Blending Bliss – Blissmix valnötsbröd

av Åse

Jag blev så nyfiken på detta brödmixen speciellt med tanke på att de innehåller enbart bra saker till skillnad mot CarbZones bröd som innehåller vetegluten och inte mättar något. Så jag klickade hem denna valnötsbrödsmixen och tortillamixen från LCHFbutiken. Det är alltså en brödmix från Blending Bliss. Innehållet är i princip pofiber (fiber från potatis), fibrex (fibor från sockerbeta), Lindroos psyllium (eller motsvarande ljust pulveriserat psyllium) (psylliumfröskal), mandel, valnötter, kryddor som ingefära och kanel, salt och bakpulver. Man blandar sedan med ägg, mjölk och riven ost. Så man kan ju svänga ihop liknande bröd själv, faktum är att det liknar många av de bröden jag själv bakar. Men det som var godast med detta brödet var dels att det innehöll valnötter men även smaken av kanel och ingefära! Jag kan varmt rekommendera detta brödet för er som inte orkar baka själv eller tycker att det är bökigt.
En bulle (två skivor) som mättar rejält! Innehåller 180 kcal, 9 g protein, 14 g fett och 4 g kolhydrater – toppen tycker jag!!
Jag åt min bulle med bregott, 1 ägg och prickig kaviar (mest färskost i den).
GOTT!!


Invigde min söta vispskål från Ib Laursen 

PS: Här kan ni läsa om lite förrätter jag tipsar om. Och så tipsar Allt för föräldrar om att ni också kan börja blogga hos dem! http://blogg.alltforforaldrar.se/

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

3 kommentarer

pia 29 november, 2014 - 13:11

Hej Åse!
Har du ngn aning om varför Blending Bliss lägger ner?
Precis köpt båda dina böcker som jag gillar skarpt

Svara
Åse 29 november, 2014 - 13:59

Hej! Nej tyvärr!
Kul att du gillar böckerna!

Svara
Lena - Koala's Kitchen - en koala, ett kök & en kamera! 3 oktober, 2012 - 15:22

Apropå din Ib Larsen-skål så kan jag tipsa om att ICA (av alla ställen) har liknande sådana till ett billigt pris. Har för mig att jag sett det på Clas Ohlson också om du vill tipsa 🙂

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.