Grillad smörgås

av Åse

Till lunch i dag blev det grillad smörgås gjort på Kesobrödet, det är användbart till mycket! I kväll ska jag ha det som vitlöksbröd till soppa!
I min ”macka”:
tomatpuré på skivorna
1 skiva rökt skinka
2 skivor ost
2 tomatskivor
1 tsk dijonsenap
oregano
IMG_0726

 
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
 

20 kommentarer

Erica 7 februari, 2013 - 17:05

Guud så gott det såg ut! Bra tips!

Svara
Jonas W 6 februari, 2013 - 20:19

Mh ser gott ut! Dijon förhöjer i princip vad som helst! 🙂

Svara
Nettan 6 februari, 2013 - 19:02

Gjorde kesobrödet idag , hade varmrökt lax på….jisses va gott
Tack för receptet och tipset att ha det som toast

Svara
Annelie M 6 februari, 2013 - 18:08

Hej Åse!
Testade ditt kesobröd i dag och det varsupergott. Tack för receptet och för din inspirerande blogg 🙂

Svara
Louise 6 februari, 2013 - 17:15

Men Åse!!!! Vet du vad du gör med denna gravida kvinna?! 🙂 igår, fick jag sticka ner akut till maxi för att kunna göra räksmörgås…..och NU! Tur jag har kesobröd färdigt, men ingen skinka?! Gaaaaaah! Som gravid kan man inte strunta i suget. Blir en runda till maxi igen alltså…. Ser så otroligt gott ut! Tack för all inspiration söta du ❤

Svara
Åse 7 februari, 2013 - 08:29

Haha sorry 😉 😉 KRAM!!

Svara
Sara 6 februari, 2013 - 16:28

Du har en sån himla härlig blogg!
Full av inspiration skriver jag matsedlar för veckor fram över =)
Tack!

Svara
Åse 7 februari, 2013 - 08:31

Roligt du gillar! <3

Svara
Hanna 6 februari, 2013 - 15:30

Hej!
Jag har läst på skinkpaketet att det innehåller socker. Jag förstår att det är någon tillsats i själva ”laken”, men hur mycket socker innehåller egentligen en skiva skinka och vilken sort är bäst att köpa när det kommer till just sockermängden?

Svara
al68 6 februari, 2013 - 15:05

Du är en pärla, vad hade vi gjort utan dig. Vet inte om du såg det på Instagram igår, men jag städade i mina kokbokshyllor och nu pryder lilla fina du hedersplatsen, en trevlig syn varje morgon ; )
Kramis

Svara
Åse 7 februari, 2013 - 08:32

Tack söta du!!!

Svara
Helena 6 februari, 2013 - 14:56

Hej Åse.
Blev väldigt sugen på grillad smörgås nu..
Är den lämplig även om jag viktminskar?
Tusen tack

Svara
Åse 6 februari, 2013 - 15:41

Yes!!

Svara
gunsan 6 februari, 2013 - 13:53

hej Åse
när du använder kesobrödet till varm macka, är det mixad keso då eller hel ?
man längtar ju onekligen efter våffelmackor ibland , så detta vore ju kul att prova 🙂

Svara
Lotta 6 februari, 2013 - 13:04

Har ofta läst din blogg men aldrig kommenterat. Känns som det är dags nu. Jag har några frågor som jag skulle vilja ha svar på.
Jag har fibromyalgi (kronisk värk) men är nu sugen på att skaffa din bok och lägga om min kost helt, som det är nu så kan jag inte träna så hårt men tänkte promenader och simning, tror du det skulle räck till att börja med?
Mycket bra blogg och recept så nu ska jag ge mig själv en spark i baken och komma igång.
Från ett fortfarande snöigt Karlskrona

Svara
Åse 6 februari, 2013 - 13:39

Hej! Javisst räcker det!! Varmt lycka till!!

Svara
theresia 6 februari, 2013 - 12:37

Mums va gott det ser ut! Går det att frysa kesobrödet? Undrar också vad du har för tips vid stopp i vijktnedgången samt vid trög mage??? Kanon blogg by the way 🙂

Svara
Åse 6 februari, 2013 - 12:40

Brödet går att frysa! Läs gärna mina inlägg under LCHF i menyn ovan ”värt att läsa” där står mkt om lchf och viktminskning.
Trög mage: kolosfett, 1-2 msk hela linfrön eller psylliumfrön/fiberhusk och tillräckligt med fiberrika grönsaker som broccoli, kål, blomkål etc.

Svara
Tess 6 februari, 2013 - 12:34

Åh, vad bra! Nu kan jag ta fram smörgåsgrillen igen!

Svara
Mari 6 februari, 2013 - 12:26

Wow, vad det ser gott ut. Måste baka brödet ikväll så kan jag ha varm macka till imorgon<3

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.