Fylld (proppfylld) hamburgare i salladsblad

av Åse

God morgon!
Jag har suttit på kontoret sedan innan 8 – ni vet ju hur duktig jag är på att samla allt ”Till måndag” GAH!
Nejdå ingen fara, ibland behövs det lite adrenalin för att få saker gjorda!
Jag är pepp på ny vecka 🙂 Nu känner jag att energin återkommit efter förkylningen i början av förra veckan så nu måste jag komma igång med träningen igen. I dag blir det löpbandet och lite hemmastyrka.

Igår blev det en rejält fylld hamburgare extra allt! Åh bästa som finns när man är så där hungrig och sugen på något ”slabbigt”. Jag älskar en Bunless Burger som är fullproppad med godsaker =)

Till tre stycken burgare hade jag 500 gr eko nötfärs, en skvätt grädde, 1 ägg, lökpulver, vitlökspulver, salt och peppar.
Burgarna fyllde jag sedan med hackad färsk mozzarella, hackad jalapeno, knaperstekt bacon och röd cheddarost.
I salladsbladen hade jag förutom burgaren röd cheddarost, gul lök, tryffelmajonnäs, amerikansk gul senap och saltgurka.

Vad gillar ni i era hamburgare?

Nu ska jag jobba på här! Vi ses snart igen för jag har massa härliga tips (och rabatter) att dela med mig av idag.
Nu kickar vi igång denna veckan hörrni och gör så många bra saker vi kan för att må vårt bästa, det ska jag göra!

🌷

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Maria 4 mars, 2019 - 22:08

Vilken hamburgare!!!!!

Svara
Maria 4 mars, 2019 - 13:52

Men alltså hallååååå …… En hamburgare UTAN bröd, varför i allsindar har man aldrig tänkt på det, det låter ju urgott, o så mycket ”lättare” mat 🙂 Rejäla salladsblad med goa fyllningar som, bacon/ost/inlagd gurka/lök/senap/ketchup hahahaha ja dom ingrediensarna är ett ”måste” om man inte byter ketchupen mot färska skivade tomater förståss osså ska de va majonäs på, Det där blir en rätt till grillningen i sommar, garanterat, med en mixmelonsallad till !!!!!! Ser redan framför mej sittandes i kvällsolen med ett glas rosé, grillad hamburgare/bacon/lök, dessa underbara dofter …… Tack gumman 😀 Vädret här i Hbg e ju inte det bästa just nu o ska va hela veckan ….. suck …… Va gött o få drömma bort ett tag 😀 Ha de bäst 🙂

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.