Erbjudande hos MatHem till er!

27 mars, 2017
Samarbete MatHem.se

Hej hej!
Jag har nyss rivit av ett styrkepass på gymmet, älskar att börja veckan med gymmet det sätter ribban för hela veckan!
Grannarna hade gjort min kålpudding igår och såååå sugen jag blev så jag tog fram ett paket nötfärs från frysen, fick ju mathem leverans i helgen = frysen full! HURRA!Jag beställer från MatHem ca 1 gång i månaden, både till familjen och för företaget och för oss så har det sänkt våra matkostnader rejält! Jag fyller upp kylar och frysar och skafferi och tvättstuga!

Jag värdesätter att kunna sitta och fundera i lugn och ro, klicka hem med en kopp kaffe som sällskap och sedan få matvarorna levererade till dörren.
Nu finns det dessutom tusentals nya varor, det är billigare och fler leveranser! HÄR kan ni se om ni kan få levererat hem till er. 

Till kidsen! Glutenfri gnocchi
Haha! Slog till på en svamphink! Nu ska de odlas champinjoner!


Emellanåt är det gott med bönpasta även om det hör till ovanligheterna.
Massa goda recept finns också att inspireras av! Den HÄR tänkte jag göra i morgon, lööööööv ädelost och löööööv lövbiff =)
Nu har jag en rabattkod att dela med mig av! Koden 56KG100 och den ger 100 kr rabatt till alla beställningar över 800:-! Gäller t.o.m 2 april! 
Kram kram!

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


1 kommentar

Cecilia Pena 27 mars, 2017 - 18:19

Tack för det! Nu har jag också handlat på Mathem 🙂 Så skönt!
/Cissi

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.