En ost- och charkbricka hos sis

av Åse

Hallå vänner!

Ni är lika tysta som jag haha – hoppas allt är bra med er!
Jag sitter uppe på kontoret och betar av jobb – pust varför varför har jag så svårt att komma igång 😉 Måste ha blåslampan på mig för att kicka motivation! Nu förstår jag ju min egen biokemi och vet att jag har mycket Gaba och behöver adrenalinet för att få ngt gjort – bara gilla läget, så här är jag!

I onsdags så bjöd vi hem oss till syrran på en spontanare.

Vi köpte med oss lite goda ostar och chark och de stod för bubbel!

Brie de meux, brillat savarin, st agur, gruyere, bavaria blue och så en ny ost för oss: ekologisk Fyrtornsost
Whiskeyost, oliver, cocktailkapris, tryffelsalami och en grymt god parma!

Denna Cavan bjöd de på, en Brut Nature (lite socker i) som var riktigt trevlig! Finns på bolaget men jag har inte sett den innan, tror det får bli ett glas ikväll!

Nä vänner vi hörs senare!
Kan ni inte tipsa mig om vad ni ska äta idag?? jag är slut på idéer och frågar jag barnen så skrålar de TAAAAAAAACOS! haha!

JUST NU! Kampanj på LYMPHA VIBE (läs mer om den HÄR)
Min kod 56KILO ger ytterligare 25% rabatt på den här grymma vibbplattan!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

11 kommentarer

Renée 2 februari, 2019 - 09:40

Crepes med champinjon- respektive räkfyllning lagade maken till fredagsmyset igår!

Svara
Åse 2 februari, 2019 - 09:40

Låter mums!!!

Svara
Eva 2 februari, 2019 - 08:28

Att vi är tysta beror nog på att det inte alltid går att kommentera tyvärr! Försökte häromdagen men nä det gick inte. Händer oftamig att det inte går så det kan nog vara en orsak till att det är ”tyst”. Tänkte nu att jag måste prova nu och nu gick det👍
Mmm älskar tips även från dina läsare😍

Svara
Åse 2 februari, 2019 - 08:32

Åh vad trist att det inte funkar!
Får kolla upp vad det kan vara!
Om man klickar på titeln så kommer man in till inlägget och där kan man kommentera 💕

Svara
Laila 1 februari, 2019 - 14:19

Underbar ostbricka! Visst är bubblet gott! Och jag har hört att det är Petter (sångaren) själv på bilden, men jag kan inte riktigt se det….
Sonen och jag ska göra fisktacos i vår airfryer ikväll. Supergott och smidigt. Vi kör Leilas recept: https://leilasgeneralstore.com/recipe/fisktacos-med-mangosalsa/ inte glutenfritt eller 100% LCHF men känns ändå ok. Ponzusåsen föll oss inte riktigt i smaken så den skippar vi, men resten är jättegott.
Önskar er en härlig fredagkväll och helg!
//Laila

Svara
Kristina 1 februari, 2019 - 13:49

Hej, här hemma vill barnen också ha tacos varje fredag efter skolveckans slut. Någon gång har jag gjort tacopaj eller nachos på plåt men det är just något med tacos barn gillar tror jag. Så något tips på middag ikväll har jag svårt att ge då vi äter tacos😄 men en god potatisgratäng med bea och fin köttbit är ju gott. Kram Kristina

Svara
Maria 1 februari, 2019 - 13:49

Vilken ost och charkbricka 👍👍 bubblet är mycket gott 👍🥂

Svara
Tobbe 1 februari, 2019 - 11:55

För min del blir det LCHF-pasta/färskostpasta med någon slags skinksås till middag. Och så en stor sallad så klart 🙂

Svara
Helena 1 februari, 2019 - 11:54

Vi har börjat att göra matsedel här hemma .
Helst på torsdagar sen handlar vi på fredagen . Och i dag blir det hamburgare
Med sötpotatis pommes och sallad och god dressing

Svara
ÅsaS 1 februari, 2019 - 11:21

Åh, vilken underbar ost- och charkbricka! Fyrtornsosten och Whiskeyosten, har de några fler namn? Nya sorter för mig, och skulle vara roliga att testa. (Om inte annat så i delin på jobbet.. 😉)
Middagen har jag inte ens hunnit fundera över idag, men däremot lunchen – Mjälloms paltbröd med fläsk och vitsås, då jag bjudit in mig hos mamsen idag. Ledig dag idag, då jag åkt på att jobba extrahelg. Fast ”ledig” kan jag väl inte påstå att jag är/varit – tar tag i dessa vardagssysslor som man gärna skjuter på framtiden.. Att dammsuga och ta rätt på den där pappershögen som mer liknar lutande tornet i Pisa och tvätthögen som påminner om Mount Everest.. Och så ett välbehövligt besök hos bästa Natasha för att få fason på de grå..
Nähäpp, högarna väntar, så det är väl bara att fortsätta här.
Kram och ha det gott! 💕

Svara
Petra 1 februari, 2019 - 11:14

Det bubblet är så gott. Ost & chark gillas. Ikväll blir det helstekt fläskfilé med grönpepparsås. Stekt färsk broccoli med stekta solroskärnor, samt en god sallad. Rött vin: Red Baron- min favorit
Imorgon blir det en av dina grytor.
Trevlig helg// Petra @petralchf

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.