Ett foto i timmen?

av Åse

Gokväll!! Här har det varit en intensiv dag! Massa ärenden hit och dit, bla har fyra barn varit och klippt sig, sonen har provat ut nya glasögon, sedan har det varit födelsedagsshopping då tre av våra barn fyller år i morgon! (tvillingarna och nästyngsta dotra). Nu är jag mätt i magen av ostfylld, parmalindad kycklingfilé med kokt färsk broccoli och en sallad och nu fyller jag upp bubbelpölen för att ta mig ett lååååångt bad! I morgon är det upp i ottan och för att sjunga för tre älsklingar!

Eftersom jag precis fått in alla mobilbilder i datorn, så blir det helt enkelt en bildkavalkad av alla mobilbilder jag tagit i dag! Haha! man kanaske ska göra så i framtiden, jag tar en herrans massa bilder med iphonen dagligen, blir lite som en dagbok att outa dem =)

 

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

14 kommentarer

Kristina Sv 8 november, 2011 - 10:35

Vad praktiskt att kunna fira så många på samma dag! Har man så många barn som du blir det ju annars rätt ansträngande med alla kalas som ska ordnas!!
Jättekul med alla bilder, mer sådant 🙂

Svara
elin 8 november, 2011 - 09:35

Åh, jag älskar Kök & Form.. Måste gå dit varje gång jag är i Hbg! De har sååå mycket fint… (allmänt roligare att handla när man inte är där man brukar vara, och då har jag ändå göteborg som min stad) 🙂

Svara
Eva 4 november, 2011 - 15:47

Å vilken affär så mycket fint. Läff-tiffs som Madeleine alltid ville ha. 🙂 (hon är bara 27 år nu)

Svara
seperti 4 november, 2011 - 12:17

Så du var också på jutan igår, hehe, min bror var där och tävlade. =)

Svara
Maria B 4 november, 2011 - 09:31

Hej,
Jag har en fråga angående mat och träning som jag hoppas du kan ge tips på.
Jag tränar numer ganska hård konditionsträning ca 3 dagar i veckan (body combat). Träningen är oftast 17.30-18.30 eller 18.30-19.30. Under dagen äter jag bra, enligt LCHF frukost, lunch och middag. Men….vad skall jag äta på kvällen efter träning? För det är väl fortfarande så att man skall äta något efter träning även om man äter LCHF? Oftast äter jag turkiskt yoghurt, bär och nötter som jag tycker är jättegott. Men tänker att det kanske inte är så bra mat då jag gärna vill gå ner lite i vikt. Har du tips så blir jag jätteglad!
Och tack för en jättebra, inspirerande blogg!
Hälsnignar
Maria B

Svara
Åse 4 november, 2011 - 10:06

Eftersom du tränar konditionsträning så finns det inga direkta direktiv till vad du ska äta, ät när du är hungrig. Men jag hade bytt ut den turkiska yoghurten mot en riktig LCHF tallrik bestående av protein, fettdel och grönsaker.

Svara
Jenjo 4 november, 2011 - 08:35

Men men men…. Vad är det för butik!? Såg ju jättespännande ut!
Kramis

Svara
Åse 4 november, 2011 - 10:52

Kök & Form på Väla!! Helt underbar affär, jag blir SJUK där inne!!

Svara
maja 4 november, 2011 - 07:57

Oj tre på samma dag. Grattis till dom;) HOppas ni får en kanondag! Supersnyggt porslin förresten=)

Svara
Åse 4 november, 2011 - 10:53

Tack! Visst är det! Vill haaaaaa!!

Svara
Yvonne 3 november, 2011 - 22:40

hihi men visst är det kul att komplettera fotografering med lite iPhonebilder, det blir liksom lite mer ”in the moment” Bubbelpölen låtsas jag som att jag inte hörde något om, känns alltför lockande i kylan! Stort grattis till barnen och mamman med! Ha det så mysigt imorgon! Kram på dig

Svara
Åse 4 november, 2011 - 10:54

Ja men visst är det! Det är ju många härliga moments per dag som man förevigar lite snabbt med mobilen men sedan glömmer bort.
KRAM!

Svara
Tina 3 november, 2011 - 22:00

Ska du sjunga för 3 stycken? Har du trillingar som fyller år? Ursäkta om det är en dum fråga men jag har inte följt din blogg så länge.

Svara
Åse 3 november, 2011 - 22:12

Jag har tvillingar och ytterligare en dotter (9 år yngre) som är född på samma datum som de, hon föddes på deras 9 åriga födelsedag mao 🙂

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.