En liten sessa!!

av Åse

Åh vilken natt!! Ska jag säga! Tror Victoria säger detsamma;)
Jag vaknade vid 1.30 och gjorde misstaget att kolla twitter! Oh no, Kronprinsessan förd till KS! Efter det har jag ju knappt sovit! Kollat twitter stup i kvarten, läst hashtagen #kungabarn och alla nyhetkanaler. Jag är inte ens royalistist! Haha!
Men hörrni, jag ska damma av mitt löparband nu och ställa mig på det innan frukost, framför Nyhetsmorgon;))

God morgon på er!! 🙂

20120223-073053.jpg

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

1 kommentar

Anita 23 februari, 2012 - 21:01

Haha, jag har sovit gott. Men tittar alltid i iPhone och kollar Aftonbladet och Expressen innan jag kliver hur sängen. Jag tycker det är kul med prinsessa, och tycker om vårat kungahus. 😉

Hoppas du haft en bra tur på löparbandet. Hur går det med träningen på gymmet? Det är som här nu står promenaderna på vila, sedan jag halkade förra veckan. Går med kryckor fortfarande och ont har jag oxå. Har fått en tid till Ortopedmottagningen nästa vecka, så de kan böja och känna i knät. det ville han inte göra på Akuten som mitt knä såg ut.

Ha en trevlig fredag.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.