Bye bye platå!

13 juni, 2010

Äntligen!

Första helgen på eeeeevigheter som jag inte ätit upp det jag gått ner i veckan 😀
Nu ska förhoppningsvis min platå vara över och det går neeeeråt och inte neråt, uppåt, neråt 😉 7 månader lång platå är ju lite extremt 😉
I dag blev det en McFeast till lunch och sedan grönsakssoppa till lunch, liiiite bakismat men bättre än pizza och jag höll mig inom mina Pro Points! Två helger följer med massor av möjligheter att göra fel men jag ska banne mig fortsätta som nu i helgen!

Vet ni vad jag ska äta i morgon kväll? Ärtsoppa!!!! Blev såååå sugen på det i dag och kom på att det är ju flera år sedan sist! Åt det ganska mkt under viktminskningen efter Juni (fyran). En klick skånsk senap i, muuuuuuuuuuums!!

Hoppas n får en bra början på veckan i morgon!

25 kommentarer
0

25 kommentarer

Vasseur 14 juni, 2010 - 20:59

Härligt att det går vägen!!! Ja, helgerna är knepiga …. Ibland kan det skilja 2 kilo på vågen mellan lördag och måndag morgon … undrar hur det är möjligt!
Själv är jag inne i någon sorts ”kvick fix” tänk, trots att jag vet att det egentligen är dödsdömt …. Vill knäppa med fingrarna och droppa ca 5 kilo innan midsommar :)) Just nu kör jag bra frukost, proteiner + grönsaker till lunch, och sen bara Nutrilett till middag … Får se hur länge jag orkar.
Kämpa på Åse, du gör det rätt och bra!

Svara
Åse 14 juni, 2010 - 21:01

Prova och se hur länge du orkar! Klart det ger utdelning på vågen, sedan är det bara att köra på =)

KRAM å tack för pepp!!!

Svara
Linruz 14 juni, 2010 - 19:28

Heja heja tjejen nu klarar du det!!!

Svara
jenny 14 juni, 2010 - 17:46

Ärtsoppa är ju så himla gott!!
Grattis till bruten platå! Måste kännas skönt.
kram

Svara
t79 14 juni, 2010 - 17:40

Du är så duktig, själv har jag gjort ”misstaget” att hoppa vv två veckor då jag haft det lite för bra på helgerna. Borde gått dit ändå och fått skämmas lite 😉

Svara
CamillaP 14 juni, 2010 - 16:24

HEJA HEJA dig!!! Ärtsoppa är sååååå gott.

NUUUU jäklar ska jag ta tag i mig själv oxå, blev så inspirerad av ditt löpband (av någon konstig anledning). SÅ fr.o.m onsdag (när barnens sommarlov börjar) ringer klockan tidigt så jag kan ut och gå innan frukost och jobb…SÅ DET SÅÅÅÅÅ…nu är det bara så! (Försöker bara intala mig själv att det ska vara så). Bra att skriva det för då jäklar… =S
Kramiz på dig

Svara
drannika 14 juni, 2010 - 15:36

BRA JOBBAT ÅSE!!!
Snyggt!!!!
Nu kör vi – jag tänker inte stanna på den här jäkla platån något längre än absolut nödvändigt!!
*stor kram*

Svara
Ida A 14 juni, 2010 - 14:20

Superbra Åse! Nu släpper det och då går det undan 🙂

Själv har jag precis kommit hem från Pegasos World i turkiet och där gick jag upp 3,5 kg … suck, nya tag igen då. Har semester om 4 veckor och så ska jag iallafall vara nära mitt mål..tänkte jag 🙂

Ha en underbar dag! kramis Ida A

Svara
kiwielin 14 juni, 2010 - 14:02

Vilket bra avstamp, det här kommer du att klara jättebra! Tack för all inspiration!!

Svara
Mariah 14 juni, 2010 - 13:15

Ärtsoppa & pannkaka är ju riktig torsdagsmat 😉

Svara
jennyh 14 juni, 2010 - 11:00

Mmm ärtsoppa är mumma. Min och sonens favorit, i vilket fall en utav dem =)

Svara
Åse 14 juni, 2010 - 11:15

Galet gott!!!!!!!!!!!!!!!!!

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.