Full fart framåt!

av Åse

God eftermiddag! Pust varit mycket i veckan men det är bara kul jobb! 
I helgen skulle jag egentligen åkt till Ullared men sköt på det, dels har jag massor med jobb men sedan så vill jag umgås mycket med familjen nu, säkert lite sviter från olyckan med Juni – känns som jag vill krypa in i familjebubblan och frossa i den.
På söndag ska jag dock på smarrig bruch med mina kollegor Anna, Maria och Gunilla (Travel Gallery) för nu är det ju endast FYRA veckor kvar tills vi och 35 st deltagare åker till Sitges/Barcelona på Hälsoresa!! Otroligt många som ville följa med så många att vi var tvungna att säga nej till en del. Vi var strax över 20 förra året och i år 35 som sagt, och vi måste ju kunna räcka till för alla =)
Hur går det med livet nu när skolorna börjat och många är tillbaka på jobbet efter semestern? Jag tycker det känns skönt! Får man säga så? 😉
Men jag välkomnar rutinerna!
Och nu har jag kickat i gång ett 6 veckors program med min PT (Therese) på Aktiverum. Är sååååååå taggad! Tre styrketräningspass, Cardio + ett Body Balance + 3 min planka om dagen. Det ni! 
Ska bli så galet kul att verkligen satsa så mycket som jag kan och vill på träningen.
Förebilder är tagna så vem vet jag kanske delar med mig av dem om 6 veckor! – Om jag vågar! Haha =) 
Lite mer muskler och lite tightare kropp ska jag nog hinna få till hoppas jag! Det blir min rygg glad över. Jag har tappat muskelmassa över sommaren det visade vågen hos Therese 🙁
Nedan två bilder från mitt nya projekt. Mats levererade alla bilderna i dag och jisses så nöjd jag är! Han ser på objektet genom kameran som jag gör, så det känns som om jag själv tagit bilderna. Och i detta projektet är det viktigt. ♥
Bästa Leila är som vanligt en helt fantastisk inspiratör, är så glad att jag lärde känna henne när vi delade rum där på 4good resan till Mallorca!
JZ7A3416
Linne Vilja Print Single, Shapebyxor Milla från R Sportswear
 
JZ7A3971
Spurta i uppförsbacke, YAY!
 
Dagens lunch, såååååååå enkelt men gott! Jag skulle nog kunna leva på detta! Ger perfekt mängd energi och mättnad! Slurp!
IMG_4751
I kväll blir det *trumvirvel*
KÅLPUDDING!! Åh smarr vad gott det ska bli!!!!
Må gott vänner! KRAM ttill er!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

5 kommentarer

Jenjo 22 augusti, 2014 - 10:13

Jag älskar rutiner och få ha vardagen här igen. Visst är semester och sommar bra, men en kombination av de båda är bäst. 🙂 Semester året runt vore inte så kul… 😉 Fast vi lever ju semesterliv varje helg fortfarande, då vi är ute med båten… 😉
Kramis

Svara
Helena S 22 augusti, 2014 - 08:14

Hej Åse,
Härligt att komma igång med träningen efter sommaren. Kör hårt, tjejen!
Att sluta sig i familjebubblan är guld värt och något som hela familjen mår gott av. Hoppas att ni får en mysig helg tillsammans.
Heja Juni !!!
Hälsningar, Helena

Svara
Maria Nordström 21 augusti, 2014 - 20:51

Tack för dagens inspiration, det hjälper nåt kopiöst. Jag kör lite i taget för att sen köra full fart så gott det går med träning då jag har problem med lederna. Gillar oxå när det blir lite ordning o reda. Då har man nåt att se fram emot till nästa semester. Kram

Svara
Barbro 21 augusti, 2014 - 17:42

Kålpudding är ju jättegott åt det i helgen med hemmagjord lingonsylt till.
Hade varit närmare skulle du få en burk.
Ha det gott med dina nära o kära.
Kram

Svara
Åse 22 augusti, 2014 - 08:18

Vad go du är! Det hade jag gärna tagit emot! =) KRAM!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.