I pretend to work

av Åse

Innehåller annonslänkar

Hej hej alla raringar!

Freeeeeeeeeda’! Ska bli så härligt!
Idag har Juni studiedag så hon håller mig sällskap här hemma, just nu ligger hon på sängen här på mitt kontor och tjatar om smoothie.😛

Dagens sköna hemmaoutfit.
Cardigan Tora (kampanjpris HÄR)

Pigg rosa färg och så mjuk!

Jag väntar på bud med min nya Iphone X Max! Tjohoooo! jag är ju en tekniknörd av rang så ska bli kul med ny lur! Min Iphone X flyttar till Daniel.

Jag som precis fått en ny favorit från iDeal! Sååå fin tycker jag! I sammet och snygg länk, perfekt som liten clutch vid fest!
HÄR finns den. Nåja, den kommer till Iphone X Max också.

Nya snygga höstskal har också kommit – ni hittar dem HÄR
Ni har 20% fram till siste september med min kod 56kilo

Alice ska ha sleepover kalas här ikväll (oh boy…) så det blir allt annat än en lugn kväll 😉 Men de sköter sig så bra, brukar de göra!
Blir väl Tacobuffé till dem tänkte jag och sedan gott i skålarna.
Vad jag och Daniel ska äta vet jag inte än, kan tänka mig räkmacka faktiskt! Får klura.

Jag ska sätta mig och gå igenom Danmarksbilderna nu, jisses så många jag tog!
Sen kommer några inlägg!

Titta in igen om en stund, har ett gott laxrecept att dela med mig av!

KRAM 💘

JUST NU! Kampanj på LYMPHA VIBE (läs mer om den HÄR)
Min kod 56KILO ger ytterligare 25% rabatt på den här grymma vibbplattan!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

5 kommentarer

Maria 23 september, 2018 - 13:23

Står i valet & kvalet om jag ska uppgradera så är nyfiken moduler är nöjd m telefonen !? Berätta gärna lite!!

Svara
Åse 23 september, 2018 - 13:28

Hej! Vad uppgraderar du ifrån i så fall? Jag hade en X innan som så klart är väldigt lik. Men det är en skön användarupplevelse med större skärm och kameran är mycket bättre! (och då hade ju X en bra kamera!)

Svara
Catti 21 september, 2018 - 18:26

Hej Åse,

Jag ställde en fråga innan om ditt recept på kalvfärsbiffar i grönpepparsås men kommer inte ihåg VAR i bloggen jag postade det så hoppas det är OK att jag postar min kommentar här.

Hur som helst, det var JÄTTEGOTT…WOW!!! Kan bara rekommendera alla att prova! Jag har knappt använt kalvfärs förut utan nästan bara nötfärs, men OJ vad gott det blev med kalvfärs…så saftigt och gott…alla älskade det!

Jag var lite orolig att såsen inte skulle hålla ihop utan mjöl, men det gick hur bra som helst när jag reducerade den enl dina anvisningar.

En sak jag älskar med dina recept – förutom att de alltid, utan undantag, är fantastiskt goda och lättlagade – är att de inte innehåller en massa konstiga ingredienser. När jag följt andra kostplaner har jag skickat efter en massa produkter från andra sidan jordklotet som sedan använts en gång eller två innan de förpassades längst bak i skafferiet och blev för gamla och bara att slänga…när det gäller dina recept finns 9 av 10 ingredienser redan hemma och resten är lätt införskaffat på Ica e dyl…också viktigt nuförtiden när tidsbrist är en så viktig faktor.

Än en gång, stort tack för alla dina fantastiskt goda, vällagade och enkla (i betydelsen = inte ens massa krångliga ingredienser) recept och för att du lägger ut dem här…när jag lagar dina recept slår det aldrig fel: alla (familj, vänner, gäster, kolleger) ÄLSKAR dina recept!!!:-)

Svara
Pia 21 september, 2018 - 14:33

Åh va länge sedan jag va inne här! så Himla fin cardigan!!! Måste jag me ha ju! Vart har du köpt mysisarna??
Ärs, jag klickar hem hela Åsepåse till mig istället 😘
Tacos här med under skådespelet utanför med stormen som just nu bygger upp! Så maffigt ute på havet!!
❤️❤️❤️❤️

Svara
Jenjo 21 september, 2018 - 11:33

Vad spännande att höra vad du tycker om din nya telefon! Jag älskar också teknik, men ligger nog i lä när det gäller dig. Så jag har faktiskt bara en iPhone 7plus just nu. Men jag tycker det är lika kul att höra vad folk tycker om de nya sakerna som dyker upp. 🙂
Ditt recept från igår är förresten sparat. Det ska ABSOLUT provas!
Ha en fin kväll och helg. 🙂

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.