Glaset är alltid halvfullt!

av Åse

Gokväll från en tröttmössa utan dess like! ”Den där” veckan och hade mest velat dra något gammalt över huvudet men sitter nu här efter en matlagningsdag och har svårt att komma till ro fast ögonen går i kors, har haft en härligt positiv, kreativ dag – i julens tema. Plåtning för femte Mat & Hälsa.


Mina små statister tar lite paus

Jag smsade just min goding Sara (vännina men även min frisör) och bönade och bad om klipptid så i morgon ska mitt hår äntligen få lite omvårdnad! Hår och naglar växer som ogräs på mig!! Så det glädjer jag åt mig nu, men fööööörst: En god natts sömn!

Ses i morrn!!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

4 kommentarer

Anna Karlsson 23 oktober, 2012 - 16:03

Wow, man längtar verkligen till julen när man ser dessa bilder. Man måste komma ihåg hur skönt det kan vara med lite kvalitetstid! Älskade förra inläggetmed brownies och liknande som du skrev, ska definitivt testa det också!

Svara
Anna 23 oktober, 2012 - 10:13

Spännande att se resultatet sen! Börjar också längta lite till jul, det blir ju en bra julvecka ur ledighetssynpunkt…bara två dagar som är klämdagar = lättare att ta ledigt för mig från le job!
Hoppas du blir nöjd hos frissan idag! Snygg är du alltid!
Kram från Karlskrona

Svara
Elisa 23 oktober, 2012 - 09:35

Sedans jag började med LCHF har mitt hår och naglar också börjat växa som ogräs… Tjocka, starka och glänsande är de båda också. Får även höra ofta hur vita fina tänder jag har. Borstar dem 2 ggr om dagen och använder inget munsköld eller tandtråd dagligen som tandläkarna rekommenderar. LCHF är ju värsta skönhets dieten!

Svara
Anna-Lena 23 oktober, 2012 - 08:39

Mysigt med lite julbilder, längtar faktiskt till jul ; ). Skönt med lite ompyssling av sig själv, det behövs ibland. Min dag består av att åka med min lilla mamma till sjukhuset, hon tillade illa när vi var på stan i fredags och bröt högerarmen och ev. spricka i vänster handled. Dax för ny röntgen idag så vi befarar att det blir operation. Ikväll skall jag och mannen gå på bio och ut och käka lite gott, kvalitetstid för OSS ; )
Ha en skön dag, kram kram

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.