Hälsoresa till Kreta 11-18 maj

av Åse
8 kommentarer
Reklam för Kreativakvalitetsresor

God kväll!
2017 liggger fortfarande till största del som ett oskrivet blad framför oss och vi väljer vad vi vill fylla det med.
Jag STORSATSAR på min egen fysik och mitt eget välmående och det har börjat bra!
Till hösten så blir det en ny ”Sitgesresa” MEN det går inte till Sitges det här året utan med största sannolikhet till Malaga. Jag och mitt crew åker ner till Malaga i slutet av mars för att reka hotell m.m! Såååå spännande och kul med nytt ställe!
I maj åker jag till Kreta och det är Anna och Maria som är den fantastiska duon som håller i den här magiska återhämtninsresan med Yoga och Föreläsningar med ämnen som:
Lär känna din hjärna, var trivs den bäst?
Hur bygger du energi?
Mat som skadar och mat som läker

Vi bor på Vings fina anläggning Sunprime Platanias Beach, som ligger direkt på stranden med ca 10 minuters promenad till Platanias centrum (ca 1,3 km). Hotellet ligger i ett lugnt område. Transfer till flygplatsen tar ca 40 minuter (27 km) med buss. Platanias är den största av en rad vackra badorter längs Chaniakusten – där öns bästa stränder ligger. Det är också enkelt att ta lokalbuss eller taxi till Chania stad med större utbud av butiker och restauranger.
Läs mer HÄR
PS! Anmäl er till Annas nyhetsbrev så får ni nys om vårt rea till Malaga när info finns!

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

8 kommentarer

Fossingarna redo för Kreta! - 56kilo - De godaste LCHF recepten! 8 maj, 2017 - 14:03

[…] dagar här nu, jag och Michelle åker till Kreta på torsdag med Anna, Maria och Gunilla på deras hälsoresa! Förenar nytta med nöja – […]

Svara
Ina 31 januari, 2017 - 19:23

Vi ses på Kreta då Åse 😊

Svara
Åse 31 januari, 2017 - 19:26

Åhhhh hörde det!! Såååå roligt! Stor kram! ❤

Svara
Jenny 30 januari, 2017 - 21:14

Tjoho, just den resan har jag bokat!
För första gången på måååånga år så ger jag mig iväg på egen hand utan familj eller kompis, ska bara tänka på ”me, myself and I”! Ser fram emot detta och hoppas såklart på trevligt resesällskap trots min egoinställning 😊
Så härligt det ska bli!

Svara
Anna 30 januari, 2017 - 12:53

Måste bara tacka för inspirationen att testa PF i samband med strikt lchf. Har bara kört en vecka ännu men för första gången någonsin tänker jag inte på mat 24/7,samtidigt som jag aldrig ätit så här sällan. Älskar att äta mig mätt och nöjd 🙏🏼
Har en fråga. Hur mycket förstör man genom att äta frukost vid enstaka tillfällen (tex hotellfrukost) eller lägga till lite mer kolhydrater (choklad, vin, sötpotatis etc). Jag förstår ju att viktminskningen stoppas upp men finns det någon mer anledning till att man bör låta bli?
Jag gör detta för att tajta till mig på ett hälsosamt sätt.
Ha en fin dag och kul att du själv fått en sådan lysande start på 2017 👊🏼👊🏼
Kram Anna

Svara
Åse 30 januari, 2017 - 15:47

Vad härligt att höra! Jag älskar också den livsstilen!
Du fördärvar ingenting, snarare tvärtom! Kroppen ggillar att ruskas om emellanåt och att öka upp både kolhydrater och mänggd mat någon dag i veckan är fördelaktigt för hormoner som styr fettförbränning,men givetvis snackar jag inte pizza, godis etc men nåhon mörk chokladruta och lite vin och kolhydrater i form av potatis, ris och sötpotatis är ok. Kram på dig!

Svara
Jeanette 30 januari, 2017 - 09:40

Men åhhh, där har jag varit och det är ett fantastiskt hotell<3<3
Skulle vilja åka med…

Svara
Åse 30 januari, 2017 - 09:45

Gööööör det! =)

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!