God morgon!

av Åse

…kära vänner! Hoppas ni är utvilade och har haft en skön helg!! Skön helg har jag haft om än något intensiv! Jag var helt slut i går men gick och lade mig tidigt och har sovit som en stock hela natten, sovmorgon till 8 så jag ska inte klaga 🙂 Trevligt har vi haft i allafall och vila kan jag göra när jag är död! 😉

Jag har haft en bra matvecka och mathelg! Är supernöjd och hoppas på ett minus på VV mötet ikväll! Vägde mig i mitten av veckan och då såg det bra ut men nu efter helgen och så är det den veckan i månaden, så jag vet inte.

Det har varit ganska omöjligt att räkna i helgen som jag planerat, vi har inte varit hemma mer än i går men jag har gjort bra val, tagit mindre av de mindre bra sakerna och mer av de bra! I fredags höll jag nere på dagen och på kvällen blev det oxfiléplanka och där var det mest kött, potatismosen är det ju ganska lite på plankor av. Beasåsen var inte smal men jag tog en bra klick ändå! Några glas vin och vitchokladmousse.
I lördags var det dels kinamat på dagen men valde en bra rätt, heta stora räkor i klar sås och så 1 dl vitt ris till det.
På kvällen var det superfräsch plockmat som passade en viktväktare! Sallader, färska frukter, chili con carne, vegetarisk paj, gott bröd, fruktsallad till efterätt och sedan tog jag 1/3 chokladbakelse, några glas vin på det 🙂 Mao så har jag förbrukat mina veckobonus men jag tror inte jag översteg så mkt mer än det!
Är otroligt taggad, motiverad och jag känner att jag halkat in i rätt gänga nu! Nu blir det en ännu mer prövande helg som kommer dock. På fredag morgon drar vi till London, kommer hem på måndag! Kommer inte räkna Pro points men kommer göra som i helgen – använda det sunda förnuftet, njuta men inte göra en massa dåliga val – man kommer så långt på det, mer än man tror! Många ggr så släpper man ju på allt när man inte har full kontroll.

Det är så roligt att ha kommit igång med mötena nu, jag blir så mkt mer motiverad när man känner att man ska dit, man får massa motivation där också, så mötena ska inte underskattas – inte för mig i allafall.

Ha en fin dag nu! Om jag orkar så rapporterar jag in veckans plus/minus sedan i kväll.

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

21 kommentarer

Viktvaktaren 1 februari, 2010 - 23:36

Ha det supertrevligt i London!!!!

Svara
LenaH 1 februari, 2010 - 20:19

Bra jobbat i helgen, Åse! Hoppas du fick önskvärt resultat idag! *kram*

Svara
Mathilda 1 februari, 2010 - 19:52

UNDERBART med denna motivation! Jag känner likadant och blir än mer taggad när andra också är det. :))

Låter som ett bra tänk inför festligheter och London. Det går inte att hela tiden räkna slaviskt och bocka av, men om man blir lite kostmedveten och använder sig av det + ett sunt förnuft, kommer man nå sitt mål tillslut.

Svara
nettchen 1 februari, 2010 - 18:29

Visst är det bra med bonuspoints, hade själv en rejäl festhelg men hade sparat så jag höll mig inom ramen och det blev ett – igår när jag vägde mig, hoppas på det samma för dig

Svara
kiruasn 1 februari, 2010 - 16:28

Vilken fantastiskt inspirerande sida.
Tack för att du så generöst delar med dig av den./ Ullis

Svara
anna-lena 1 februari, 2010 - 15:39

Lycka till ikväll, hoppas på ett minus iallafall. Har själv varit borta hela helgen, har med gjort bra val, fast det inte är så lätt att alltid räkna PP. Ha det skönt.

Kramis A-L

Svara
leo 1 februari, 2010 - 13:03

Glömde att önska dej ”lycka till” i kväll!

Svara
leo 1 februari, 2010 - 13:01

Hej Åse!

Måste bara säga att jag bara ”älskar” din sida! Du har även super goda recept…Jag är en 2 barnsmamma som håller på med vv jag oxå..å jag bara älskar d nya programmet! Jag ska ner MÅNGA kilon nu..fick barn i maj så jag la på mej alldeles för mkt..så 30 kg ska bort nu…å då är det KANON att kunna gå in på din nya toppen ”sida” var även med på din gamla!!

Svara
Åse 1 februari, 2010 - 15:30

Tack! Lycka till med gravkilona! 😉

Svara
leo 1 februari, 2010 - 16:15

Tack så mkt =)

Svara
Mariah 1 februari, 2010 - 12:53

Du har verkigen en riktigt bra inställning till viktminskning och mat nu.
Vilken sporre du är!
London gör mig lite avis 😉
Hoppas ni får det jättemysigt och roligt och god mat och allting på samma gång.
Hoppas oxå att vädret blir lite bättre för er!

Jag känner mig svullen och tjock idag trots mina -5kg.
En dålig dag helt enkelt,
det är lätt att spåra ur då men jag har gett mig f*n på att så ska det inte bli!
Ska ju mäta mig på torsdag, det ger säkert en spark i rumpan när jag ser dom cm som är borta 🙂

Kram till dig!
//Mariah

Svara
Mariah 1 februari, 2010 - 12:55

Och du, hoppas mötet ikväll ger dig ett litet – tecken 🙂
Kul att du uppskattar mötena,
jag längtar efter att gå på mina.
Synd det är så långt…konsulenten är toppen.

Svara
vickan 1 februari, 2010 - 12:33

har haft en underbar helg men är inte ett dugg utvilad 🙂 men vad gör det!

puss o kram på dig och heja dig som är så motiverad!!

Svara
Sagalill 1 februari, 2010 - 11:43

Vad roligt att det gått bra!
Ha det så kul i London! =)

Svara
Susanne 1 februari, 2010 - 11:37

Lycka till på mötet ikväll! Jag tycker det är svårt att vara lagom duktig om man inte räknar, går lätt överstyr för mg då. Sånt man får öva!

Svara
Nelson 1 februari, 2010 - 10:57

Vad roligt att ni har haft en helg med full fart. Fast tiden går så hiskeligt fort bara 😉

Kram

Svara
Engverth 1 februari, 2010 - 10:50

Härligt att vara såå taggad, men visst underlättar det med att ha möten att gå på och träffa andra personer i samma sitts.
Jag har ju fortfarande min xtravaganza möten att gå på, men nu kör jag ju med LCHF men jag har ju möjligheten att få väga mig på en riktig våg som väger kroppsfett, muskelmassa m.m.
Ha en underbar måndag och klart att det blir ett bra resultat ikväll!
Kram!

Svara
@nette 1 februari, 2010 - 10:45

Låter som en härlig helg. Lycka till i kväll.

Kramar @nette

Svara
Ida A 1 februari, 2010 - 10:23

Underbart med sådan inställning!
Själv har jag äntligen slutat rökt och har varit rökfri 1 vecka och det känns bra, dock måste jag vara väldigt uppmärksam på PP. vill ju inte gå upp i vikt utan ska ju ner ca 8 kg 🙂

vad härligt med London. Min svägerska ska också dit i helgen så vi kommer att vara både barnvakt och ta hand om deras katt från torsdag till söndag…
Ha en bra dag
kram

Svara
Novalii 1 februari, 2010 - 10:14

Ja, lycka till ikväll!
Började själv med GI idag och hoppas att gå ner 15-20 kilo! Mot Beach 2010! 😉

Svara
emho 1 februari, 2010 - 09:59

Va skönt att det går bra!
Lycka till ikväll då:)

Kram Emma

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.