Helgen som kom och gick!

19 maj, 2019

Innehåller annonslänk

Hej på er!

Har ni haft en bra helg? Åh det har jag haft!
Nystädat hus i fredags och inget planerat! Hur UNDERBART! En helg öppen för spontanitet – Älsk på det!
Juni hade som skrivits gymnastikavslutning så det var vi på igår eftermiddag.

Ja vad säger ni… blev inget kul slut på den hårresande ”duellen” mellan Nederländerna och Sverige igår!

Vi gick hem till sis igår och såg ESC där – mys!

Vi sov länge idag – alltså hur skönt!? Pigg och utvilad och hela familjen åkte till Väla vid lunchtid då tjejerna och Noel hade klipptid. Tjejerna fick sedan köpt skolavslutningskläder och jag en snygg jeansjacka! Ska visa er!

Nu sitter jag och beställer lite på Ellos, lite klänningar inför Spanien etc! Ni vet att det är upp till 40% rabatt på överdelar, klänningar och badkläder va!? HÄR hittar ni!

Nu blir det hämtmat! En perfekt avslutning på en perfekt helg! 💕

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


1 kommentar

ÅsaS 19 maj, 2019 - 20:52

Sitter på jobbet (just nu kvällsfika, iofs) och klickar lite nytt till sovrummet hos Jotex. Nya, mörkläggningsgardiner bl a. Det blir så otroligt ljust där inne under sommarhalvåret, och VARMT, särskilt som solen ligger på hela em/kvällen. Och byter man till sammetsgardiner så ”måste” man ju byta till sammetsöverkast. Eller hur!? 😉
Tack för tipset om Ellos, det hade jag missat helt och hållet i den fulla mailkorgen. Får bli en kik in där också ikväll när jag kommer hem.
Jag tror jag missade den spännande omröstningen helt. Försökte verkligen hålla mig vaken, men ögonlocken var blytunga. Har man varit vaken och igång sedan 04:15 är det kanske inte så konstigt. Såg iaf slutet och kunde sen gå och lägga mig. Tror du jag kunde somna då, eller..?! Nä. Tröstar mig med att det blev sovmorgon imorse, välbehövlig, och skön, sådan.
Nä, snart dags att skutta ut i butiken igen och göra klart för stängning.
Önskar dig en fin, ny vecka! Själv ska jag starta den hos bästa kiropraktorn, som ska få rakställa mig igen, efter mina två egna, ofrivilliga, formjusteringar.
Kram 💕

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.