Italiensk Lax och MatHem rabattkod till er!

5 januari, 2021

Reklam / Annons för MatHem

Är det fler än jag som är lite segstartade nu? Jag känner inte att jag sprudlar av energi eller inspiration direkt haha!
Det är ju lite motigt att komma igång med allt när det varit jul och nyår tycker jag.
Men nu känner jag att jag måste muntra upp mig själv och komma ur helgbubblan, jag vet ju att vi går mot ljusare tider både bildligt och bokstavligt!
Jag ska muntra upp mig idag och surfa lite inspiration! Lite nya vårkläder kanske? =) Eller nya träningskläder!

Frukosten är i magen, detta är mer eller mindre min standarfrukost! Lagom mängd energi, kolhydrater, protein och fett för min kropp och mina behov. Brödet är Mjälloms råg tunnbröd, inte superlågt i kolhydrater (8 g för 2 skivor) men tillräckligt lågt för mig.
Grekisk yoghurt blandat med keso, ägg, samiskt rökt skinka, avokado, Kalles kaviar med mindre socker etc.
Avokado på skinka med lite örtsalt är som GODIS 🤩

Har ni någon standardfrukost?
Det kan ju ta ett tag att hitta rätt tycker jag!

I går fylldes kyl och frys på för ett bra tag! Jag beställer ju min mat genom MatHem, som många av er vet vid detta laget.
(Jag har en rabattkod till er längst ner!)
Det är ju SÅ skönt att slippa behöva springa i affärer nu. Inte enbart pga pandemin utan för att förlänga jul- och nyårsledigheten litegrann!

Det här sköljmedlet köper jag alltid, min äldsta dotter Michelle som ju flyttade hemifrån för snart 3 år sedan har börjat köpa samma för det luktar ”SOM HEMMA” tycker hon 🥰

Ägg går ju i massor här hemma! Hela familjen äter ägg varje dag och Noel (snart 17) kan ju lätt få i sig 5 om dagen haha!

Med välfylld kyl och färsk lax så blev det en favorit igår! ITALIENSK LAX – Den måste ni prova!

Det ser inte mycket ut för världen men smakerna! Och hur enkelt är inte detta att få i sig  god och hälsosam mat!
Jag gjorde en fetaoströra till med yoghurt, fetaost, vitlök, salt och peppar.

Vill ni också fylla på hemma och njuta av ledigheten lite längre?
Då har jag en kod till er hos MatHem!
Med min kod får ni 100 kronor rabatt och detta gäller *trumvirvel*
ALLA kunder med koden ÅSE21 – gäller vid köp över 700 kr och fram till 17 januari!

KRAM på er!


Annonslänkar till Ellos

25% rabatt på Ellos kollektioner!


 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag?
Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


8 kommentarer

Ewa 5 januari, 2021 - 23:49

Hej Åse
God fortsättning har en liten fråga tänkte gå efter din fina nya bok samt din första vill gå ner några kilo men har du något mellis du kan rekommendera ? Ha det gott 😊

Svara
Åse 5 januari, 2021 - 23:51

Hej Ewa!
Mellis skippar man om man vill gå ner i vikt ☺️
Mellis är ju ngt man äter MELLAN måltider vilket bara är onödigt och innebär extra energi 😅

Svara
Margareta 5 januari, 2021 - 21:11

God fortsättning!!
Ja jag behöver all inspiration jag kan få nu.
Att det är svårt att komma igen efter jul (eller hela december) är ju inget nytt. Men den här gången är det värre än nånsin. Skyller på ett väldigt jobbigt halvår bakåt och att min far somnade in två dagar före jul.
Har nog aldrig tröstätit så mycket i hela mitt liv! Eller.. jag har nog aldrig varit medveten om att jag är en tröstätare. Har i alla fall släppt alla hämningar och ätit allt sött jag kommit åt. Så nu famlar jag och vet inte riktigt hur jag skall hitta tillbaka.

Men din inspiration kan vara en del av lösningen. Tack för att du finns❤️
Ska ta och kolla upp det här med Mathem..har ju hört talas om det men funkar det oavsett var man bor🤔

Svara
ÅsaS 5 januari, 2021 - 21:08

Åh, ett laxrecept! Precis vad jag behöver, nu när vi säljer ut vårt ”överlager” efter helgerna! Trots att jag jobbar med mat hela dagarna har jag noll lust och fantasi när det kommer till min egen matlagning.
Helgerna är nu slut, och jag likaså. Skönt att komma in i januari, för då lättar pressen och stressen och jag (vi) får mer tid till vila och återhämtning. Jag är ju inte som ”alla andra” som du vet.. 😉
Nä, nu blir det soffan och en och annan ost. Det är ju trots allt ”lill-fredag” 😏
Kram 💕

Svara
Anneli 5 januari, 2021 - 19:13

Har inte råd att att äta gott jämt men älskar din blogg med tips resor och böcker. Har alla dina böcker som du har skrivit själv. Fast jag inte kan göra allt så genom dig får jag en glimt in glitter och glamour🤩Fick tips av en arbetskamrat som följde dig och jag tror det var 2007 när du följde Viktväktarna. Och nu har även en äldre tjejkompis upptäckt dig. Så roligt och följa dig. Har redan läst ut din nya bok 🤩Så nu måste du genast skriva en ny som jag kan läsa 😉 Mer Åse till folket ❤️

Svara
Åse 6 januari, 2021 - 22:29

Tack rara!!! Så glad jag blir av dina positiva rader! 🥰 Största kramen!!

Svara
Bibbi 7 januari, 2021 - 19:27

Fantastiskt god Italiensk lax. 😋🥰
Tack för detta recept, också.
Här på Råå snöar det just nu. Riktigt mysigt. 🙂

Svara
Anita 5 januari, 2021 - 15:23

usch ja har ingen energi. Men så får man rycka upp sig här är de som har det värre.
Det känns ju att man inte kan träffa folk som vanligt blir lite enformigt.
Ikväll får gubben o jag mysa med 3 rätters
ostkorgar med räkröra
hjortfile med potatiskaka
mangofromage
ha en skön trettonhelg
Anita

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.