En s å d a n dag.

av Åse

En sådan dag, trött och oinspirerad. Tankat positiv energi hos min übergoa Sara som tog ut mina extensions. Känns som halva håret försvunnit fast det blivit långt under tiden och jag faktiskt HAR mycket hår!
Hemma hos voffsarna och nu förbereder jag för kursen i kväll. DÄR ska jag träffa underbara Anna igen som ska komma och signera sin nya bok!! Och så ska jag få träffa de rara kurstjejerna igen så jag tror jag kommer tanka mycket energi idag! Finns inget som lyfter en som andra positiva människor!

Jag är självklart totalt matoinspirerad i dag också.. I dag är jag sugen på sushi, japps jag tror jag måste ha Sushi. Finns det något som är värt att lägga lite mer kolhydrater på så är det Sushi! (tycker jag) Det positiva är att jag får i mig lite fet fisk 😉
I morse hade jag ju bestämt mig för att gå på Cxworx men jag har inte haft tid, meeeeeen jag ställde mig på löpbandet här hemma en halvtimme OCH gjorde lite olika plankor! Jag kan, jag vill och jag ska!
I morgon är det gymmet igen och på fredag kör jag Cxworx vid 10:20, sedan drar vi till Köpenhamn!

Sorry att det inte ramlar in spännande recept just nu, det kommer när jag hittat inspirationen!! Har Jamie Oliver på här i bakgrunden så vem vet…;) Rätt som det är så ramlar inspirationen på igen!

20120307-152316.jpg
Bye bye långa hår!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

24 kommentarer

ÅsaS 8 mars, 2012 - 17:01

Är själv inne i en oinspirerande period just nu. Har liksom fastnat i en ond spiral – MEN, jag gör i alla fall ganska bra mat-val trots eländet… Alltid något… 😉 Jag antar att det har med dålig sömn, stress på jobbet och allmänt mycket i övrigt att göra. Jag ska försöka ta tag i livet igen i helgen som kommer – sova ut ordentligt, tänka på mig själv och bara göra kul saker, inget märkvärdigt direkt, utan sånt som jag vet med mig att jag mår bra av. Men först ska hemmet rivas av med dammsugare och mopp och fixas hemtrevligt och mysigt igen – fortfarande kaos efter renoveringen, och soffan som vi beställt har inte kommit än, så det är en hel del som är lite provisoriskt för tillfället. Men det ger sig väl snart det också.

Kram på dig och ha det så mysigt och trevligt i Köpenhamn! NJUT av varje minut!
ÅsaS

Svara
Mia 8 mars, 2012 - 13:34

Superfin topp!! 🙂

Svara
Åse 8 mars, 2012 - 15:57

Tack!! =)

Svara
Sara & Busungarna 7 mars, 2012 - 22:14

Vilken toksnygg topp!
Hoppas kurskvällen blev bra 🙂
Kram å puss

Svara
Jenny 8 mars, 2012 - 19:43

Finns på ELLOS, både i korall å guld :))

Svara
Åse 8 mars, 2012 - 19:56

Inte denne;) Denna är från ICHI. Kanske finns ngt liknande där?

Svara
Jenny 8 mars, 2012 - 19:58

Då e dom väääldigt lika :))

Svara
Åse 8 mars, 2012 - 20:01

Kan du skicka länk? kan vara kul att se!

Åse 8 mars, 2012 - 20:17

Hittade! Lik modell fast min är inte i trikå, och så är min plisserad och har ett band som man knyter bak + ganska urringad bak och knapp: http://www.ellos.se/dv/1-Overdelar-Toppar/SaraKelly/_/N-f45Z1z140tj?Nr=280984

Åse 8 mars, 2012 - 20:09

Tack gums!!! Allt gick bra!! <3

Svara
Uppochhoppa 7 mars, 2012 - 19:36

Suget på sushi kan ofta bli övermäktigt, bara att ge efter… eller välja sashimi! Då äter man ju nästan bara fisken och får ändå den där goda wasabi/soya – feelingen på. Jag brukar också halvera riset när jag äter sushi,. dvs, ta bort lite risd från varje kudde, kanske 1/3del, det blir ofta ganska mkt ris tillslut som man inte lagat ner i kroppen och mätt blir jag ändå.

Svara
Åse 8 mars, 2012 - 15:57

Suuuuperbra tips!!! Tack!

Svara
Maria i Gbg 7 mars, 2012 - 19:14

Åhhh, vilket underbart Sushisubstitut du tipsade om där Erika. Jag älskar, och längtar efter sushi mest hela tiden men riset badar väl nästan i socker så jag försöker hålla mig. 🙂 Jag ska definitivt prova dina rullar.

Åse: Ta en liten mellandag, du är ju snabbt på banan igen. Vi mår bara bra av att du är ärlig och erkänner att du också är oinspirerad ibland. Det är därför vi gillar dig så mycket, du bjuder på hela registret.

Kraaam!!!

Svara
Åse 8 mars, 2012 - 15:58

Kraaaaaaaaaam!!!!

Svara
Mamma Mia 7 mars, 2012 - 19:11

Hejsan
Hur känns det nu när håret är borta? Känner du dig ”lätt”? Kan man återanvända håret som du tog bort eller är det för ”slitet”?
Jag är liten sugen på att sätt in läshår till hösten, får se hur mitt hår mår i förg och form.
Kramis Mamma Mia

Svara
Åse 8 mars, 2012 - 15:58

Det känns skööööööönt! =)))
Håret återanvänder man! Håller lite olika länge beroende på livsstil etc.

Svara
Linruz 7 mars, 2012 - 19:02

Vännen, klart att även du måste få ha sådana dagar där insperationen tryter.
Hoppas kursen gick bra i kväll.
Kram på dig du fina
Lina

Svara
Åse 8 mars, 2012 - 15:59

KRAM!!

Svara
Anna 7 mars, 2012 - 18:22

Hej Åse!

Jag älskar den här sidan och dina recept! Idag gjorde jag remouladsåsen och den är fantastiskt god…det är som du säger, det finns substitut för allt och man behöver faktiskt inte sakna något med LCHF!

Jag har två frågor och hoppas det är OK att ställa dem här:

– har du något bra recept på LCHF-scones? Funkar det med kokos- och/eller mandelmjöl? Jag hittade ett recept hos Cathrine Schück på LCHF-sylt (bara jordgubbar som mosas) som borde funka jättebra med lc-scones och smör.

– jag har prövat att äta nötmüsli till frukost med 10%-ig grekisk yoghurt (recept från Paulúns LCHQ samt Cathrines bok Aldrig mera banta). Men efter ett par timmar är jag vrålhungrig och drabbas av vansinnigt sötsug. Det verkar som om bara omelett funkar för mig om jag ska stå mig till lunch. Betyder det att jag är väldigt sockerkänslig och att nötterna trigger igång sötsug hos mig? Jag är uppvuxen med tanken på att omelett är en typisk ”söndags- eller hotellfrukost”, dvs något man kan äta ibland när man vill lyxa till det men absolut inte varje dag…så därför har jag försökt att äta yoghurt och nötmüsli, men det verkar inte som om det funkar.

Svara
Elin 7 mars, 2012 - 19:01

Testa Kesoplättarna! jag har börjat med det nu, eller min variant, 3 ägg, en klutt ca 1/2 dl keso, en knapp matsked fiberhusk, mixa och stek på svag värme till en storpannkaka, servera med bär och lite turkisk yoghurt. Förut åt jag en blandning av lätt kesella och vanlig yoghurt, 3:1, med micrade bär och kokosfett, men pannkakan står jag mig mycket bättre på! Men jaghar svårt för salt mat som omelett på morgonen.

Svara
Åse 8 mars, 2012 - 16:00

Scones har jag inget bra recept på tyvärr!!

Det är snarare yoghurten som triggar dig! mejeri är aptitstimnlerande och mättar dåligt! För mig fungerar dock kesoplättar jättebra, mycket protein i som mättar.

Svara
Anita 7 mars, 2012 - 17:35

Vilken snygg topp, den klär dig! Ha dé så trevligt i kväll på kursen. 🙂

Svara
Erika - LCHF till vardag och fest 7 mars, 2012 - 16:04

Tungt med trötta och oinspirerande dagar, men det låter väldigt trevligt med kurs ikväll. Är du sugen på sushi kan jag rekommendera dessa som jag åt i fredags, så goda. Helt klart sushikänsla över det:
http://vardagfest.blogspot.com/2012/03/laxrullar-med-wasabi-och-cream-cheese.html
Kram Erika

Svara
Åse 7 mars, 2012 - 16:09

WOW!!!! Tack för tipset!!!! Blir rissushi i dag för jag hinner inte (och jag äter rissushi sååååå sällan) men jag ska absolut testa din variant! tack snälla!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.