början av graviditeten (ca 1,5 år sedan).

För min del tror jag att det har blivit för mkt grädde. Lätt att det har en tendens att bli mer och mer av det i teet eftersom det blir krämigt och gott. Ibland har jag tagit lite grädde o nötter till mellus. Detta i kombination med youghurt-frukost (blandad med grädde) har gjort att det blivit för mycket.

Nu är det kokosfett i teet, äggfrukostar och mellanmål har jag inte behövt under veckan.

Trevlig helg på er!!

Svara
Åse 12 augusti, 2011 - 09:29

Härligt!!! Ja mejeri o yoghurtfrukostar är kända viktfällor tyvärr! Stor kram!

Svara
Sanna 12 augusti, 2011 - 08:07

Hejsan! Detta hör kanske inte hit men jag känner mig frustrerad. I mars började jag med lchf och i juni hade jag gått ner ca 8 kg. Men denna sommar har bag gått upp mer än 3 kg trots att jag följer lchf relativt strikt. Jag tror jag vet varför jag började gå upp, dels för jag börja sommarjobba med tider som gjorde att jag åt fler ggr och dels för att jag åt jordgubbar och nötter nästan varje dag. När jag kom på orsaken började jag bli strikt. Äter inte bär, nötter, turkisk yoghurt, finn crisp mm
som jag åt då när viktminskningen var som bäst samt äter
Mindre portioner. Men vågen fortsätter uppåt eller pendlar där jag är. Mina gamla ätstörningar smyger sig tillbaka vilket inte känns alltför bra.. Jag vill inte ge upp. Vill nå mitt mål på -14 kg.. Har jag lyckats gå ner tidigare borde jag ju klara de nu när jag är mer strikt också? :/ mvh Sanna

Svara
Åse 12 augusti, 2011 - 10:05

Hej! Det låter konstigt att du går upp på LCHF.
Prova att äta en handflata protein till frukost, lunch, middag + fett till varje måltid. Ca 5 dl ovanjord grönsaker fördelat till lunch/middag. Undvik mejerivaror ett tag. Ät inga mellanmål utan se till att du äter tillräckligt med fett så du håller dig.

Svara
Susanne 11 augusti, 2011 - 23:02

Då lär det bli en sväng till Lidl imorgon 😉 Tack för tips gulliga du.

Jag hoppas hoppas hoppas att min bok kommer imorgon, beställde den i måndags så den bör landa i lådan imorgon. Ska bli jättespännande att se vad Anna hittat på. Gillar den andra boken tokmycket.

Kram på dig och trevlig helg

Svara
Humlamamman 11 augusti, 2011 - 22:17

Åå, va du inspirerar. Måste verkligen ta tag i min vikt och ett tag var jag inne på Viktväktarna. Sen läser man din blogg boch, så blir man anti-viktväkatare. Har såååå svårt för lightprodukter mm som VV gillar. Har kört LCHF innan och vet att det funkar – det enda som lockade med VV var att jag då skulle få väga mig inför någon annan = lite mer dicsiplin. Men nu har jag förkastat idén; det blir LCHF istället.

Kram och tack för underbar blogg!!
Susanne

Svara
Åse 12 augusti, 2011 - 00:22

Häääärligt!!!! Du kan väga dig här ,)))

Svara
1 2 3

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.