Blending Bliss – Blissmix valnötsbröd

3 oktober, 2012

Jag blev så nyfiken på detta brödmixen speciellt med tanke på att de innehåller enbart bra saker till skillnad mot CarbZones bröd som innehåller vetegluten och inte mättar något. Så jag klickade hem denna valnötsbrödsmixen och tortillamixen från LCHFbutiken. Det är alltså en brödmix från Blending Bliss. Innehållet är i princip pofiber (fiber från potatis), fibrex (fibor från sockerbeta), fiberhusk (psylliumfröskal), mandel, valnötter, kryddor som ingefära och kanel, salt och bakpulver. Man blandar sedan med ägg, mjölk och riven ost. Så man kan ju svänga ihop liknande bröd själv, faktum är att det liknar många av de bröden jag själv bakar. Men det som var godast med detta brödet var dels att det innehöll valnötter men även smaken av kanel och ingefära! Jag kan varmt rekommendera detta brödet för er som inte orkar baka själv eller tycker att det är bökigt.
En bulle (två skivor) som mättar rejält! Innehåller 180 kcal, 9 g protein, 14 g fett och 4 g kolhydrater – toppen tycker jag!!
Jag åt min bulle med bregott, 1 ägg och prickig kaviar (mest färskost i den).
GOTT!!Invigde min söta vispskål från Ib Laursen 

PS: Här kan ni läsa om lite förrätter jag tipsar om. Och så tipsar Allt för föräldrar om att ni också kan börja blogga hos dem! http://blogg.alltforforaldrar.se/

Annonslänkar via APPRL

Åse tipsar!

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde!

3 kommentarer

pia 29 november, 2014 - 13:11

Hej Åse!
Har du ngn aning om varför Blending Bliss lägger ner?
Precis köpt båda dina böcker som jag gillar skarpt

Svara
Åse 29 november, 2014 - 13:59

Hej! Nej tyvärr!
Kul att du gillar böckerna!

Svara
Lena - Koala's Kitchen - en koala, ett kök & en kamera! 3 oktober, 2012 - 15:22

Apropå din Ib Larsen-skål så kan jag tipsa om att ICA (av alla ställen) har liknande sådana till ett billigt pris. Har för mig att jag sett det på Clas Ohlson också om du vill tipsa 🙂

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.